Προς το περιεχόμενο

Με βάση τα posts με την εγγύηση 0 pixel απο LG

alex_125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Marketing....Αυτο που ηθελε να πετυχει η LG το καταφερε....

Φιλε Alex, εχω αλλαξει 6 Samsung LCD στην ζωη μου και ΠΟΤΕ δεν μου ετυχε καμενο Pixel. Μονο ενα κολλημενο μετα απο 4 χρονια χρησης μου ετυχε στην πρωτη που ειχα αγορασει Χριστουγεννα του 2003.

Δημοσ.
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να αγοράσει κανείς π.χ μια οθόνη samsung και να έχει καμμένα pixels?

Και εγω πιστευω οτι οι πιθανοτητες να εχει προβλημα μια samsung ειναι λιγες αλλα ο χαρακτηρας μου ειναι αρκετα συντηρητικος για να το ρισκαρω και ετσι προτιμησα LG η οποια παρεμπιπτοντως ειναι και αυτη παρα πολυ καλη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Λιγες...

Τρομοκρατια εχει καταντησει το θεμα...

συμφωνώ, αντί να κοιτάμε την ποιότητα χρωμάτων κτλπ κτλπ μας νοιάζει αν έχουμε ένα καμένo pixel

Δημοσ.

εγω δυο πηρα και οι δυο ειχαν με το καλημερα.. μιλαμε για 24+ιντσες παντα.. μια απο το πλαισιο μια απο το eshop.. ή ειμαι γκαντεμης ή μου δινουν τις μουφες.. οποιος εχει την Τ260HD χωρις καμμενο πιξελ την παιρνω ανετα

Δημοσ.

νομιζο πανω απο 22+ ειναι 7 πιξελ.. αμα περασεις απο κανα πλαισιο λεει στα καρτελακια.. ετσι κι αλλιως 7 δεν φτανεις ποτε.. μεχρι 4 εχω παει με εμπειρια σε 11 οθονες

Δημοσ.

σιγα το σπανιο.. καθε μερα κοιταω και ξανακοιταω την οθονη μου ! μου φαινεται τοσο περιεργο που δεν εχει καμμενο πιξελ.. η 11η ηταν η τυχερη..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ προχθές είδα στην 22άρα μου LG W2241S ένα καμμένο pixel. Βασικά είναι κολλημένο στο άσπρο συνέχεια. Είναι άκρη περιμετρικά αλλά σαν ψείρας, τώρα που ξέρω ότι υπάρχει το μάτι πάει πάντα εκεί! Θα πάω e-shop και για άλλη μια LG 17'' που τα έχει παίξει στα 2,5 χρόνια και ευτυχώς είναι μέσα στα 3 χρόνια της εγγύησης. Να δω τι θα μου πουν και για τις δύο. Και όσο την έχω ευχαριστηθεί την 22άρα μου....

Δημοσ.

ακομα την χαιρομαι με 0 καμμενα πιξελακια.. η εγγυηση απλα τα σπαει.. παροτι η οθονη ειναι χαλια μαυρα..

• Moderators
Δημοσ.

Ρε φιλε swiftech, ελεος.

Σε καθε ποστ σου λες για το ποσο μαυρα χαλια ειναι η οθονη σου.

Γιατι την αγορασες τοτε? Review δε διαβασες?

Σορρυ για το ξεσπασμα, αλλα δεν αντεξα πια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...