lefi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 1)Όλες οι γυναίκες είναι π...ς 2)Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια Εντάξει όλοι έχουμε πει τα παραπάνω οι άνδρες λέμε το 1 και οι γυναίκες το 2, η συχνότητα με την οποία λέει κάποιος αυτή την φράση είναι αντιστρόφος ανάλογος του χρόνου που πέρασε από τον τελευταίο χωρισμό ή απογοήτευση. Φυσικά και ένα κάψιμο δεν κάνει το 51 % (τόσο περίπου είναι οι γυναίκες) του πληθησμού σκάρτο. Είναι φυσικά χρέος κάθε άνδρα να μην παρασήρεται από το γλυκό μουτράκι και να κρίνει τον άνθρωπο.
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 genau... να κρίνει τον ΑΝΘΡΩΠΟ Τα λέτε απίστευτα ωραία ρε παιδιά, τόσο ωραία που αναρωτιέμαι πουντοι??? εγώ γιατί επεσα στα κομπλεξικά?
qangel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες, έρως ανίκατε Χάχαν. Ποτέ, μα ποτέ, μην εμπιστεύεστε γυναίκα, όσο ερωτευμένος κι αν είστε. Είναι πολύ επικίνδυνες. Φανταστείτε πόσοι άντρες κάηκαν μέχρι να βγει το γνωμικό "το νινί σέρνει καράβι". Και ποτέ μην ξεχνάτε ότι "το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα, ο κουβάς σαπίζει". Το συμπέρασμα είναι ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι π******ς (και, ναι, με λύπη σας ανακοινώνω ότι και τα αδέρφια συμπεριλαμβάνονται). Πάντα ήταν, αλλά παλαιότερα υπήρχαν ηθικοί, κοινωνικοί και οικονομικοί φραγμοί που τις περιόριζαν. Στη σύγχρονη εποχή πλέον, λατρεύουν και προσπαθούν να αναπαραστήσουν το "Sex and the City". Δεν καταλαβαίνουν ότι η πραγματική ζωή και οι πραγματικοί άνθρωποι ΔΕΝ είναι Hollywood. Ούτε καν η ίδια η Αμερική δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζουν στις ταινίες τους. Στην ίδια παγίδα πέφτουν, βέβαια, όλοι οι άνθρωποι της μάζας γενικώς. Για να μιλήσουμε πρακτικά, ΟΛΕΣ οι εμφανίσιμες γυναίκες εκμεταλεύονται τη νιότη τους και αλλάζουν συνεχώς ερωτικούς συντρόφους. Αν ρωτήσετε μια γυναίκα με πόσους έχει πάει ,προσθέστε στο νούμερο που θα σας πει τουλάχιστον άλλον έναν ανά διετία ενήλικης ζωής και θα έχετε κατά προσέγγιση το πραγματικό νούμερο. Η συμβουλή μου είναι να μην κάνετε σοβαρή σχέση με γυναίκα άνω των 25 - 27, εκτός αν είστε παντρεμένος, διαζευγμένος ή χηρεμένος. Αν δεν έχουν δεσμευτεί μέχρι τότε, σημαίνει ότι έχουν ήδη κάψει πολλούς άντρες και θα κάψουν ακόμη περισσότερους. Προτιμήστε τις μικρότερες, με τις οποίες έχετε κάποιες (λίγες) πιθανότητες να βιώσετε τον πραγματικό έρωτα και να κάνετε και οικογένεια. Τουλάχιστον, όταν αυτές γίνουν μανάδες, δε θα φοβούνται μήπως ο γιος τους μάθει για το παρελθόν τους. Για φανταστείτε να μαθαίνατε ότι η μάνα σας ήταν κάποτε σαν αυτές με τις οποίες βγαίνετε τώρα. ΣΟΚ... Πολλά δύσκολα πράγματα είναι καθημερινά μέσα στη ζωή μας. Οι χωρισμοί, οι απογοητεύσεις, τα ψέματα η έλλειψη εμπιστοσύνης... Η λίστα είναι μεγάλη. Αυτό δε σημαίνει ότι φταίνε οι άντρες ή οι γυναίκες ή η Π......να η κοινωνία γενικότερα Εμείς πότε φταίμε; Οι επιλογές είναι δικές μας. Μάλλον αυτό που σου λείπει είναι τα σωστά κριτήρια επιλογής. Όλοι έχουμε πληγωθεί τουλάχιστον μία φορά. Να βγούμε λοιπόν στον δρόμο και σε όλα τα φόρουμ και να αρχίζουμε να φωνάζουμε ότι όλοι οι άντρες είναι μ...κες και όλες οι γυναίκες π....νες και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα. Αν την έχεις πατήσει πολλές φορές τότε ψάξου λίγο γιατί αυτό σημαίνει ότι κι εσύ κάνεις κάτι λάθος. Και στάματα να δίνεις συμβούλες, για όνομα δηλαδή. Τι μου λες; Και τα αδέρφια συμπεριλαμβάνονται!!! Για δες. Σύμφωνα με τις πολύτιμες συμβουλές σου πρέπει αρχίσουμε να βριζόμαστε όλοι οικογενειακώς.... Το thread που άνοιξες είναι θαύμα που έχει και δεύτερη σελίδα μιας και μόνο κόσμιο δεν είναι το επίπεδο του.
