giglis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Για την αποχη που παρατηρειται εσεις τι εχετε να πειτε?? Εγω πιστευω πως οποιος δε ψηφιζει τοτε δεν εχει και δικαιωμα να ζηταει απο τους πολιτικους τιποτα. Αν δε σαρεσει κατι τοτε δε πρεπει να μενεις απραγος. Αν θες να αλλαξεις κατι τοτε πρεπει να εισαι ενεργος και οχι αδιαφορος
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Συγωμη, αλλα η διαιωνιση της κοινοβουλευτισμου, ενος καθαρα αντιδημοκρατικου καθεστωτος, θεωρειται ενεργη και σωστη πραξη ενος πολιτη?
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Για την αποχη που παρατηρειται εσεις τι εχετε να πειτε?? Εγω πιστευω πως οποιος δε ψηφιζει τοτε δεν εχει και δικαιωμα να ζηταει απο τους πολιτικους τιποτα. Αν δε σαρεσει κατι τοτε δε πρεπει να μενεις απραγος. Αν θες να αλλαξεις κατι τοτε πρεπει να εισαι ενεργος και οχι αδιαφορος Συμφωνω παρα το οτι εδω στην ελλαδα τα πραγματα ειναιι της πλακας...
alexis333 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Συμφωνω παρα το οτι εδω στην ελλαδα τα πραγματα ειναιι της πλακας... Παντου της πλακας ειναι. Μη νομιζεις πως μονο εδω ειναι ετσι. Αυτο το Μπερλουσκονι στην Ιταλια πως μπορουν και τον βγαζουν συνεχεια Πρωθυπουργο?? Αυτος ειναι γελιος. (Αποψη μου παντα) Μονο με νεαρες ασχολειται
Ather Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Σε site της ΕΕ οι πειρατές παίρνουν έδρα. Το παράδοξο όμως είναι ότι ενώ στο ΥΠΕΣ δίνει έδρες 8-8 (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) το αντίστοιχο της ΕΕ δίνει 9-7!!! Βέβαια υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στα ποσοστά από την μέτρηση μεταξύ των δύο sites (0,05%) αλλά δε νομίζω να αλλάζει κάτι.... Με άλλους αλγόριθμους υπολογίζουν τις έδρες σε ΕΕ και Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.