sculper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τους κανονισμούς ενός γκαράζ. Οι βασικοί λόγοι είναι από θέμα ασφαλείας? (όλοι λένε ότι δεν έχουν καμιά ευθύνη αν πάθει κάτι το όχημα κτλ) Αν πιάσει φωτιά με αποζημιώνει κανείς? Τι κανόνες πυρασφάλειας πρέπει να ικανοποιούν τα γκαράζ? Επίσης θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται με την είσοδο έξοδο? Διότι βλέπεις γκαράζ που έχουν την περίμετρο του οικοπέδου ως είσοδο, με αποτέλεσμα να καπαρώνουν πολλές θέσεις ή για δικιά τους εκμετάλλευση ή για να σε αναγκάζουν να τους πληρώσεις μίσθωμα. Αν ξέρει κάποιος κάποιο ΦΕΚ ή κάποιο νόμο ας μου πει. Περιμένω νέα σας. Ευχαριστώ πολύ! Υ.γ. Επίσης οι είσοδοι στα ιδιωτικά γκαράζ, πρέπει να είναι δηλωμένες στην αστυνομία…..απλά δε θυμάμαι το ΦΕΚ. Ξέρει κάποιος σε πιο νόμο είναι???
kage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 αν ειναι υπογειο παρκινκγ κ κυριως επιχειρηση σιγουρα απαιτει πυρασφαλεια.. για εισοδους εξοδους σπιτιων-πολ/κιων το πολυ να χουν μια εισοδο κ μια εξοδο κ αυτο αν ειναι γωνιακη οικοδομη
Chris_85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Aυτο που ξερω εγω παντως (αν και δε ρωτας κατι σχετικο) ειναι οτι τα παρκιγκ σε πυλωτες δεν αποτελουν ιδιοκτησια κανενος, δεν εχει κανεις χιλιοστα, παρκαρει οποιος θελει και ως εκ τουτου δεν μεταβιβαζονται. Αρα οποιος αγοραζει καινουριο διαμερισμα καλο θα ειναι να προσεχει να παιρνει στεγασμενο παρκινγκ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 [...] (όλοι λένε ότι δεν έχουν καμιά ευθύνη αν πάθει κάτι το όχημα κτλ) Αν πιάσει φωτιά με αποζημιώνει κανείς? [...] Οι διάφοροι "όροι" περί αποποίησης ευθυνών σε περίπτωση ατυχήματος - πυρκαγιάς - βλάβης του οχήματος δεν έχουν νομική αξία. Αλίμονο, να αφήνεις το αυτοκίνητο σου στη φύλαξή μου κι εγώ να το καταστρέφω και μετά να λέω "ααα, δεν φταίω, δεν σου δίνω φράγκο..."...
iced Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλα πως μπορεις να αποδειξεις οτι εγινε καποια ζημια στη φύλαξη? Νομιζω δεν μπορεις ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.