Προς το περιεχόμενο

US Robotics 9107A

jvgrjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω σχετικά με αυτό το router.

Οι πόρτες ανοίγουν από τις ρυθμίσεις επιλέγοντας το Universal Plug and Play ???

Δηλαδή αν έχω τσεκάρει αυτή την επιλογή οι πόρτες ανοίγουν για όποιο πρόγραμμα το ζητήσει????

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ξέρω να χειρίζομαι αυτές τις ρυθμίσεις και δεν έχω φτιάξει static ip.

Δηλαδή με το Universal Plug and Play στο DHCP SERVER δεν ανοίγουν οι πόρτες αυτόματα???

Δημοσ.

Ένας φίλος μου που έχει το ίδιο μου το είπε.Τώρα αν είναι σωστό ή λάθος δεν ξέρω. Πάντως από τότε που πάτησα αυτή την επιλογή ο bitorrent κατεβάζει πολύ πιο γρήγορα.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Την υπόθεση αυτή με τις πόρτες την ψάχνω τώρα διότι βλέπω ότι η Steam κατεβάζει πολύ αργά και λέω μήπως πρέπει να τις ανοιξω χειροκίνητα.Δεν ξέρω πάντως έιναι μπέρδεμα μεγάλο αυτό με τις πόρτες.

Δημοσ.
http://www.portforward.com για να δεις πως ανοιγουν πορτες.ευκολο ειναι δεν θελει τεχνη.οσο για το upnp ναι υποτιθεται οτι μπορει να σου ανοιξει καποιες πορτες αυτοματα αν συνεργαζεται και το προγραμμα.πχ το emule το εχει.απο εκει και περα το upnp απο μονο του ειναι ενα κενο ασφαλειας και οχι κατι σιγουρο για αυτο προτειμουμε το port forward.kai den σημαινει οτι με το Port forward θα πανε ολα γρηγορα.αν δεν μπορει να δωσει το site η ο server γρηγορα και 10 port forward Να κανεις δεν θα παει πιο γρηγορα.
Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την βοήθεια.Έχω τον karsperski internet security επάνω και δεν με νοιάζει να είναι τα ports ανοιχτά.

Με το steam θα προσπαθήσω να το κάνω χειροκίνητα.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Βασικα οτι και να κανεις......... βαλε το BETA Version 1.5 firmware και ολοι οσοι εχετε το ιδιο router και θα νομιζεις οτι αγορασες αλλο ρουτερ, οσων αφορα το προβλημα πηγαινε στο Interface του ρουτερ>security>virtual servers και κανε add τις πορτες που θες στη τοπικη ip σου. Μονο αυτο μπορεις και πρεπει να κανεις....... ευκολο ειναι

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τώρα δυστυχώς για εσένα μου δημιουργήθηκε αυτόματα ένα άλλο βασικό ερώτημα το οποίο αναζητάει απάντηση :

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ FIRMWARE ΣΤA ROUTER ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ?????

Δημοσ.

192.168.1.1 στο browser admin-admin και στο tab device, πας στο upgrade και καθοριζεις μεσα απο το path (browse) το σημειο που εχεις κατεβασει το firmware και πατας απο κατω update. Περιμενεις κανα λεπτο με τα restart toy router μαζι........ e voila

Δημοσ.

και κατι ετσι αναφορικα.τα περισοτερα ρουτερ κανουν οπως λεει ο φιλος 100 010 00 με εξαιρεση ενα δυο.απλα οταν το ρουτερ ειναι ασυρματο προτιμουμε να γινει η αναβαθμιση με καλωδιο για πολλους λογους και ο βασικος μην φρικαρει το ρουτερ και το παρουμε brickarismeno

Δημοσ.

Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά μπορείτε να μου πείτε αν άνοιξα σωστά τις πόρτες για το STEAM ???

Η ταχύτητα που κατεβάζει το steam είναι ή ίδια που κατέβαζε και πριν το κάνω αυτό.

Επίσης δεν έχω δημιουργήσει static ip.Παίζει ρόλο αυτό στην ταχύτητα που κατεβάζω από την steam???

Επίσης έκανα update το firmware αλλά που θα δω ότι πράγματι έγινε αναβάθμιση???Αναφέρει πουθενά την έκδοση του firmware για να το τσεκάρω???

Τα στοιχεία που δίνει το steam για άνοιγμα πορτών είναι τα κάτωθι :

Required Ports for Steam

Your network must be configured to allow Steam access to the following ports:

Steam Client

UDP 27000 to 27020 inclusive

TCP 27020 to 27050 inclusive

Dedicated or Listen Servers

TCP 27015 (SRCDS Rcon port)

post-120408-129062987547_thumb.jpg

Δημοσ.

kapoy πρεπει να λεει την εκδοση την εκδοση του firmware.static ip ζηταει για το pc οχι για την συνδεση που εκει εχεις dynamic.εχεις κανει ενα λαθος.server ip addrss δεν ειναι ο ρουτερ αλλα η ip του pc.οποτε α αλλαξε τα και βαλε servver ip address 192.168.1.33 kai meta πηγαινε στο tcp ip της καρτας δικτυου σου και εκει δωσε ip address 192.168.1.33 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 και dns 192.168.1.1.αυτο το κανεις ωστε το pc σου να εχει παντα την ip 192.168.1.33 ωστε να κανεις και port forward se aytin.επισης προσεχε μην σου κοψει τα ports το firewall των xp.η περνα τα ports η καντο disable.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...