Προς το περιεχόμενο

Πια μητρική να προτιμήσω;

1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες το pc φεύγει αύριο που σημαίνει πως είμαι σε αναζήτηση μητρικής που να τα δίνει όλα στο OC.

Ο επεξεργαστής θα είναι Ε8600.

Μνήμες corsair DDR3 1600 (7,7,7,20)

Πείτε προτάσεις γιατί δε κρατιέμαι..

(πρώτη φορά που ανυπομονώ να έρθει η κ@..λα η Δευτέρα.. :mrgreen: )

Επίσης κουτί που να χωρά υδρόψυξη και ότι άλλο βάζει ο νους του ανθρώπου. (λέμε τώρα.. )

Δημοσ.

Για μητρικη θα σου ελεγα πως η Rampage Formula ( DDR3 μοντελο ) ειναι απο τις καλυτερες στο OC. Ακριβουλα αλλα ζητας οτι καλυτερο απο οτι καταλαβα.

Τωρα για κουτι παρε το HAF932 της CoolerMaster. Ειναι τεραστιο και χωραει τα παντα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για μητρικη θα σου ελεγα πως η Rampage Formula ( DDR3 μοντελο ) ειναι απο τις καλυτερες στο OC. Ακριβουλα αλλα ζητας οτι καλυτερο απο οτι καταλαβα.

Rampage Extreme, αλλά είναι πανάκριβη και δεν την βρίσκεις πλέον από Πλαίσιο/Eshop :-(

http://www.skroutz.gr/s/53972/Asus-Rampage-Extreme.html

Δημοσ.

Πως στο καλο θυμαμαι οτι οταν πηγα να αγορασω την Rampage απο αντιπροσωπεια στον καταλογο τους ελεγαν Rampage Formula DDR2 / Rampage Formula DDR3 ? Και γενικα βλεπω πως και στο νετ το ειχαν κανει πολλοι αυτο το λαθος..Ισως να ηταν τυπογραφικο, Τεσαπα :)

Δημοσ.

Ναι, γενικα ισχυει αυτο. Formula=DDR2 και Extreme=DDR3. οπως και στην Maximus.

Αν δεν θελεις τοσο ακριβη οσο η Rampage, μπορεις να παρεις την P5E64 WS Evolution που ειναι παλι με Χ48 ή αν θελεις μονο απο Πλαισιο-e-shop τοτε P5Q3 Deluxe.

Δημοσ.

Τώρα είναι που αρχίζω και μπερδεύω..

Με σειρά προτεραιότητας πως θα τις κατατάσσατε αυτές που ήδη έχουμε αναφέρει;

Και αν είναι εύκολο να λέγατε 2 λόγια για τα υπέρ ή τα κατά μεταξύ τους.

Ο στόχος πάντα είναι η απόδοση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα.

(δεν αντέχει η τσέπη μου μεγαλύτερες αμαρτίες από αυτές που ήδη κάνω.. :X )

Δημοσ.

Είμαι γενικά της γνώμης ότι δεν αξίζει να σκάσεις ένα κάρο λεφτά σε προηγόυμενης γενιάς socket. Η DFI κλοκάρει πάρα πολύ, έχει ένα πληρέστατο BIOS και δύσκολα να της λείπει κάτι ουσιαστικό (αν το ΕΖ jumper ήταν διακόπτης, ακόμη καλύτερα) σε σχέση με τα χλιδοmobos τύπου Rampage. Από ποιότητα δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

Κορυφαία μητρική σε πολύ καλά λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...