Προς το περιεχόμενο

Κάποιες προτάσεις για εκτυπωτές

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, επειδή δεν γνωρίζω καθόλου από εκτυπωτές (δεν ξέρω αν θα αγοράσω με laser η με μελάνι) σκέφτηκα να μπω στο forum και να κάνω ένα thread για να μου πείτε εσείς που ξέρετε.:-)

Σκέφτομαι να αγοράσω έναν εκτυπωτή Τα λεφτά που είμαι διαθέσιμος να δώσω είναι μέχρι 400€ (μάξιμουμ 450€ παραπάνω όχι.)

Από e-shop.gr, plaisio.gr αν γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μας λες για τι χρήση προορίζεται. Δε κάνουν για τα ίδια πράγματα.

Π.χ. ένας inkjet, δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε εταιρικό περιβάλλον όπου γίνονται συνεχώς εκτυπώσεις. Απ' την άλλη, ένας laser δε μπορεί να τυπώσει καλές φωτογραφίες.

Δε μας λες για τι χρήση προορίζεται. Δε κάνουν για τα ίδια πράγματα.

Π.χ. ένας inkjet, δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε εταιρικό περιβάλλον όπου γίνονται συνεχώς εκτυπώσεις. Απ' την άλλη, ένας laser δε μπορεί να τυπώσει καλές φωτογραφίες.

Όχι καμία σχέση με εταιρικό περιβάλλον, δεν κάνω συνεχές εκτυπώσεις...

Θέλω να τυπώνει καλές φωτογραφίες απλά:-D

Είναι για το σπίτι.

Τότε θα πάρεις οποιονδήποτε καλό inkjet εκτυπωτή. Όλοι οι εκτυπωτές πλέον έχουν φοβερή ποιότητα.

Το ποιας εταιρείες θα πάρεις είναι δικό σου θέμα. Για φωτογραφίες εγώ θα πρότεινα Canon, τώρα άλλος ίσως σου πει HP. Δες τον Pixma IP4600 για παράδειγμα. Θα σου κάνει τη δουλειά σου αξιόπιστα και με πολύ λιγότερα λεφτά απ' αυτά που έλεγες να διαθέσεις.

:-)

Ωραία! :lol:

Ελπίζω να μην τυπώνει μόνο φωτογραφίες καλά ετσι?:-)

Θέλω να εκτυπώνει και DVD Covers απο μια ταινία, διάφορες δηλώσεις για την δουλειά της μανας μ κτλ... θα κάνει την δουλειά που θέλω έτσι?

Και όσον αναφορά το μελάνι απο κάτω έχει 5 επιλογές... πρέπει να αγοράσω και τα 5? (επειδή έχει 2 Black γι'αυτό ρωτάω.)

εχει στη συσκευασια μελανια και τα 5 μετα αγοραζεις οποιο σου τελειωνει ειναι πολυ καλος εκτυπωτης και κανει για αυτα που θελεις τα μαυρα χρειαζονται και τα δυο...

Τότε θα πάρεις οποιονδήποτε καλό inkjet εκτυπωτή. Όλοι οι εκτυπωτές πλέον έχουν φοβερή ποιότητα.

Το ποιας εταιρείες θα πάρεις είναι δικό σου θέμα. Για φωτογραφίες εγώ θα πρότεινα Canon, τώρα άλλος ίσως σου πει HP. Δες τον Pixma IP4600 για παράδειγμα. Θα σου κάνει τη δουλειά σου αξιόπιστα και με πολύ λιγότερα λεφτά απ' αυτά που έλεγες να διαθέσεις.

:-)

+1 για Canon και ιδιαίτερα για τον 4600.Τέλεια απόδοση, αθόρυβος, οικονομικός στα μελάνια. Έχω τον 4300 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μου έφεραν τον εκτυπωτή... αλλά δεν είχε χρώμα μέσα τους μ******:cry:

στην σελίδα εδώκάτω που λέει Μελάνια εκτυπωτή χρειάζομαι να τα αγοράσω και τα 5 δοχεία? (2 Black 1 Magenta και 1 Yellow)

Γιατί εκεί που μπαίνουν τα δοχεία στον εκτυπωτή έχει 5 στρόγγυλα από κάτω (σαν βάσεις).

Φιλε Lioner

Πηρα και εγω τον ιδιο εκτυπωτη και τα μελανια ηταν ολα μεσα στην συσκευασια...

Θα πρεπει να τους το πεις οτι λειπαν...

Παντως ο εκτυπωτης ειναι ονειρο....

Φιλε Lioner

Πηρα και εγω τον ιδιο εκτυπωτη και τα μελανια ηταν ολα μεσα στην συσκευασια...

Θα πρεπει να τους το πεις οτι λειπαν...

Παντως ο εκτυπωτης ειναι ονειρο....

Άστο τώρα όπως είναι..

Απλά πες μου πια χρώματα να παραγγείλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...