Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ξερει καποιος αν μπορουμε να ψηφισουμε εκει που θα βρισκομαστε εκεινη την ημερα ή μονο στον τοπο που ειμαστε γραμμενοι ??? Θα ειμαι Ρεθυμνο για ενα γαμο το σαββατο 6/6 και πολυ αμφιβολο αν προλαβω να γυρισω Αττικη μεχρι να κλεισουν οι καλπες την Κυριακη. Τι ωρα θα κλεισουν ??? Ξερει καποιος ???? Ευχαριστω.
pournaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Απο οτι θυμαμαι για τις ευρωεκλογες, ψηφιζεις απο οπου να'ναι (αρκει βεβαια να το δηλωσεις σε ευλογο χρονικο διαστημα, νομιζω στο ΑΤ η στην νομαρχια της περιοχης σου). Ειναι εκλογες χωρις σταυρους και κλπ, οποτε δεν πας να ψηφισεις κατι για τον τοπο σου. Επισης σε αυτες τις εκλογες, και σε διαφορετικο κρατος να μενεις (αν ειναι μελος της ΟΝΕ), παλι με καποια διαδικασια θα μπορεσεις να ψηφισεις ενα απο τα κομματα της χωρας σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ξερει καποιος αν μπορουμε να ψηφισουμε εκει που θα βρισκομαστε εκεινη την ημερα ή μονο στον τοπο που ειμαστε γραμμενοι ??? Θα ειμαι Ρεθυμνο για ενα γαμο το σαββατο 6/6 και πολυ αμφιβολο αν προλαβω να γυρισω Αττικη μεχρι να κλεισουν οι καλπες την Κυριακη. Τι ωρα θα κλεισουν ??? Ξερει καποιος ???? Ευχαριστω. Οι κάλπες ανοίγουν στις 7.00 πμ και κλείνουν στις 7.00 μμ. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ψηφίσεις όπου θέλεις εκτός εάν είσαι δηλωμένος ετεροδημότης - ρίξε μια ματιά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το ότι δεν υπάρχουν περιφέρειες και νομοί δεν σημαίνει τίποτα, όντως στις Ευρωεκλογές όλη η χώρα είναι μία ενιαία εκλογική περιφέρεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ψηφίζουμε όπου θέλουμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 7 Ιουνίου 2009
DIMITRISG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ξερετε αν υπαρχει καποια λιστα με υποψηφιους; δηλωσα να ψηφισω στη Μασσαλία (μετα απο δεκα χρόνια χωρις να εχω ψηφισει ) θα ψηφιζουμε κομματα ή πολιτικούς;
insomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Κόμματα και τελείες ψηφίζεις. Είναι σε προκαθορισμένη λίστα οι υποψήφιοι.
Kasrith Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Οι κάλπες ανοίγουν στις 7.00 πμ και κλείνουν στις 7.00 μμ. Δεν νομίζω ότι μπορείς να ψηφίσεις όπου θέλεις εκτός εάν είσαι δηλωμένος ετεροδημότης - ρίξε μια ματιά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το ότι δεν υπάρχουν περιφέρειες και νομοί δεν σημαίνει τίποτα, όντως στις Ευρωεκλογές όλη η χώρα είναι μία ενιαία εκλογική περιφέρεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ψηφίζουμε όπου θέλουμε. Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Εδώ είναι η σελίδα του ΥΠΕΣ, επάνω-επάνω υπάρχει tab "Εκλογές" και από εκεί πηγαίνεις στις Ευρωοεκλογές.
kosmasgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Ωπα έχουμε και google map για τα εκλογικά τμήματα ?
BLISS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Στις προηγουμενες εκλογες παντως, μου εδινε και αριθμο αιθουσας το ΥΠ.ΕΣ. Τωρα, οχι...
kosmasgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Στις επόμενες θα απαιτήσουμε δώρο συσκευές πλοήγησης
Teaser Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Στις επόμενες θα απαιτήσουμε δώρο συσκευές πλοήγησης Κοίταξε να μην είναι Siemens όμως θα έχεις πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.