Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 όταν κοιτάτε τις γυναίκες αράχνες αυτα παθαίνετε..και ποιες ειναι οι γυναικες αραχνες;
PavelX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εάν εσύ την πάτησες τόσο άσχημα, μην ανησυχείς. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Και θα σου ξανασυμβεί, να είσαι σίγουρος. Υπάρχουν 2 κατηγορίες. Κατηγορία 1: Στα φόρεσε. Κατηγορία 2: Έχει πάει με 200. Στην πρώτη κατηγορία, πίστεψέ με, δεν είσαι ο μόνος. ΟΚ, έτυχε. Μην φορέσεις μαύρα. Είτε άντρας είτε γυναίκα, υπάρχει ίση πιθανότητα να σου συμβεί. Στην δεύτερη κατηγορία όμως αλλάζει το παιχνίδι. Όταν είσαι με μια όμορφη γυναίκα 9/10 να μην είσαι ο πρώτος της, ούτε καν ο 10ος της. Ε και; Το παρελθόν της την έκανε το άτομο που εσύ ερωτεύτηκες. Εκτός και αν ερωτεύτηκες τα βυζιά της, που τότε απλά καλά να πάθεις. Όσο εσένα σου αρέσει το φίκι-φίκι, τόσο αρέσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα αν μιλάς για π******ς στην ψυχή, όσο π******ς είναι εκείνες τόσο είμαστε και εμείς. Μισή ντροπή δική μας. Επειδή αν δεν υπήρχαν οι "θα την γεμίσω ψέμματα μέχρι να την πηδήξω" δεν θα υπήρχαν και οι "θα του κάτσω για να γίνει το δικό μου". Ισχύει και το αντίστροφο. 50-50 είναι. Σκατάνθρωποι υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Έχω γνωρίσει άντρες που παντρεύονται επειδή η κοπέλα "έχει σπίτι" και γυναίκες να μένουν έγκυες "κατά λάθος" επειδή ο άντρας "είναι βολεμένος". Όλοι έχουμε φάει σκατά με το φτυάρι. Να ζεις σε αυταπάτες ότι η σύντροφός σου είναι ερωτευμένη μαζί σου και στο τέλος να καταλαβαίνεις ότι είναι στην κυριολεξία ένα παιχνίδι. Ακόμη χειρότερα μπορεί να είναι και μια πλάκα ή ένα στοίχημα. Πονάει. Θα περάσει. Έτσι όπως το βλέπω εγώ δεν φταίνε ούτε οι άντρες ούτε οι γυναίκες. Φταίει το ανθρώπινο είδος γενικότερα. Και μην ακούσω "δεν είναι όλοι έτσι" και τα σχετικά επειδή πολύ απλά οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Όλοι είναι υποκριτές. Προς το τέλος έβγαλα μερικά απωθημένα, ίσως και λίγη χολή. ΚΡΙΜΑ. Θα περάσει. Ιδανικός κόσμος είναι ο κόσμος χωρίς ανθρώπους. Ούγκ.
glitsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 και ποιες ειναι οι γυναικες αραχνες; :lol: Ιδανικός κόσμος είναι ο κόσμος χωρίς ανθρώπους.Ούγκ. κοσμος χωρις ανθρωπους μακαροναδα χωρις τυρι!!!αν γινει αυτο ποιος θα καταστρευει το περιβαλλον και θα πληγωνει τα ζωα???
teo64x Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 κοσμος χωρις ανθρωπους μακαροναδα χωρις τυρι!!! Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά είναι απίστευτο quote και θα ήθελα να συμπεριληφθεί σε ένα ποστ μου.
Lilith19 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγω ειλικρινα δν καταλαβαινω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο αυτο το thread.
glitsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Julian?????ααααααααααααααααααα λιποθυμώ..
million_voices Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγω ειλικρινα δν καταλαβαινω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο αυτο το thread. γιατι Mods,Admins κλπ ειναι στην πλειοψηφια τους ανδρες ωωωω High hopes στο Location? Ακυρη η γλωσσα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγω ειλικρινα δν καταλαβαινω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο αυτο το thread. μάλλον επειδή δεν το έχει κάνει κάποιος report...
teo64x Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον επειδή δεν το έχει κάνει κάποιος report... Και ήρθε ο ειδικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.