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Πολλά δύσκολα πράγματα είναι καθημερινά μέσα στη ζωή μας. Οι χωρισμοί, οι απογοητεύσεις, τα ψέματα η έλλειψη εμπιστοσύνης... Η λίστα είναι μεγάλη. Αυτό δε σημαίνει ότι φταίνε οι άντρες ή οι γυναίκες ή η Π......να η κοινωνία γενικότερα Εμείς πότε φταίμε; Οι επιλογές είναι δικές μας. Μάλλον αυτό που σου λείπει είναι τα σωστά κριτήρια επιλογής. Όλοι έχουμε πληγωθεί τουλάχιστον μία φορά. Να βγούμε λοιπόν στον δρόμο και σε όλα τα φόρουμ και να αρχίζουμε να φωνάζουμε ότι όλοι οι άντρες είναι μ...κες και όλες οι γυναίκες π....νες και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα. Αν την έχεις πατήσει πολλές φορές τότε ψάξου λίγο γιατί αυτό σημαίνει ότι κι εσύ κάνεις κάτι λάθος. Και στάματα να δίνεις συμβούλες, για όνομα δηλαδή. Τι μου λες; Και τα αδέρφια συμπεριλαμβάνονται!!! Για δες. Σύμφωνα με τις πολύτιμες συμβουλές σου πρέπει αρχίσουμε να βριζόμαστε όλοι οικογενειακώς.... Το thread που άνοιξες είναι θαύμα που έχει και δεύτερη σελίδα μιας και μόνο κόσμιο δεν είναι το επίπεδο του. πολύ ωραία τα λες μικρή! Έτσι πες τε τα και ΄σεις. Και οι σχέσεις είναι αγώνας, δεν είναι λούνα παρκ, "το κάνω και χαίρομαι, αχ τι ωραία να τραβήξουμε και φωτογραφίες!" Είναι αγώνας που σε κουράζει, γιατι προσπαθείς, μπορει να χωρίσεις, μετά ξαναπροσπαθεις, πληγώνεσαι, κουράζεσαι,αναζητάς μια τρυφερή αγκαλιά και θα προσφέρεις και συ το ίδιο και περισσότερα. Και δεν μπορώ να ακούω τέτοιες κομπλεξικές μαλακίες. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ, τι καλός άνθρωπος που είμαι ρε γαμώτο. Το ξέρεις έτσι δεν είναι? Γιάυτο μαγαπας
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 πολύ ωραία τα λες μικρή! Εσυ θα συνεχισεις να κανεις quote και να λες ποσο ωραια τα ειπαν και τα εγραψαν ?
