Προς το περιεχόμενο

Νεος χρηστης mac - HDD/Ram upgrade κ χρησιμες συμβουλες προς ναυτιλομενους...

ocelotgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο μενα,

Οπως καταλαβατε, μετα απο χρονια σε wintel, ηρθε ο καιρος της μεταβασης κ για μενα...

Μες στην βδομαδα περιμενω ενα macbook white, απο ebay uk. Συγκεκριμενα, ειναι c2d@2ghz, με 1gb ram κ 80αρι hdd (με intel gma 950 για γραφικα, αν το προσδιοριζει καπως), κ φυσικα προκειται να του αλλαξω τα... προαναφερθεντα. :-)

Ερωτησεις λοιπον:

1) Τι δισκο να προτιμησω? Θα με ενδιεφερε κατι σε 7.200rpm, με 250gb+, αλλα δεν εχω ιδεα απο συμβατοτητες, κ κυριως, αυξηση του θορυβου (αυτο με απασχολει περισσοτερο).

2) Απο ram τι κανουμε? Max 2 η 4gb? Στα 667mhz υποθετω...

Λιγο που κοιταξα στο eshop, γυρω στο 100αρι βγαινει το πακετο, το οποιο ειναι κ ψυχολογικο οριο (~600€ πηγε το μηχανημα, μαζι με μεταφορικα - ωρα που βρηκε κ αυτη η λιρα να ανακαμψει...).

Αυτα, οποιος εχει ιδεα παρακαλω ας βοηθησει... Κ φυσικα, οι οποιες συμβουλες (αρχαριος βλεπετε στα mac) ειναι κατι παραπανω απο χρησιμες!!

Δημοσ.

οχ, φίλε μου σου πήγε αρκετά...δεδομένου ότι αυτό που πήρες είναι 3 γενιές πίσω...

1)δεν θα έχεις προβλήματα συμβατότητας/θορύβου με δίσκο(οποιαδήποτε χωρητικότητα /ταχύτητα)

2)Max παίρνει 4gb αλλά θα είσαι πραγματικά ΟΚ ακόμα και με 2..το θέμα είναι για τι χρήση το προορίζεις...

Δημοσ.

το ξερω *αμωτο, αλλα δεν εβρισκα κανεναν που να στελνει ελλαδα ευκολα, κ απο αμερικη ηθελα να το αποφυγω (την πατησα μια , αν κ μοναδικη, φορα με τελωνειο κ λαπτοπ).

το σωζει καπως που το μηχανημα ειναι σε αριστη σχεδον κατασταση (ισως κ να μην χρειαζεται το σχεδον, απο φωτος που μου εστειλε)...

μπας κ εχεις ιδεα αν θα εχει 1 η 2 dimmακια μεσα, μπας κ σωσουμε τπτ απο κει; :)

Δημοσ.

Η PCWorld (authorized apple reseller στέλνει κανονικά καινούρια laptops στην Ελλάδα - ρώτησε ένας φίλος μέσω τηλεφώνου).

Και απο ebay βρίσκεις πολλά καλά καινούρια ή προηγούμενης γενεάς κομμάτια για καλές τιμές...

Δημοσ.
εχμ, κ σημερα παρελαβα... ο τυπος μου εστειλε ενα αδειο κουτι με εναν σκισμενο καταλογο μεσα....

Ούτε κανονικό κατάλογο...? Γύφτος.

Με paypal πλήρωσες?

Δημοσ.

Το ανεφερα, το γυρισα σε claim κ για καποιο λογο αποφασισαν κατευθειαν υπερ του... Δεν εχω ιδεα τι να κανω τωρα, μαλλον για chargeback απο την τραπεζα με βλεπω, κ ελπιζω για το καλυτερο...

Δημοσ.

Μεγάλη γκαντεμιά φίλε μου... :-( Ελπίζω να πάρεις πίσω τα λεφτά σου...

Απο περιέργεια... Τι feedback είχε ο τύπος;;; Έχει ακόμα ενεργούς πλειστηριασμούς;;;

Δημοσ.

80 κατι αξιολογησεις, με 97.8% positive...

Το θεμα ειναι οτι το paypal αποφασισε κατευθειαν υπερ του, δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...