telegamesvg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ειλικρινα λυπαμαι και επειδη ειναι πολυ ενδιαφερον το θεμα και αφορα ολους μας , καλο και χρησιμο θα ηταν να συνεχισεις να μας κρατας ενημερους κ με λεπτομερειες . Ευχομαι και παλι να παρεις να λεφτα σου πισω στο ακεραιο και συντομα.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 80 κατι αξιολογησεις, με 97.8% positive...Το θεμα ειναι οτι το paypal αποφασισε κατευθειαν υπερ του, δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο... Ειχε δηλαδη 2 αρνητικες... χμμμ.. Ηταν σοβαρες? Απο την στιγμη που εστειλε δεμα με tracking number, νομιζω(μπορει κ να κανω λαθος) το paypal αποφασιζει υπερ του.. Γιατι που να ξερει οτι δεν λες εσυ ψεμματα.. Οποτε το μονο οπλο σου ειναι το αρνητικο feedback κ επικοινωνια με το ebay .. Μακαρι να βγαλεις ακρη.
blk88memorz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μας στέλνεις μια και το link του; Επικοινώνησε κατευθείαν με ebay μπας και βγάλεις καμμια άκρη.
ocelotgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 το θεμα ειναι οτι ναι μεν βρηκα το αντικειμενο απο ebay, αλλα δεν εγινε κανονικα η συναλλαγη... επειδη δεν εστελνε ελλαδα, επικοινωνησα μαζι του μεσω μαιλ, ε κ τελικα "αποφασισαμε" να κανουμε την συναλλαγη εκτος (γιατι εν τω μεταξυ η δημοπρασια του εκλεισε κ υπηρχε κ ενας bidder)... αρα υποθετω πως πληρωθηκε 2 φορες ο τυπος... το θεμα ειναι οτι το paypal με χιωσε κανονικα, δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο (κ χωρις υπερβολη, εχω κανει σιγουρα πανω απο 100 δημοπρασιες, σαν πωλητης η αγοραστης...). δευτερα λοιπον αιτημα για chargeback κ βλεπουμε... το tracking number ειναι αυτο που με φοβιζει κ μενα, αλλη μια φορα στο παρελθον τα ειχα παρει τα χρηματα απο την τραπεζα, αλλα τοτε φαινοταν οτι δεν ειχε ολοκληρωθει η συναλλαγη, δεν υπηρχε tracking number.... τι να πω... μ*****ς αγγλοι..... επικοινωνησα με ebay, περισσοτερο μπας κ φαει κανα ban, μιας κ η συνεννοηση μας εγινε μεσα απο το δικο του συστημα αλληλογραφιας, οποτε λογικα θα μπορουν να τα δουν... επισης εκανα καταγγελια στο paypal (αυτο που ειναι κατω απο το dispute) κ απο δευτερα θελω να μιλησω κ μαζι τους στο τηλ... PS: εδω η δημοπρασια, κ εδω ο "χρηστης"(!@%@@$!*&!@!) κ 3ο edit: αν μπορει καποιος mod ας αλλαξει τον τιτλο... η καρδια μου με πιανει καθε φορα που το διαβαζω!
haHa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Κριμα... Για αυτο ποτε συναλλαγες εκτος ebay/paypal.
andreasds Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλή δύναμη! Εγώ μόνο με paypal πληρώνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.