Προς το περιεχόμενο

δεν αναβει ο υπολογιστης μου

kyprios85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει set up τα windows κανοντας disample το sata .κ τωρα οταν αναβο τον υπολογιστη δεν αναβει η οθονη κ ακουγεται ενας ηχος μπιπ μπιπ.......μπιπ. τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.
Ειχα κανει set up τα windows κανοντας disample το sata .κ τωρα οταν αναβο τον υπολογιστη δεν αναβει η οθονη κ ακουγεται ενας ηχος μπιπ μπιπ.......μπιπ. τι μπορει να ειναι?

Tα windows δεν έχουν να κάνουν με το πρόβλημα που αναφέρεις...

Τα μπιπ που κάνει δείχνουν κάποιο hardware προβλημα, καταρχήν μέτρα ποσα μπιπ κάνει, και μετά κοίτα στο troubleshooting του manual της πλακέτας σου, είναι πολύ πιθανόν να γράφει εκεί ποιο είναι το πρόβλημα...

Δημοσ.

Την μνημη την εχω ελεξει την εχω αλλαξει με ενα αλλο λαπτοπ κ ειναι οκ . τα μπιπ ειναι 3 .που μπορο να ματηο τι σημαινουν?

Δημοσ.
Την μνημη την εχω ελεξει την εχω αλλαξει με ενα αλλο λαπτοπ κ ειναι οκ . τα μπιπ ειναι 3 .που μπορο να ματηο τι σημαινουν?

Αν έχει κάρτα γραφικών να τη βγάλεις και να την ξαναβάλεις. αυτό μόνο.

Δημοσ.

Βρες το manual του φορητού, θα έχει πληροφορίες.

Όταν έβαλες τα Xp δούλεψε καθόλου ή κατ' ευθείαν άρχισε τα μπιπ ;

Είναι δυνατόν να μην άλλαξαν το δίσκο αλλά να τον διόρθωσαν ;

Μήπως η συνδεσμολογία ήταν χαλαρή και αποσυνδέθηκε ;

Γράψε τη μάρκα και το μοντέλο μήπως βρούμε service manual.

Δημοσ.

Δεν έχουν σχέση τα Windows, είναι στανταρ hardware προβλημα, αν και δεν θυμάμαι τι ακριβώς σημαίνουν τα 3 μπιπ, αφού τσέκαρες την μνήμη, τότε το λογικό είναι το προβλημα να είναι η καρτα γραφικών. Ακόμα και χωρίς δίσκο-cd rom το λάπτοπ θα έπρεπε να μπουτάρει κανονικα. Βεβαιώσου οτι η κάρτα γραφικών είναι καλά βαλμένη στην θέση της.

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα, μάλλον φταίει η κάρτα γραφικών, τα μπιπ πως είναι? 1 μακρύ, παύση και 2 "κοφτά" ?

Δημοσ.

κ εγω αυτο σκεφτομαι αλλα δεν μπορώ να κοιτάξω την καρτα γραφικων δεν ξερω που ειναι .εχει 2 καπακια απο πισο κ δεν ειναι σε κανενα .θα πρεπει να το αφαιρέσω ολοκληρο.

Δημοσ.

αστα απο τη κατάλαβα εχεις το ιδιο πρόβλημα

εγω το λυνω ώς εξης

πριν φορτώσει το bios αρχησε και κούνα την κάρτα γραφικών μεχρι να σου διξει η οθονη εικόνα

σε εμενα πετυχενει (προσοχή στο ρευμα)

Δημοσ.

Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις, αφού έτσι και αλλιώς δεν λειτουργεί τώρα.

Θυμάσαι (ή μήπως έχει αυτοκολλητάκι επάνω στο λαπτοπ) τι κάρτα γραφικών έχεις?

Δημοσ.

Απότι φαίνεται κάποια κάρτα δεν κάνει καλή επαφή με βασικότερη υποψήφια την κάρτα γραφικών. Βασικά τα διάφορα beep beep που κάνει κατά το POST δεν είναι τυχαία, αλλά μπορούν να σε κατευθύνουν για το ποιο σημείο έχει το πρόβλημα. Για παράδειγμα, δες αυτό:

http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml

Δημοσ.

Η καρτα μουειναι nvidia 7400 .δεν υπαρχει περιπτοση να καψο κανενα δισκο ετσι?

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Απο τη σελιδα που μου εστειλες δειχνει οτι ειναι

Display adapter problem (MDA, CGA) Δ.Λ.Δ.?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...