Προς το περιεχόμενο

Old school 2D point-and-click adventures

altan69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια καλά adventure σε στυλ Monkey

Island 3? Είμαι λίγο παλιομοδίτης και δεν μου αρέσει το gameplay με πληκτρολόγιο στα adventure, θέλω point-and-click. Για παράδειγμα δεν μου άρεσε το τελευταίο Monkey Island (ακόμα και το Grim Fandango που είναι κορυφαίο δεν το βολεύομαι). Επίσης αναπολώ τις εποχές που δεν χρειαζόταν να έχεις top υπολογιστή για να παίξεις ένα adventure, απλά "ζωγραφιστά" γραφικά που ήταν τέλεια!

Αν έχετε καμιά πρόταση...

Δημοσ.

Μαζί σου, το Curse of Monkey Island είναι το αγαπημένο μου adventure και από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια μου! Δες Broken Sword 1+2, Jack Orlando Director's Cut, Runaway και Runaway Dream of the Turtle, A Vampyre Story. Είναι όλα ένα κι ένα!

Δημοσ.

Όντως, νομίζω ότι δεν θα ξαναβγεί άλλο σαν το Curse Of Monkey Island, τρομερό χιούμορ.

Τα Broken Sword τα έχω παίξει και το Vampyre Story το τελειώνω όπου να ΄ναι, πολύ καλή προσπάθεια για νέο παιχνίδι και αρκετό κωμικό. Ευχαριστώ για τις υπόλοιπες προτάσεις, εννοείται ότι θα τις τσεκάρω άμεσα. Thanks!!

Δημοσ.

Ακόμα μπορείς να δεις και τα gilbert goodmate και full throttle και broken sword 2.5 (fan made αλλά ΠΟΛΥ καλό).

Δες και κανένα βιντεάκι στο youtube από το παιχνίδι the abbey, ίσως σου αρέσει.

Δημοσ.
Επίσης αναπολώ τις εποχές που δεν χρειαζόταν να έχεις top υπολογιστή για να παίξεις ένα adventure, απλά "ζωγραφιστά" γραφικά που ήταν τέλεια!

εγω αναπολω τις εποχες που χρειαζοταν να χεις top υπολογιστη για να παιξεις adventure...

το discworld 1 και 2 ειναι/ηταν πολυ καλα....

Δημοσ.

Syberia !!! Αν δεν το έχεις παίξει (που δε νομίζω ) τρέχα βρες το!

Επίσης κατά σύμπτωση σήμερα που ρώτησες, έχεις άλλες 10 ώρες από τώρα να κατεβάσεις αυτό. ;)

Δημοσ.

Point and click, υπάρχει το Longest Journey.

Αφού δεν έχεις πρόβλημα με τα παλιά γραφικά, δε βρίσκω λόγο να μην παίξεις τα 2 πρώτα Monkey Island, κατά πολλούς (και κατ' εμέ) τα καλύτερα της σειράς και από τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών.

Για κορυφαίο χιούμορ, Day of the tentacle, επίσης παλιό, all-time-classic.

Δημοσ.

Discworld 1+2,toonstruck, broken sword 1+2. Θα θυμηθώ και άλλα, αλλά βασικά θέλω να σε παρακαλέσω να κάνεις edit το 1ο σου post στο topic και να συγκεντρώσεις σε μια λίστα όσα σου προτείνουμε όλοι. Θα είναι μια καλή λίστα για όσους θέλουμε να ψάξουμε παιχνίδια που μας είχαν ξεφύγει. Αν δε, έχει και την ημερομηνία δίπλα ακόμα καλύτερα.

δηλ πχ έτσι:

1.broken sword [1996]

2....

Ελπίζω να μη βαριέσαι, tnx:-)

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα και το Black Mirror που το θεωρώ και αυτό κορυφαίο παιχνίδι.

Υπάρχει και το NI.BI.RU που αν θυμάμαι καλά είναι σαν συνέχεια του Black Mirror το οποίο είναι συμπαθητικό.

Επίσης πολύ καλό είναι και το Still Life.

Τα 2 τελευταία δεν είναι 2D αλλά δεν είναι και βαριά παιχνίδια. Νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο και τα 3 παιχνιδάκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...