Προς το περιεχόμενο

HDD για White macbook

glamprou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους εδώ. Είμαι νέος κάτοχος ενός ασπρου macbook που μετά απο πολύ σκέψη πήρα σε αντικατάσταση του παλιού μου hp nx6110 με τον λόγο οτι τα vista δεν τα ήθελα με τίποτε. Πήρα το μικρό γιατί ήθελα να κάνω ένα test πρώτα και μετά να δώσω πολλά χρήματα για κάτι καλύτερο. Μπορώ να πώ ότι οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι αρκετά θετικές χωρίς να είμαι στο μέγιστο και να το έχω φτιάξει για την δουλεία μου ακόμη..Θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιο είναι το μέγιστο σε χωρετικότητα που μπορώ να βάλω σε δίσκο sata στο μικρό μου mac ...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν ποτέ βρισκόμουν στη θέση σου, θα έβαζα αυτόν, σε σχέση πάντα με τους 120/160gb δίσκους που βάζουν στα White MacBooks...

Δημοσ.

Το προτείνω γιατί το έχω εγκαταστήσει σε μηMacBook, προκειμένου να μειωθεί θόρυβος και θερμοκρασίες με άριστα αποτελέσματα σε laptop-θηρίο...

Δεν βρίσκω, λοιπόν, λόγο να μην πετάει σε MacBook...

Υ.Γ. Φυσικά και τρέχει σε 7200rpm που κάνει αισθητή διαφορά, σε σχέση με το 5400rpm που φέρουν τα κλασσικά laptops.

Δημοσ.
Το προτείνω γιατί το έχω εγκαταστήσει σε μηMacBook, προκειμένου να μειωθεί θόρυβος και θερμοκρασίες με άριστα αποτελέσματα σε laptop-θηρίο...

Δεν βρίσκω, λοιπόν, λόγο να μην πετάει σε MacBook...

Υ.Γ. Φυσικά και τρέχει σε 7200rpm που κάνει αισθητή διαφορά, σε σχέση με το 5400rpm που φέρουν τα κλασσικά laptops.

Τον είχα είχα εντοπίσει αλλά δεν ήμουν σίγουρος για τις στροφές, λόγο του ότι είμαι και καμία 15αριά και βάλε στην δουλειά θα τον πάρω από μαγαζί που δουλεύω! Παντός πραγματικά για προσωπική χρήση θα μείνω εδώ από εδώ και μετά mac . Ίσως η μόνη Χαζομαρα που έκανα είναι ότι δεν πείρα το καινούργιο αλλά οκ με βολεύει και αυτό για πρώτο . Όλα γρήγορα και απλά αυτό εχω να πω μόνο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φυσικά τον έβαλα και τα αποτελέσματα ειναι να μην πω μαγικά αλλα φυσάει τωρα το macbook μεγάαααλη διαφορά. Ευχαριστώ παιδιά πάρα πολύ για την επιλογή ελπίζω κιόλας να αντέξει ...... στην καθημερινή χρήση ! Όλη μέρα on....Μετά το blackberry που δεν το αλλάζω με τίποτα έγινε το macboook το laptop που δεν αλλάζω με τίποτα Wd black scorpio 320GB 7200rpm όσοι έχετε macbook και θελετε δίσκο .... με κλειστά τα μάτια.

Μετά απο 2 εβδομάδες με τον scorpio θα μπορούσα να πω ότι τα επίπεδα θορύβου για το mac είναι αρκετά μεγάλα και δονείται το lap αρκετά και με ψάξιμο από furom σε usa αρκετοί δυστυχώς είχανε το ίδιο πρόβλημα... Οι επιδόσεις του βέβαια είναι καταπληκτικές αλλά για βραδινή δουλειά δύσκολα τα πράγματα ...... οπότε ξαναψάχνουμε από την αρχή για κάτι αθόρυβο αν και βέβαια με όσους μίλησα μου είπανε όλοι για 5400....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...