Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με display γλωσσών στα xp

yiannisbot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά φίλοι μου,

Εχω το εξής πρόβλημα

αρχικά, όταν το ανακάλυψα παίζοντας κάποιες ταινίες που είχα με γαλλικούς υπότιτλους.

Αργότερα το αντιλήφθηκα κ σε κάποια προγράμματα εκμάθησης της γαλλικής, ότι τα γαλλικά γράμματα όπως èéàù και γενικά με τόνους, δεν τα κάνει σωστά display.

Εχω ψάξει αρκετά για το θέμα. Στα περισσότερα φόρουμ συμβουλεύουν για εισαγωγή γλώσσας απο τον πινακα ελέγχου.

Εχω xp sp3 home

προσπάθησα να κλικάρω όσες γλώσσες έχουν σχέση με τα γαλλικά απο τις ρυθμίσεις γλώσσας κ μου ζητάει το cd windows. Βάζω το αυθεντικό cd με το οποίο τα εγκατέστησα κ μου βγάζει ότι το cd δεν είναι μέσα κ βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος i386.

Τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω display κανονικό της γαλλικής στον υπολογιστή μου;

πως αντιμετωπίζεται αυτό με το cd των windows;

ευχαριστώ πολύ

Γιάννης

Δημοσ.

λοιπον φιλε τα πραγματα ειναι απλα θα πας στις ρυθμισεις γλωσσας και στην καρτελα για προχωρημενους νομιζω η advanced στην πρωτη ροδελα που λεει απο πανω κατι για nonunicodeθα επιλεξεις france

Δημοσ.
λοιπον φιλε τα πραγματα ειναι απλα θα πας στις ρυθμισεις γλωσσας και στην καρτελα για προχωρημενους νομιζω η advanced στην πρωτη ροδελα που λεει απο πανω κατι για nonunicodeθα επιλεξεις france

το έχω κάνει

το αποτέλεσμα ήταν μετά το restart να έχω κινεζοελληνικά,

και τα γαλλικά να μην έχουν αλλάξει καθόλου

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Άλλαξα και πάλι σε Γαλλικά το tab πρότυπα κ μορφές κ άφησα την επιλογή θέση ελλάδα.

Επίσης έκανα τικ ότι είχε σχέση με γαλλικά στις γλώσσες κ εγκαταστάθηκαν. Δεν ξέρω πως τώρα κ τι αλλαξε.

Τώρα π.χ το πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής μου δείχνει κανονικά γαλλικούς τονικούς χαρακτήρες. Ολα ειναι τέλεια. Αλλά το ότι άλλαξα το πρότυπα κ μορφές σε γαλλικά έχει ως αποτέλεσμα κάποια ελληνικά προγράμματα να μη λειτουργούν.

Δείνω το παράδειγμα του today calendar που μου βγάζει τις μέρες με λατινικούς χαρακτήρες που δεν είναι γαλλικά αλλά ούτε ελληνικά.

πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο;

Το πρόβλημα βέβαια με κάτι γαλλικούς υπότιτλους που είχα σε ταινίες δεν έχει αλλάξει

μάλλον δε θα είναι καλοί οι υπότιτλοι.

το πρόβλημα λήθηκε κ με υπότιτλους

χρησιμοποιώ mpc & vlc

όλα καλά

μόνο αυτό με τα ελληνικά τώρα με προβληματίζει

θα δω αν συναντήσω πολλά προβλήμάτα κ αργότερα

ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια

Γιάννης

Δημοσ.

φιλε το vlc μου τα κανει και εμενα αυτα για κοιτα να κατεβασεις το k-lite full codek pack και μετα ανα εχεις στον ιδιο φακελο με την ιδια ονομασια ταινια και υποτιτλους θα παιζουν απευθειας με το windows media player ισως ετσι να μην εχεις προβλημα

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε μου

θα δοκιμάσω

λοιπον φιλε τα πραγματα ειναι απλα θα πας στις ρυθμισεις γλωσσας και στην καρτελα για προχωρημενους νομιζω η advanced στην πρωτη ροδελα που λεει απο πανω κατι για nonunicodeθα επιλεξεις france[/QUOT

φίλε lala2334

όταν δοκιμάζω αυτό που μου είπες, μετά το restart, παίζουν οι ταινίες, παίζουν τα προγράμματα που έχω στα γαλλικά, αλλά προγράμματα που έχουν ελληνικά δεν παίζουν καθόλου.Δηλαδή π.χ το soundmax που είναι το πρόγραμμα του ήχου των windows μου, γράφει μόνο ??????$@??

τπτ άλλο

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να έχω και ελληνικά κ αγγλικά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...