ocelotgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα κ απο μενα, Οπως καταλαβατε, μετα απο χρονια σε wintel, ηρθε ο καιρος της μεταβασης κ για μενα... Μες στην βδομαδα περιμενω ενα macbook white, απο ebay uk. Συγκεκριμενα, ειναι c2d@2ghz, με 1gb ram κ 80αρι hdd (με intel gma 950 για γραφικα, αν το προσδιοριζει καπως), κ φυσικα προκειται να του αλλαξω τα... προαναφερθεντα. Ερωτησεις λοιπον: 1) Τι δισκο να προτιμησω? Θα με ενδιεφερε κατι σε 7.200rpm, με 250gb+, αλλα δεν εχω ιδεα απο συμβατοτητες, κ κυριως, αυξηση του θορυβου (αυτο με απασχολει περισσοτερο). 2) Απο ram τι κανουμε? Max 2 η 4gb? Στα 667mhz υποθετω... Λιγο που κοιταξα στο eshop, γυρω στο 100αρι βγαινει το πακετο, το οποιο ειναι κ ψυχολογικο οριο (~600€ πηγε το μηχανημα, μαζι με μεταφορικα - ωρα που βρηκε κ αυτη η λιρα να ανακαμψει...). Αυτα, οποιος εχει ιδεα παρακαλω ας βοηθησει... Κ φυσικα, οι οποιες συμβουλες (αρχαριος βλεπετε στα mac) ειναι κατι παραπανω απο χρησιμες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 οχ, φίλε μου σου πήγε αρκετά...δεδομένου ότι αυτό που πήρες είναι 3 γενιές πίσω... 1)δεν θα έχεις προβλήματα συμβατότητας/θορύβου με δίσκο(οποιαδήποτε χωρητικότητα /ταχύτητα) 2)Max παίρνει 4gb αλλά θα είσαι πραγματικά ΟΚ ακόμα και με 2..το θέμα είναι για τι χρήση το προορίζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 το ξερω *αμωτο, αλλα δεν εβρισκα κανεναν που να στελνει ελλαδα ευκολα, κ απο αμερικη ηθελα να το αποφυγω (την πατησα μια , αν κ μοναδικη, φορα με τελωνειο κ λαπτοπ). το σωζει καπως που το μηχανημα ειναι σε αριστη σχεδον κατασταση (ισως κ να μην χρειαζεται το σχεδον, απο φωτος που μου εστειλε)... μπας κ εχεις ιδεα αν θα εχει 1 η 2 dimmακια μεσα, μπας κ σωσουμε τπτ απο κει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 2 θα έχει μέσα Για δίσκο πάρε 7200 320gb από western. είναι καλός και φτηνός. αλλιώς υπάρχουν και 500αρηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι, αυτον κοιταζα κ γω... εγινε φιλε μου, σε ευχαριστω για την βοηθεια! αντε να ερθει τωρα με το καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Η PCWorld (authorized apple reseller στέλνει κανονικά καινούρια laptops στην Ελλάδα - ρώτησε ένας φίλος μέσω τηλεφώνου). Και απο ebay βρίσκεις πολλά καλά καινούρια ή προηγούμενης γενεάς κομμάτια για καλές τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 εχμ, κ σημερα παρελαβα... ο τυπος μου εστειλε ενα αδειο κουτι με εναν σκισμενο καταλογο μεσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 πλάκα κάνεις !!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 εχμ, κ σημερα παρελαβα... ο τυπος μου εστειλε ενα αδειο κουτι με εναν σκισμενο καταλογο μεσα.... Ούτε κανονικό κατάλογο...? Γύφτος. Με paypal πλήρωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γκλουπ! Αμαν! ελπιζω να πληρωσες με paypal. Τον ειχες τσεκαρει τον πωλητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πω αδερφε τρελη πικρα...ελπιζω να βρεις ακρη και να παρεις τα λεφτα σου πισω τουλαχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Να κοιταμε και τις αγγελιες στο insomnia ;-) Παντως ελπιζω να πληρωσες με paypal και ΑΜΕΣΩΣ να το αναφερεις στο Paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το ανεφερα, το γυρισα σε claim κ για καποιο λογο αποφασισαν κατευθειαν υπερ του... Δεν εχω ιδεα τι να κανω τωρα, μαλλον για chargeback απο την τραπεζα με βλεπω, κ ελπιζω για το καλυτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μεγάλη γκαντεμιά φίλε μου... Ελπίζω να πάρεις πίσω τα λεφτά σου... Απο περιέργεια... Τι feedback είχε ο τύπος;;; Έχει ακόμα ενεργούς πλειστηριασμούς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 80 κατι αξιολογησεις, με 97.8% positive... Το θεμα ειναι οτι το paypal αποφασισε κατευθειαν υπερ του, δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.