Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει τον δίσκο..

WaVe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν lacie 500GB τον βάζω στο ρεύμα κ στο usb κ ενώ δείχνει πως φορτώνει δεν ανοίγει σαν δίσκος.

Τον έβαλα κ σε άλλο pc τα ίδια (τον βλέπει κάτω δεξιά αλλά στο my computer τίποτα) κ τον έβαλα κ σε όλα τα usb στο pc μου χωρίς αποτέλεσμα .. καμιά ιδέα ??

Δημοσ.

Και εγώ για καλώδιο usb θα σου πρότεινα αλλάξεις. Δεν ξέρω αν για την περίπτωση που αναφέρει, έχει στο site του κατασκευαστή κάποιο πρόγραμμα διάγνωσης

Δημοσ.

Αρχικά καλώδιο USB άλλαξα, τροφοδοσίας δεν μπορώ γιατί δεν έχω άλλον LACIE.

Στη διαχείριση συσκευών δεν φαίνεται όπως είπα κ παραπάνω.

Καμιά άλλη ιδέα??

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι καινούριος?

Εάν όχι, παλιά δούλευε, παρατήρησες να έγινε κάτι,διακοπή ρεύματος, πέσιμο κάτω κλπ?

Εάν είναι καινούριος πρέπει να του κάνεις διαμόρφωση με κάποιο file system πρώτα.

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι 1χρόνο+1μήνα, δεν έχει πέσει ποτέ κάτω, τώρα για ρεύμα πιθανόν να έχει πέσει κάποια φόρα, δεν θυμάμαι!!

Δοκίμασα με GetDataBack, testdisk, Recover My Files αλλά κανένα από αυτά δεν τον βλέπει :(

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι εντός εγγύησης ο εξωτερικός σου. Αν είναι καλύτερα να τον δώσεις και στα πλαίσια της εγγύησης θα στον διορθώσουν. Αν δεν είναι προσωπικά θα έβγαζα το σκληρό δίσκο από το κουτί και θα τον έβαζα στον υπολογιστή μου για να δω αν λειτουργεί και για να πάρω τα δεδομένα.

Δημοσ.

Ερωτηση σημαντικη

Βλεπει τον δισκο σαν αρχειο RAW?

Αν ναι, σημαινει αδιαμορφωτος

Αυτο μπορει να προκληθηκε αν βγηκε χωρις ασφαλη καταργηση με οποιοδηποτε τροπο

Αυτο που σου προτεινω εγω

1)Καντον ξανα format

2)Αν δεν θελεις να χασεις τα αρχεια αγορασε ενα καινουργιο σκληρο της χωρητικοτητας των αρχειων μεσα στον Lacie

Μετα κατεβασε το File Scavenger και μετεφερε τα αρχεια απο τον ενα στον αλλο και μετα κανε τον Lacie format

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...