zombieastral Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα... υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το λύσω εδω και καιρό.. στα μπλοκγ απο το blogspot.com και μονο σε αυτά όταν παω να κάνω ποστ ένα σχολιο και πατάω δημοσιευση το μονο που γίνεται είναι να βγαίνει μια λευκή σελίδα που κάτω αριστερα στον browser (mozilla) γράφει javascript: void(0). μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω γιατί έχω αρχίσει να τσατίζομια λιγάκι...
Xionis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 O κώδικας Javascript:void(0); Είναι ένα null javascript. Ένα Link που δεν κάνει τίποτα. Θα μπορούσε να είναι Javascript:; ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων ασφαλείας. Έχεις δοκιμάσει άλλο browser ?
zombieastral Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ναι εχω δοκιμασει και παλι τιποτα και με chrome k ie. το έψαξα αρκετα στο νετ αλλα δεν ξέρω και πολλά απο αυτά, απλά έιχα βαλει σε καποια στιγμή το Service pack 3 και καπου ανέφερε ότι μπορει να φταίει αυτό γιατί μετα τα εκλεισα τα update των windows. αλλου μαλιστα λενε οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι ειναι προβλημα αυτου που γραφει τον κωδικα...
Blondeamon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τα ιδια μου βγαζει αν εχω ενεργοποιημενο το noscript και μολις το βγαζω μπορω και κανω τη λειτουργια που ηθελα κανονικα.
zombieastral Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τα ιδια μου βγαζει αν εχω ενεργοποιημενο το noscript και μολις το βγαζω μπορω και κανω τη λειτουργια που ηθελα κανονικα. δεν το πιασα αυτό?? τι εννοείς??
alex2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 δεν το πιασα αυτό?? τι εννοείς?? Προφανώς εννοεί το add-on του firefox για να κόβει τα script σε σελίδες. Αφού όμως εσύ δοκίμασες σε διάφορους browser δεν είναι αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.