giannis_edk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα! Το pc μου κολλαει όταν προσπαθώ να δω ένα mpeg2 βίντεο...κάνω διπλό κλικ για να ανοίξει και κολάει το pc...και μάλιστα δεν συμβαίνει πάντα,τις πιο πολλές φορές όμως ναι...πχ στις 10 οι 9! κολλάει το ποντίκι και η οθόνη κλείνει... πολλές φορές μάλιστα βγαίνει και το blue screen error...που οφείλεται ρε παιδιά? Είχα κάνει setup τα xp πιο παλιά για να διορθώσω κάτι άλλα σφάλματα...μήπως ξέχασα να εγκαταστήσω κανένα driver? Τι μπορεί να συμβαίνει?
gherudos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως οι μνήμες σου;Ξεκαθαρίζεις τίποτα από την μπλέ οθόνη;
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Με ποιόν player κάνεις αναπαραγωγή; Εννοείς mpeg2 σε μορφή dvd ή αρχείο mpg; Αν έχεις φορτώσει διάφορα codecs, απεγκατέστησέ τα και δες αν μετά σου κάνει αναπαραγωγή κανονικά. Αν διορθωθεί, εγκατέστησε μόνο ένα πακέτο και μην μπλέκεις πολλά μαζί. Το poawerDVD με την εγκατάσταση, στήνει και δικό του codec για mpeg2, αλλά και ο windows media player δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να τα αναπαράγει. Τέλος, δοκίμασε με άλλον player,π.χ. VLC, KMPlayer να δεις αν στο κάνει κι εκεί.
giannis_edk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Η μπλε οθόνη μου βγάζει κάτι κινέζικα γράμματα... δεν καταλαβαίνω τίποτα! Με το powerDvd δεν κολλάει όταν τα κάνω αναπαραγωγή...αλλά αυτό γιατί είχα απενεργοποιήσει την συμβολή του Nvidia...είχε επιλογή που έλεγε 'enable hardware acceleration (Nvidia Purevideo)' ... όταν λοιπόν την έβγαλα αυτή την επιλογή έπαψε να κολλάει,αλλά παιδιά το θέμα είναι οτι ακόμα και όταν επιλέγω ένα αρχείο video mpg και γίνεται η προσπάθεια της εμφάνισης της μικρογραφίας (της εικόνας που βγαίνει για να καταλάβεις πιο βίντεο είναι),ακόμα και τότε κολλάει... και το πράγμα χειροτερεύει αν ακούω και μουσική ταυτοχρονα...Δηλαδή αν ακούω ένα κομμάτι στο wmp και μπω σε έναν φάκελο με αρχεία mpeg κολλάω...στην ανάγνωση και μόνο κολλάει! Τώρα όσο για τα codec packs που λες,έχω κάνει setup το ' K-Lite Codec Pack ' .Θα δοκιμάσω να το βγάλω μπας και γίνει τίποτα... αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό! Θα δούμε όμως!Μνήμη RAM έχω 1024ΜΒ και SP3! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ανακάλυψα το κύριο αίτιο παιδιά! Φταίει το driver της NVidia που έχω εγκαταστήσει... το θέμα είναι όμως οτι αυτό το χρειάζομαι γιατί έχει κάτι επιλογές με τις οποίες μπορείς να αυξήσεις φωτεινότητα,κοντράστ,γάμμα και άλλα...και εγώ τα θέλω αυτά γιατί η οθόνη μου είναι κάπως σκοτεινή και τα βίντεο μου τα δείχνει πολύ σκοτεινά σε σχέση με τα pc άλλων φίλων μου... καμία σχέση βασικά! Πολύ σκοτάδι! Έτσι με αυτές τις επιλογές είχα ρυθμίσει τα χρώματα στα βίντεο! Τώρα??? Μήπως ξέρει κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα που μπορείς να αλλάζεις φωτεινότητα κ.τ.λ. στα βίντεο? σε όλους τους τύπους όμως! mpeg,avi,wmv κ.τ.λ. .... ή τελος πάντων έχετε καμια λύση για το πρόβλημά μου? Δεν μπορώ,με έχει κουράσει αυτό το πράγμα...τρεις την ώρα restart!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.