merde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εσυ θα συνεχισεις να κανεις quote και να λες ποσο ωραια τα ειπαν και τα εγραψαν ? ότι γουσταρω και δεν τα λες και ωραια εσύ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Και οι σχέσεις είναι αγώνας Οι σχέσεις δεν είναι αγώνας. Αυτό πιστεύουνε σήμερα πολλοί, γι' αυτό έχουμε τα φαινόμενα αυτού του τόπικ. Όταν είσαι με τον σωστό άνθρωπο, όλα συμβαίνουν με φυσικό τρόπο. Εσύ (όχι προσωπικά, ο κάθε "εσύ") το μόνο που οφείλεις στον εαυτό σου είναι ν' αναγνωρίσεις στις σχέσεις που έχεις, σε ποια κατηγορία ανήκουν. Δεν υπάρχει τίποτα να φτιάξεις. Λειτουργεί μόνο του. Τουλάχιστον εγώ οι πετυχημένες σχέσεις που βλέπω, είναι αυτές που απλά συμβαίνουν. Όχι αυτές που τις συζητάμε συνέχεια και τις παλεύουμε μέχρι να βρούμε άκρη. Και αυτό έρχεται από έναν άνθρωπο που πάλευε για χρόνια με τις σχέσεις του και με ολόκληρες θεωρίες και σκέψεις και ιστορίες. Όταν βρήκα τον άνθρωπο μου όμως, όλα πετάχτηκαν στα σκουπίδια και η ιστορία γράφτηκε όπως έπρεπε, γιατί το ξέραμε και εμείς και όλοι ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Απλά εύχομαι να μην είχα περάσει όλο αυτό το άγχος χωρίς λόγο νωρίτερα. Είναι κάτι αντίστοιχο με την ατάκα που ακούγεται σήμερα που και που: "για να βρεις τον άνθρωπο σου, η μέθοδος είναι να σταματήσεις να ψάχνεις".
thodoris17 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Στη σύγχρονη εποχή πλέον, λατρεύουν και προσπαθούν να αναπαραστήσουν το "Sex and the City". Δεν καταλαβαίνουν ότι η πραγματική ζωή και οι πραγματικοί άνθρωποι ΔΕΝ είναι Hollywood. Αυτό μου άρεσε (θα το λέω και γω!) Όσο για το υπόλοιπο post, αυτά τα έχουμε πει όλοι κάποια στιγμή. Μην τον αποπαίρνετε λοιπόν θα του περάσει...
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν,εγώ θέλω να πω στον τόπικ στάρτερ ότι είναι : "τι_ΜΟΥ_λες" και όχι "τι_ΜΕ_λες". Εκτός κι αν ενοούσες "timeless" και ξέχασες το "s". Ουχουχου.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 This thread fails so much. Αλλά τα σχόλια απο κομπλεξικούς εναντίον κομπλεξικών είναι pure win. Ναι οι γυναίκες είναι πουτανιάρες.Αν δεν είχαν λίγη πουτανιά μέσα τους θα ήταν σαν το φαγητό χωρίς αλάτι.Και οι άντρες μαλακοσβούρηδες για να έχουν κάποιον οι γυναίκες να εκμεταλλεύονται ΧΑΡ ΧΑΡ.Μην τα βάζετε με τους νόμους της φύσης,ΡΕ!
glitsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν,εγώ θέλω να πω στον τόπικ στάρτερ ότι είναι :"τι_ΜΟΥ_λες" και όχι "τι_ΜΕ_λες". Εκτός κι αν ενοούσες "timeless" και ξέχασες το "s". Ουχουχου. εντελως ακυρο
evabb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 εντελως ακυρο ενω αυτα που λεει ο εξαφανισμενος τοπικ σταρτερ ειναι εγκυρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ήμουν και εγώ εδώ... IBTL
wert Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μια κουβέντα είπε ο τι-με-λες και εμφανίστηκαν όλες οι γυναίκες σχεδόν του φόρουμ. Αυτό αποδεικνύει συνωμοσία... Έτρεξαν όλες να διαψεύσουν τον τόπικ στάρτερ,.,. Μάλλον είχε δίκιο το παιδί και τώρα θα τον θάψουν. Κρίμα ο κακομοίρης :lol::lol::lol:
glitsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 καλω ολες τις γυναικες forum!!! ελατε!!!ΕΛΑΤΕ!!!!!!:lol::lol: Υ.Γ.παει το τοπικ.....:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.