Theo.gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Το pc* μου "φοράει" μια Audiotrak Prodigy HD2 Se την έχω από τον Αύγουστο και όλα δούλευαν ρολόι, από την Πέμπτη** όμως...ενώ ο ήχος είναι μια χαρά είναι πολλές στιγμές που παραμορφώνεται πάρα πολύ. Συγκεκρυμένα, όταν έχω ένα παράθυο ανοιχτό πχ του winamp ή του firefox που παίζει ένα video στο youtube, το οποίο δεν είναι μεγιστοποιημένο και αρχίσω να το σέρνω παραμορφώνεται ο ήχος, στο wow όταν παίζω σε windowed mode και είναι maximized πάλι τα ίδια, αν όμως δεν είναι maximized ακούγεται κανονικά...σε κάποιες φάσεις όταν κουνάω το ποντίκι κάνει τέτοια Ξαναπέρασα και το λειτουργικό (Vista64) και την έβαλα και σε διαφορετική pci αλλά τίποτα Σε ένα άλλο pc(ubuntu) που την δοκίμασα δούλευε χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον προσπαθήσει να βοηθήσει *C2D E4300 Asus P5W DH DELUXE ATI 3870 4GB RAM **την Πέμπτη πριν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα πάνω στο pc υπήρχαν 2 3870 και αφαίρεσα την μία
notios7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Το pc* μου "φοράει" μια Audiotrak Prodigy HD2 Se την έχω από τον Αύγουστο και όλα δούλευαν ρολόι, από την Πέμπτη** όμως...ενώ ο ήχος είναι μια χαρά είναι πολλές στιγμές που παραμορφώνεται πάρα πολύ. Συγκεκρυμένα, όταν έχω ένα παράθυο ανοιχτό πχ του winamp ή του firefox που παίζει ένα video στο youtube, το οποίο δεν είναι μεγιστοποιημένο και αρχίσω να το σέρνω παραμορφώνεται ο ήχος, στο wow όταν παίζω σε windowed mode και είναι maximized πάλι τα ίδια, αν όμως δεν είναι maximized ακούγεται κανονικά...σε κάποιες φάσεις όταν κουνάω το ποντίκι κάνει τέτοιαΞαναπέρασα και το λειτουργικό (Vista64) και την έβαλα και σε διαφορετική pci αλλά τίποτα Σε ένα άλλο pc(ubuntu) που την δοκίμασα δούλευε χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον προσπαθήσει να βοηθήσει *C2D E4300 Asus P5W DH DELUXE ATI 3870 4GB RAM **την Πέμπτη πριν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα πάνω στο pc υπήρχαν 2 3870 και αφαίρεσα την μία μηπως κατα λαθος εχεις ενεργοποιησει κανα εφε ηχου?
notios7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, τίποτα. υπαρχει καμια onboard καρτα?κοιταξες στο bios αν ειναι απενεργοποιημενη?δεν νομιζω να φταιει η καρτα.
Theo.gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Απενεργοποιημένη ήταν και είναι ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μετά από κάποιες δοκιμές, βρήκα την πηγή του προβλήματος... Είναι οι drivers της κάρτας γραφικών και ο ccc. Καμοιά ιδέα? Υπάρχει περίπτωση βλάβης της κάρτας?
parazitu360 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 παιδια εχω ενα προβλημα μολις εκανα format το pc μου και ενω τα ηχεια λειτουργουν κανονικα δεν ακουγεται ηχος και στο control panel sound devices δεν αναγωριζει την onboard καρτα ηχου και εχω κανει τα drivers 2 φορες install τι να φταει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.