Προς το περιεχόμενο

Νεος χρηστης mac - HDD/Ram upgrade κ χρησιμες συμβουλες προς ναυτιλομενους...

ocelotgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινα λυπαμαι και επειδη ειναι πολυ ενδιαφερον το θεμα και αφορα ολους μας , καλο και χρησιμο θα ηταν να συνεχισεις να μας κρατας ενημερους κ με λεπτομερειες .

Ευχομαι και παλι να παρεις να λεφτα σου πισω στο ακεραιο και συντομα.

Δημοσ.
80 κατι αξιολογησεις, με 97.8% positive...

Το θεμα ειναι οτι το paypal αποφασισε κατευθειαν υπερ του, δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο...

Ειχε δηλαδη 2 αρνητικες... χμμμ.. Ηταν σοβαρες?

Απο την στιγμη που εστειλε δεμα με tracking number, νομιζω(μπορει κ να κανω λαθος) το paypal αποφασιζει υπερ του..

Γιατι που να ξερει οτι δεν λες εσυ ψεμματα..

Οποτε το μονο οπλο σου ειναι το αρνητικο feedback κ επικοινωνια με το ebay ..

Μακαρι να βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ναι μεν βρηκα το αντικειμενο απο ebay, αλλα δεν εγινε κανονικα η συναλλαγη...

επειδη δεν εστελνε ελλαδα, επικοινωνησα μαζι του μεσω μαιλ, ε κ τελικα "αποφασισαμε" να κανουμε την συναλλαγη εκτος (γιατι εν τω μεταξυ η δημοπρασια του εκλεισε κ υπηρχε κ ενας bidder)...

αρα υποθετω πως πληρωθηκε 2 φορες ο τυπος... το θεμα ειναι οτι το paypal με χιωσε κανονικα, δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο (κ χωρις υπερβολη, εχω κανει σιγουρα πανω απο 100 δημοπρασιες, σαν πωλητης η αγοραστης...).

δευτερα λοιπον αιτημα για chargeback κ βλεπουμε... το tracking number ειναι αυτο που με φοβιζει κ μενα, αλλη μια φορα στο παρελθον τα ειχα παρει τα χρηματα απο την τραπεζα, αλλα τοτε φαινοταν οτι δεν ειχε ολοκληρωθει η συναλλαγη, δεν υπηρχε tracking number.... τι να πω... μ*****ς αγγλοι.....

επικοινωνησα με ebay, περισσοτερο μπας κ φαει κανα ban, μιας κ η συνεννοηση μας εγινε μεσα απο το δικο του συστημα αλληλογραφιας, οποτε λογικα θα μπορουν να τα δουν...

επισης εκανα καταγγελια στο paypal (αυτο που ειναι κατω απο το dispute) κ απο δευτερα θελω να μιλησω κ μαζι τους στο τηλ...

PS: εδω η δημοπρασια, κ εδω ο "χρηστης"(!@%@@$!*&!@!)

κ 3ο edit: αν μπορει καποιος mod ας αλλαξει τον τιτλο... η καρδια μου με πιανει καθε φορα που το διαβαζω! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...