DragonlordP Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 2 αποριες...οι drivers της καρτας γραφικων εγκαθηστωνται αυτοματα οπως στο ubuntu??? επισης με την 8800gts που ειχα δε μπορουσε καν να τρεξεις σε γραφικο περιβαλλον...σε αυτη την εκδοση μπορει?? Για nvidia όχι, αλλά μπορείς να βρεις οδηγίες εδώ. Για μένα δούλεψε αυτό: 1. Log in to Single user mode. 2. Type "aptitude install build-essential linux-headers-$(uname -r) nvidia-kernel-source nvidia-glx nvidia-xconfig" 3. m-a prepare 4. m-a a-i nvidia 5. modprobe -v nvidia 6. nvidia-xconfig */(First time only) 7.Reboot μόνο που στο 6 δεν έπαιρνε το "*/" που έχει μετά το xconfig, το έδωσα χωρίς αυτό και δούλεψε κανονικά. Δεν το έψαξα μετά από αυτό αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, αλλά κι αυτό είναι πανεύκολο.
tritonas00 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε tritonas00, είναι προτιμότερο να τον βοηθήσεις αν ξέρεις, παρά να του τη λες... Ναι μα το θεμα το topic ειναι "DEBIAN LENNY" και οχι "Δεν ξερω πως δουλευει το synaptic...." Anyway δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν..
poscaman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 τυπικα και η μετατροπη του lenny σε stable μιας και οι περισσοτεροι εστηναν μηχανηματα σε lenny ακομα και για πολυ κρισιμες υπηρεσιες.. προσωπικα εχω μερικα προβληματακια που με κανουν λιγο σκουντουφλη και γκρινιαρη, (apoikooooooooo) αλλα νταξει, οφειλεται κυριως στον ελαχιστο χρονο που του εχω αφιερωσει τον τελευταιο καιρο. αντε και με ελαχιστα bugs ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** επισημανση προς newbies: βαλτε ubuntu,mint η κατι αλλο,οχι debian σαν πρωτη διανομη.Προσωπικη μου αποψη παντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τι να σας πω σε παιδιά... εγώ προσπάθησα να δουλέψω με την προηγούμενη έκδοση αλλά δεν μπόρεσα να εργαστώ με την ίδια ευκολία που είχα στο Arch Linux. Οπότε προσωπικά λέω να παραμείνω πλέον μόνιμα κολλημένος στο Arch... Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πιο ευκολοφόρετο για έναν πρωτάρη... Και επιπλέον το Insomnia εδώ έχει ένα μαμάτο wiki
flamelab Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για nvidia όχι, αλλά μπορείς να βρεις οδηγίες εδώ.Για μένα δούλεψε αυτό: 1. Log in to Single user mode. 2. Type "aptitude install build-essential linux-headers-$(uname -r) nvidia-kernel-source nvidia-glx nvidia-xconfig" 3. m-a prepare 4. m-a a-i nvidia 5. modprobe -v nvidia 6. nvidia-xconfig */(First time only) 7.Reboot μόνο που στο 6 δεν έπαιρνε το "*/" που έχει μετά το xconfig, το έδωσα χωρίς αυτό και δούλεψε κανονικά. Δεν το έψαξα μετά από αυτό αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, αλλά κι αυτό είναι πανεύκολο. Υπάρχει έτοιμο nvidia binary στα repos, δεν χρειάζεται καν ο module assistant
Simewn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Την περίμενα αυτή την διανομή, τώρα έχω Fedora το οποίο μου αρέσει πολύ αλλά δεν είναι Debian!Το κατεβάζω χθες!
Ventrix Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 προτιμάτε τα torrents και κάντε seed!!!
miza Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή τι στιγμή εγώ έχω debian sid. Αξίζει να βάλω το stable τώρα που είναι φρέσκο;
SpyrosR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή τι στιγμή εγώ έχω debian sid. Αξίζει να βάλω το stable τώρα που είναι φρέσκο; Το stable ΔΕΝ είναι "φρέσκο". Τα πακέτα που έχει, είναι μεν νεότερα απ' του παλιότερου stable αλλά παραμένουν πιο πίσω απ' το sid. Και για desktop χρήση, δε συστήνεται το stable, ακριβώς επειδή έχει outdated πακέτα.
kofer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τα πακέτα που έχει, είναι μεν νεότερα απ' του παλιότερου stable αλλά παραμένουν πιο πίσω απ' το sid. Και για desktop χρήση, δε συστήνεται το stable, ακριβώς επειδή έχει outdated πακέτα. Σωστός!
Αδμιν Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Την περίμενα αυτή την διανομή, τώρα έχω Fedora το οποίο μου αρέσει πολύ αλλά δεν είναι Debian! Και το λες ως μειονεκτημα;
tritonas00 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Και το λες ως μειονεκτημα; Σαν τι να το πει δηλαδη?
Αδμιν Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σαν τι να το πει δηλαδη? Τι το τοσο σπουδαιο εχει το Debian Stable που ολες οι αλλες διανομες μειονεκτουν μπροστα του;
poscaman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 την αγαπη μας ελατε, pls μην αρχισουμε flame war. δεν υπαρχει κανενας λογος
Αδμιν Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το χρωσταω στον tritonas00, μου το ειχε ζητησει παλιοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα