Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι γενικά της γνώμης ότι δεν αξίζει να σκάσεις ένα κάρο λεφτά σε προηγόυμενης γενιάς socket. Η DFI κλοκάρει πάρα πολύ, έχει ένα πληρέστατο BIOS και δύσκολα να της λείπει κάτι ουσιαστικό (αν το ΕΖ jumper ήταν διακόπτης, ακόμη καλύτερα) σε σχέση με τα χλιδοmobos τύπου Rampage. Από ποιότητα δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Κορυφαία μητρική σε πολύ καλά λεφτά. χλιδοmobo ξε χλιδοmobo η Rampage Extreme είναι κορυφή στο overclocking των 775... συμφωνώ πάντως ότι δεν αξίζει να δώσει τόσα λεφτά σε 775 mobo...200 euro και πολλά λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αρχικά ρε παιδιά σκέφτηκα να πάω σε i7 αλλά θα έπρεπε να χώσω επιπλέον φράγκα και δεν είχα τη διάθεση αυτή τη περίοδο. (αγοράζω σπίτι παράλληλα..) Οπότε έδωσα το παλιό (ενός έτους) στα 600€ και με αυτά τα λεφτά αγόρασα mobo, επεξεργαστή και κουτί. Τα υπόλοιπα τα έχω. Τα μόνα χρήματα που θα δώσω επιπλέον είναι για υδρόψυξη κάποια στιγμή αλλά 'ντάξει.. αυτά έχει η ζωή και τα γούστα! Λοιπόν, Rampage Extreme δε βρήκα ετοιμοπαράδοτη και μια που είμαι και ανυπόμονος από τη φύση μου, χτύπησα από πλαίσιο μια P5Q3 Deluxe στα 212€. @ EliasKir πολύ καλή η πρόταση σου! DFI που μου πρότεινε ο mits@kos και ο caution δεν υπήρχε πουθενά στη Πάτρα για να τη δω οπότε κινήθηκα με τη μια στην Asus, μια που τις ξέρω και λίγο και αισθάνομαι λίγο πιο βολικά. Κουτί παρήγγειλα το CoolerMaster Haf 932 Black. Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το έχω στα χέρια μου. @ HellasVagabond το κουτί πρέπει όντως να τα "σπάει"!! Είδα μια παρουσίαση εδώ* και το γούσταρα πολύ!! * http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/HAF_932 Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε!! (πάω να διαβάσω τώρα τίποτα σχετικό με υδρόψυξη.. οι αγορές συνεχίζονται.. ) :-) http://img26.imageshack.us/my.php?image=pic5193nj5.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Άρχοντας είσαι και με την P5Q3... Το HAF έχει πολύ καλό airflow, αλλά εμφανισιακά είναι στο γούστο του καθενός :Ρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Άρχοντας είσαι και με την P5Q3... Το HAF έχει πολύ καλό airflow, αλλά εμφανισιακά είναι στο γούστο του καθενός :Ρ...Εντάξει, η αλήθεια είναι πως το κουτί θα το ήθελα λίγο πιο minimal αισθητικά αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν βρήκα κάτι που να μου ταιριάζει περισσότερο και να τα κάνει όλα. Οπότε δε τρέχει.. αυτό και ας είμαι λίγο πιο progressive! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σου δινω διορια 2 μερες για να ποσταρεις screenshot με τον 8600 στα 4,5+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 :mrgreen: Ίσα που προλαβαίνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 200€+ για PSU ρε κάφρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 200€+ για PSU ρε κάφρε; Εντελώς αθόρυβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως για το HAF,πίστεψε με είναι πάρα πολύ καλό!Αυτό έχω και εγώ Άξιζε τα χρήματα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Με ΄γειες και βουρ για overclock Πάντως δεν παίζει να ασχοληθείς ποτέ ξανά με psu... αλλά ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.