pak40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 "Έχω την εντύπωση πως ένας Core I7 με 4850 θα έχει χειρότερες επιδόσεις από έναν επεξεργαστή διετίας-τριετίας με 4870" ---- no way, θα είναι πολύ καλύτερος. @dreaming123 Θα έχει αρκετή διαφορά, ιδιαίτερα στα Vista και στα κορυφαία παιχνίδια σε πλήρη γραφικά. Και εγώ έχω 8400, 4GB RAM, 4850 1GB, 22" Monitor. Τα παίζω όλα στο φουλ στη μέγιστη ανάλυση, όμως σε WinXP. @planetman Ο επεξεργαστής σου είναι για πέταμα αν θέλεις να παίζεις καινούργια παιχνίδια. Άλλαξέ τον χωρίς δεύτερη σκέψη.
planetman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 planet manσυμφωνα με το λινκ που δινεις η 4850 σε σχεση με την 4670 εχει συνολικα περιπου +50% καλυτερη αποδοση. μην τρελαθουμε εντελως οτι δεν συμφερει να παρει την 4850 για 50€ διαφορα, και ας μην δει ολοκληρη αυτη την διαφορα... Ε; μήπως μπέρδεψες τα ποστ; @planetman Ο επεξεργαστής σου είναι για πέταμα αν θέλεις να παίζεις καινούργια παιχνίδια. Άλλαξέ τον χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείς να μου πεις σε καινούρια παιχνίδια με μεγάλες αναλύσεις και καλές ρυθμίσεις στα γραφικά πόσο μεγάλες διαφορές θα δω αν πάρω π.χ. έναν Core 2 duo ο οποίος θα δουλεύει στην ίδια συχνότητα με τον δικό μου; 2,8GHz
pak40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 @planetman Έχω Core 2 Duo 8400 3Ghz+4GB RAM+4850 1GB+22" LCD. Παίζει το Crysis Warhead σε 1680χ1050 μέγιστη ποιότητα γραφικών, εκτός ίσως από μέγιστο antialising και anisotropic, δεν είμαι σίγουρος γιατί το δοκίμασα μόνο για μία μέρα και μετά το απεγκατέστησα, δε μου αρέσει το Crysis. Με τους καινούργιους οδηγούς της ΑΤΙ λέει ότι έχεις 20% επιπλέον επιδόσεις στο Crysis. Ο Athlon που έχεις, πολύ απλά δε παίζει Crysis, ότι κάρτα και να του βάλεις, ούτε την εισαγωγή δε θα μπορέσεις να δεις. Είναι τελείως ξεπερασμένος για καλά παιχνίδια σε καλή ποιότητα και μεγάλες αναλύσεις. Με μία 4870 θα είσαι καλύτερα βέβαια αν θέλεις να παίζεις στα 1920χ1200, η 4850 θα ζορίζεται μάλλον. Core 2 Duo >>>>> Athlon 64
disqualified Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 αυτο που σου λενε ρε hellasvagabond ειναι οτι απο ενα συγκεκριμενο πειραμα που εκανες βγαζεις ενα δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα που δε στηριζεται πουθενα και το παρουσιαζεις σαν επιστημονικο ευρημα Οι παραμετροι που παιζουν ρολο σε αυτα τα πραγματα ειναι τοσοι πολλοι που δε μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα επειδη εβαλες δυο διαφορετικες καρτες σε ενα συστημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Με τους καινούργιους οδηγούς της ΑΤΙ λέει ότι έχεις 20% επιπλέον επιδόσεις στο Crysis. όχι ακριβώς... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/catalyst-92.html αυτο που σου λενε ρε hellasvagabond eh?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τπτ απλώς άργησες κάπως να απαντήσεις στον Vagabond και είναι banned πλέον
disqualified Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 δεν το πηρα καθολου ειδηση, ειχα εκστασιαστει απο τα post του. Ξερεις γιατι? Στειλε pm αν ξερεις
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι γενικώς κατά των αποκλεισμών εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος. ΄Η αλλιώς είμαι υπέρ της έκτρωσης όταν είναι αποτέλεσμα βιασμού. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά μήπως λέω μήπως οι ιθύνοντες είναι λιγουλάκι αυστηρούτσικοι;
pcos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τελικά φιλε μου έβγαλες άκρη? τι κάρτα πήρες? βεβαια αν περιμένεις κάνα μηνα ακόμα τότε θα βγούν οι νέες ATI στα 40nm, μικρή κατανάλωση + καλο overclock
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 η καινούρια 4890 δεν πρόκειται να είναι στα 40nm αλλά στα 55nm τελικά...
NEKROMA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγω λεω να βαλετε sacred 2 και αστε τα αλλα
notios7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι γενικώς κατά των αποκλεισμών εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος. ΄Η αλλιώς είμαι υπέρ της έκτρωσης όταν είναι αποτέλεσμα βιασμού. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά μήπως λέω μήπως οι ιθύνοντες είναι λιγουλάκι αυστηρούτσικοι; εμαθα οτι ειναι μονιμος αποκλεισμος.
planetman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα θα μου απαντήσει κάποιος; Ailuros ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.