Προς το περιεχόμενο

Με βάση τα posts με την εγγύηση 0 pixel απο LG

alex_125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε φιλε swiftech, ελεος.

Σε καθε ποστ σου λες για το ποσο μαυρα χαλια ειναι η οθονη σου.

Γιατι την αγορασες τοτε? Review δε διαβασες?

Σορρυ για το ξεσπασμα, αλλα δεν αντεξα πια!

Χαχαχα και εγω ετοιμος ημουν Γιωργη αλλα με προλαβες.

Ναι ρε συ swiftech εξήγησέ μας σε παρακαλω πώς οριζεις εσυ τα μαυρα χαλια?

Δημοσ.

χαχαχα οποιος την εχει την βλεπει..

ξερω γω ειναι το χειροτερο πανελ που εχει περασει απο μπροστα μου και εχουν περασει παρα πολλα. αλλα με 300 ευρω οθονη δεν μπορεις να περιμενεις και θαυματα.. η πλακα ειναι οτι εχει και 102%wcg

Δημοσ.
χαχαχα οποιος την εχει την βλεπει..

ξερω γω ειναι το χειροτερο πανελ που εχει περασει απο μπροστα μου και εχουν περασει παρα πολλα. αλλα με 300 ευρω οθονη δεν μπορεις να περιμενεις και θαυματα.. η πλακα ειναι οτι εχει και 102%wcg

Κατ'αρχην δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι, το "χαχαχα" πηγαινε στην αντιδραση του GeorgeMan και οχι σ'εσενα.

Φυσικα και εχεις καθε δικαιωμα να κρινεις οπως θες την οθονη σου.

Φυσικα εχουμε και εμεις καθε δικαωμα να μη λαμβανουμε την κριση σου και πολυ στα σοβαρα και να αντιδρουμε ετσι.

Αν ειναι πραγματι τοσο χαλια οσο λες ισως να ειναι και αυτη προβληματικη.

Μαλλον ουτε η 11η ηταν η τυχερη σου, προχωρα για την 12η και που ξερεις.... .+-απο μενα

Δημοσ.

δεν ηταν ειρωνικο το χαχαχα το χρησιμοποιω γενικα και εγω σαν εκφραση:-D πραγματικα! αμα την εχει καποιος την συγκεκριμενη LG W2452V ας γραψει για να δουμε μηπως τα λεω μονο εγω. Εμενα μου την εσπαγε να εχει καμμενο πιξελ ποιο πολυ απο το πως δεινχει.. ειναι βλακεια να πληρωνεις και να παιρνεις κατι ελαττωματικο εξ'αρχης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...