mer-LoL- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2001 Aftes oi lisis den lene . Kalitera pane se enan ftino isp ean den thes na pas se otenet kai dose liga lefta na exeis to kefali sou isixo.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ma05860-:<BR><STRONG>Re file prospathw edw kai 2 wres na anoiksw tin selida pou edwses kai den anoigei.Mipws tin edwses lathos?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>htan "katw"..einai h idia: <A HREF="http://www.linuxfreaks.gr" TARGET=_blank>www.linuxfreaks.gr</A> <P>
ma05860- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 Telika ta katafera kai tin anoiksa tin selida.Na se rwtisw-apo taxitita einai kali i tha pianw 33600 kai tha klaiw ta lefta mou?
sado Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Jocker:<BR><STRONG>Φίλε Sado για όσους ενδιαφέρονται για otenet μπορούν να κάνουν σύνδεση απεριορίστου χρόνου.Αυτό σημαίνει οτι πληρώνεις στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου κάθε μήνα 4500δρχ. πάγιο.ʼρα συμφέρει καλύτερα γιατί 4500δρχ. επί 3 μήνες μας κάνει 13.500δρχ. ενώ η τρίμηνη στοιχίζει γύρω στις 20.000δρχ.Το δεύτερο προνόμιο είναι οτι όποτε θέλεις την διακόπτεις την σύνδεση,είτε μετά από 1 μήνα,είτε μετά από 2 μήνες,είτε μετά από ένα χρόνο.<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>4.500 είναι χωρίς ΦΠΑ ή με ΦΠΑ; Μου ακούγεται σαν καλή ιδέα.
unforgiven Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2001 Το δωρεάν είναι το καλύτερο.<BR>Όσοι έχουν Panafon με συμβόλαιο (παλιοί και νέοι συνδρομητές) έχουν δωρεάν interner με την Panafonet, αρκεί ο λογαριασμός τους να είναι πάνω από 8000 το μήνα.
Tsiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 Bre paidia den parakoloy8eite tis prosfores ton etaiteion!!!<BR>Mexri 15/08/01 h AIAS eixe prosfora 6+6. Diladi plironeis 6 mhnes kai alloi 6 dwro!<P>Etsi ISDN 64k mou bghke 48000 o xronos! <P>kala den einai?
BlizardBill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 i telestet exei 3000 to mina (1 mina mono)<BR>kai isdn ,10 min wap free kai mpenoun kai<BR>2 tautoxrona me isdn-pstn.<BR>Episeis pira ananeosi kartas 5.000 kai prostethikan 5120 drx!!! to idio egine kai <BR>me tis 2.000.<P>Pantos ego exo panafon kai oi logariasmoi erxonte 20.000 peripou ...an ontos exo free<BR>net eimai kai poli blaxxx.
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 ti enoeis "kai isdn"? ego sto bonline.gr vlepo oti leei mexri 56k diladi pstn eine.
BlizardBill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 An etsi leei file eimai tixeros pou den to eixa dei giati ego isdn mono exo(intracom).<P>Isos na einai lathos opos kai to oti mpainoun<BR>2 users me idio login tautoxrona se psdn oenas kai isdn o allos (filos mou).<BR>Pantos 3o mina pou exo telestet exei isdn 64<BR>ston idio arithmo 0965 8888.<P>osoi exoun opoiadipote sindesi telestet <BR>as tin dokimasoun gia 1 mina.<BR>Stelneis ena minima login#pass sto 555 kai etoimos ... me to freetogo exeis malista kai<BR>pliri anonimia..
BlizardBill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 Loipon paidia o filos exei dikio..<BR>I telestet theoritika exei mono pstn..giauto<BR>einai toso fthini.<BR>Isos me tin forthnet pou sinergazete kati den paei kala kai exei kai isdn.<BR>Auto sinebene kai me tin compulink sto efree.<BR>ekei kai isdn eixes kai malista 2!!! tautoxrona login ginontousan..<P>As elpiso na min to katalaboun grigora...
ma05860- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 File Triton esteila mail stin selida kai den mou exei apantisei kanies edw kai 15 meres.Ti ginetai?Douleuoun autoi ekei?Esi pws ekanes tin sindesi?Kikloforei kai sta magazia?kai an nai se poia?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ma05860-:<BR><STRONG>File Triton esteila mail stin selida kai den mou exei apantisei kanies edw kai 15 meres.Ti ginetai?Douleuoun autoi ekei?Esi pws ekanes tin sindesi?Kikloforei kai sta magazia?kai an nai se poia?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Den kserw an einai kaloi.Egw apla kserw enan apo aftous pou thn exei.Sou stelnw pm pws tha epikoinwnhseis mazi tou.<BR>Oson afora gia thn Telestet egw thn exw katavrei.Den tha to pistepsete alla mpainoume taftoxrona dyo atoma me to idio user name kai pass apo diaforetikes poleis:<BR>Athina kai Kavala<BR>Telestet makran..lol<BR>twra apo taxythta 46,667..kala einai..<p>[ 25-08-2001: Message edited by: Triton ]
BlizardBill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Terma sto Isdn i telestet to piran xampari apo to savato... ante tora na milas eleuthera<BR>meta apo tetoies "simptosis"...<BR>As prosexa....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.