Προς το περιεχόμενο

Προταση για καρτα γραφικών!

DarkLord888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κ απο μενα!

Εχω επεξεργαστη Ιntel® Pentium® D CPU 3.00GHz και μητρικη την Asus P5PL2 και θελω να κινηθω για μια καρτα γραφικων γιατι εχω μεινει με την ATI x1800 GTO!

Καταρχην στο συστημα μου προτεινετε ΑΤΙ ή NVIDIA? Απο NVIDIA ειμαι ασχετος παντως στα μοντελα της!

Και αν μπορειτε να μου πει καποιος μια καλη καρτα μεχρι τα 150 ευρω.

Εγω προσανατολιζομαι στις ΑΤΙ 4850. Υπαρχει περιπτωση να τις κοβει ο επεξεργαστης μου κ η μητρικη μου και να μην αξιοποιουνται καλα;

Ευχαριστω!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Επειδη σαν κλασσικος ελληναρας πρωτα εγραψα κ μετα εψαξα, καταλαβα οτι θα κινηθω για 4850 αν κ δεν εχω αποφασισει την υλοποιηση της. Σκεφτομαι να παρω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513347 μια που ειναι ιδια με την MB μου...

Οποτε θα ηθελα να μου απαντησετε στα εξης :

Υπαρχει περιπτωση να τις κοβει ο επεξεργαστης μου κ η μητρικη μου και να μην αξιοποιουνται καλα;

Δημοσ.

1280χ1024 εχω 19' LG TFT!

Αν θυμάμαι καλά σε κάποια PCB της μητρική σου μπαίνει ο E6600 :whistle:

φιλε μου δεν καταλαβα τιποτα :)

Δημοσ.

χαχα... λέω ότι μία έκδοση της μητρικής σου (με το τελευταίο της bios) δέχεται τον core 2 duo E6600 γιατί με τον επεξεργαστή που έχεις δεν γίνεται (gaming) δουλεία. Θέλεις cpu + κάρτα γραφικών ;)

Δημοσ.

Κοιτα προσανατολιζομαι στην επομενη μου αναβαθμιση να παρω Athlon επεξεργαστη ...

Δλδ θα προτεινες να παρω τον core 2 duo E6600 κ να τον φορεσω πανω στην ΜΒ μου; Παντως η αναβαθμιση ΒΙΟS ειναι λιγο μπελαδιδικη ε;; :)

Δημοσ.

Νομίζω, ότι αυτό που σου λένε είναι να κάνεις πρώτα αναβάθμιση στον επεξεργαστή σου, και έπειτα στην κάρτα γραφικών σου...

Δημοσ.

Αν δεν αλλάξεις cpu δεν έχει νόημα να αλλάξεις και κάρτα γραφικών, δεν θα δεις διαφορά, αυτό λέω :-)

Αν πάλι επιμένεις να μείνεις με το cpu που έχεις μπορείς να πας σε μία Ati4670 αλλά ως εκεί...

Δημοσ.

Οκ φιλε μου καταλαβα! Ευχαριστω!

Αν δεν αλλάξεις cpu δεν έχει νόημα να αλλάξεις και κάρτα γραφικών, δεν θα δεις διαφορά, αυτό λέω :-)

Αν πάλι επιμένεις να μείνεις με το cpu που έχεις μπορείς να πας σε μία Ati4670 αλλά ως εκεί...

Με την 4670 μπορείς να παίξεις ανετα παιχνίδια όπως GTA IV και Crysis??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...