kyprios85 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα κανει set up τα windows κανοντας disample το sata .κ τωρα οταν αναβο τον υπολογιστη δεν αναβει η οθονη κ ακουγεται ενας ηχος μπιπ μπιπ.......μπιπ. τι μπορει να ειναι?
Timour21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα κανει set up τα windows κανοντας disample το sata .κ τωρα οταν αναβο τον υπολογιστη δεν αναβει η οθονη κ ακουγεται ενας ηχος μπιπ μπιπ.......μπιπ. τι μπορει να ειναι? Tα windows δεν έχουν να κάνουν με το πρόβλημα που αναφέρεις... Τα μπιπ που κάνει δείχνουν κάποιο hardware προβλημα, καταρχήν μέτρα ποσα μπιπ κάνει, και μετά κοίτα στο troubleshooting του manual της πλακέτας σου, είναι πολύ πιθανόν να γράφει εκεί ποιο είναι το πρόβλημα...
rovan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Για δες λιγο τις μνημες σου. Μηπως δεν κάθονται καλα
kyprios85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Την μνημη την εχω ελεξει την εχω αλλαξει με ενα αλλο λαπτοπ κ ειναι οκ . τα μπιπ ειναι 3 .που μπορο να ματηο τι σημαινουν?
ioannis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Την μνημη την εχω ελεξει την εχω αλλαξει με ενα αλλο λαπτοπ κ ειναι οκ . τα μπιπ ειναι 3 .που μπορο να ματηο τι σημαινουν? Αν έχει κάρτα γραφικών να τη βγάλεις και να την ξαναβάλεις. αυτό μόνο.
kyprios85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καρτα εχει αλλα από που να την βγάλω? βολεύει να αφαιρέσω το πληκτρολόγιο η ειναι καλύτερα απο πισω?
ChangeAllNow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Βρες το manual του φορητού, θα έχει πληροφορίες. Όταν έβαλες τα Xp δούλεψε καθόλου ή κατ' ευθείαν άρχισε τα μπιπ ; Είναι δυνατόν να μην άλλαξαν το δίσκο αλλά να τον διόρθωσαν ; Μήπως η συνδεσμολογία ήταν χαλαρή και αποσυνδέθηκε ; Γράψε τη μάρκα και το μοντέλο μήπως βρούμε service manual.
kyprios85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δοθλευε για 1 μερα κανονικα κ μετα αρχισε τα μπιπ.dv6181 hp pavilion
Timour21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχουν σχέση τα Windows, είναι στανταρ hardware προβλημα, αν και δεν θυμάμαι τι ακριβώς σημαίνουν τα 3 μπιπ, αφού τσέκαρες την μνήμη, τότε το λογικό είναι το προβλημα να είναι η καρτα γραφικών. Ακόμα και χωρίς δίσκο-cd rom το λάπτοπ θα έπρεπε να μπουτάρει κανονικα. Βεβαιώσου οτι η κάρτα γραφικών είναι καλά βαλμένη στην θέση της. Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα, μάλλον φταίει η κάρτα γραφικών, τα μπιπ πως είναι? 1 μακρύ, παύση και 2 "κοφτά" ?
kyprios85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 κ εγω αυτο σκεφτομαι αλλα δεν μπορώ να κοιτάξω την καρτα γραφικων δεν ξερω που ειναι .εχει 2 καπακια απο πισο κ δεν ειναι σε κανενα .θα πρεπει να το αφαιρέσω ολοκληρο.
nickarmy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 αστα απο τη κατάλαβα εχεις το ιδιο πρόβλημα εγω το λυνω ώς εξης πριν φορτώσει το bios αρχησε και κούνα την κάρτα γραφικών μεχρι να σου διξει η οθονη εικόνα σε εμενα πετυχενει (προσοχή στο ρευμα)
kyprios85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εισαι σιγουρος για αυτο? γιατι μας την απογνοση θα το κανω¨)
Timour21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις, αφού έτσι και αλλιώς δεν λειτουργεί τώρα. Θυμάσαι (ή μήπως έχει αυτοκολλητάκι επάνω στο λαπτοπ) τι κάρτα γραφικών έχεις?
ilias_t Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Απότι φαίνεται κάποια κάρτα δεν κάνει καλή επαφή με βασικότερη υποψήφια την κάρτα γραφικών. Βασικά τα διάφορα beep beep που κάνει κατά το POST δεν είναι τυχαία, αλλά μπορούν να σε κατευθύνουν για το ποιο σημείο έχει το πρόβλημα. Για παράδειγμα, δες αυτό: http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml
kyprios85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Η καρτα μουειναι nvidia 7400 .δεν υπαρχει περιπτοση να καψο κανενα δισκο ετσι? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Απο τη σελιδα που μου εστειλες δειχνει οτι ειναι Display adapter problem (MDA, CGA) Δ.Λ.Δ.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.