Προς το περιεχόμενο

Ευρωεκλογές 2009

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει καποιος αν μπορουμε να ψηφισουμε εκει που θα βρισκομαστε εκεινη την ημερα ή μονο στον τοπο που ειμαστε γραμμενοι ???

Θα ειμαι Ρεθυμνο για ενα γαμο το σαββατο 6/6 και πολυ αμφιβολο αν προλαβω να γυρισω Αττικη μεχρι να κλεισουν οι καλπες την Κυριακη. Τι ωρα θα κλεισουν ??? Ξερει καποιος ????

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι για τις ευρωεκλογες, ψηφιζεις απο οπου να'ναι (αρκει βεβαια να το δηλωσεις σε ευλογο χρονικο διαστημα, νομιζω στο ΑΤ η στην νομαρχια της περιοχης σου). Ειναι εκλογες χωρις σταυρους και κλπ, οποτε δεν πας να ψηφισεις κατι για τον τοπο σου. Επισης σε αυτες τις εκλογες, και σε διαφορετικο κρατος να μενεις (αν ειναι μελος της ΟΝΕ), παλι με καποια διαδικασια θα μπορεσεις να ψηφισεις ενα απο τα κομματα της χωρας σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξερει καποιος αν μπορουμε να ψηφισουμε εκει που θα βρισκομαστε εκεινη την ημερα ή μονο στον τοπο που ειμαστε γραμμενοι ???

Θα ειμαι Ρεθυμνο για ενα γαμο το σαββατο 6/6 και πολυ αμφιβολο αν προλαβω να γυρισω Αττικη μεχρι να κλεισουν οι καλπες την Κυριακη. Τι ωρα θα κλεισουν ??? Ξερει καποιος ????

Ευχαριστω.

Οι κάλπες ανοίγουν στις 7.00 πμ και κλείνουν στις 7.00 μμ. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ψηφίσεις όπου θέλεις εκτός εάν είσαι δηλωμένος ετεροδημότης - ρίξε μια ματιά στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Το ότι δεν υπάρχουν περιφέρειες και νομοί δεν σημαίνει τίποτα, όντως στις Ευρωεκλογές όλη η χώρα είναι μία ενιαία εκλογική περιφέρεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ψηφίζουμε όπου θέλουμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξερετε αν υπαρχει καποια λιστα με υποψηφιους;

δηλωσα να ψηφισω στη Μασσαλία (μετα απο δεκα χρόνια χωρις να εχω ψηφισει :P )

θα ψηφιζουμε κομματα ή πολιτικούς;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Οι κάλπες ανοίγουν στις 7.00 πμ και κλείνουν στις 7.00 μμ. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ψηφίσεις όπου θέλεις εκτός εάν είσαι δηλωμένος ετεροδημότης - ρίξε μια ματιά στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Το ότι δεν υπάρχουν περιφέρειες και νομοί δεν σημαίνει τίποτα, όντως στις Ευρωεκλογές όλη η χώρα είναι μία ενιαία εκλογική περιφέρεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ψηφίζουμε όπου θέλουμε.

Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.
Εδώ είναι η σελίδα του ΥΠΕΣ, επάνω-επάνω υπάρχει tab "Εκλογές" και από εκεί πηγαίνεις στις Ευρωοεκλογές.
Δημοσ.
Στις επόμενες θα απαιτήσουμε δώρο συσκευές πλοήγησης :)

Κοίταξε να μην είναι Siemens όμως θα έχεις πρόβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...