Προς το περιεχόμενο

Νεο Pc...

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω το φορουμ...

Ηρθε ο καιρος να αναβαθμισω και εγω το πιτσι μου..Μια χαρα με εβγαλε τοσα χρονια, παμε για αλλα...

Στο θεμα μας λοιπον, εχω κανει την εξης προχειρη συνθεση..

windowsbitmappv7.jpg

Απο αυτα λοιπον το κουτι και μια οθονη...το Budget ειναι περιπου 1400-1500 συνολο για ολα...

Καταρχας, θελω την γνωμη σας για την συνθεση...μιας που δεν μπορω να τα χωσω γερα εχω κανει την πιο φτηνη επιλογη σε μνημες και γραφικα...η 4850 πιστευω να κραστησει αρκετα και αργοτερα θα αναβαθμισω και τις μνημες...

Λοιπον για το κουτι ειμαι αναμεσα σε αυτο και αυτο.

Ειναι αρκετα τα λεφτα αλλα κουτι μια φορα παιρνεις!:-)

Τελος για οθονη δεν εχω ιδεα...Μια 22αρα πιστευω θα ειναι καλα...Εχω ακουσει για τις samsung kala λογια αλλα οπως ειπα δεν εχω ιδεα απο οθονες:P

Ακουω γνωμες:-)

Δημοσ.

Κρατηθείτε, θα πω την ΑΠΟΨΑΡΑ μου ( ;) )

Παρατηρήσεις για την πρώτη σύνθεση:

Η 4850 είναι κάπως "λίγη" για το θηριάκι που στήσεις και ο δίσκος είναι αργός.

Παρατηρήσεις για την δεύτερη σύνθεση:

Υπερβολικά ακριβό κουτί, και ότι είπα παραπάνω για gpu+hdd.

Δημοσ.

+1 στην ΑΠΟΨΑΡΑ του caution :Ρ

Σε καμία περίπτωση δίσκο 5.4Κ για λειτουργικό σύστημα. Είναι που είναι αργοί οι δίσκοι σε σχέση με τα υπόλοιπα υποσυστήματα, θα βάλουμε ακόμα πιο αργούς εμείς;

Δημοσ.

Σωστος, δεν τον κοιταξα καθολου, τον εβαλα επειδη τον ειχε στην αρχικη συνθεση. Νομιζω ο αμεσως επομενος ειναι ο πολυ καλος Samsung F1. H 4850 δεν ειναι καθολου λιγη εκτος αν ειναι extreme gamer. Εγω με την 8800GT ειμαι ακομα και τα παιζω ΟΛΑ στα 1680x1050, τα περισσοτερα με φιλτρα.

Δημοσ.

Βασικά δε μας είπε και ο φίλος θεματογράφος για ποια ακριβώς δουλειά θέλει τον υπολογιστή του... ;)

Σίγουρα πάντως ο δίσκος είναι αργός και θα πήγαινα σε 7200.11 της seagate 2χ500 με 32ΜΒ Buffer, όπου το 2χ500 καλά καταλάβατε πάει για raid.

Την κάρτα γραφικών την βρίσκω πάρα πολύ καλή επιλογή ειδικά αν δε παίζεις και πολλά games ή ιδιαίτερα "βαριά" games...

Δημοσ.

Καταρχας να ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις τους.:-)

Το pc θα ειναι φυσικα λιγο απο ολα, gaming τανιες internet kai multitasking.

οπως γραφω και στο ποστ μου, εχω ορισει και το budget, ειπα οτι θα τα χωσω αρχικα για την νεα πλατφορματ cpu και mobo αρα επελεξα μια φτηνη gpu για αρχη, οπως και μνημες αλλωστε.ελπιζω να σας βοηθησα:-)

Δημοσ.

3 μην.

1. ΜΗΝ πάρεις οτιδήποτε asus p6t (έχω καεί δις)

2.Μην βάλεις seagate, εκτός και αν δεν χρειάζεσαι τα δεδομένα σου.

3. Μην εγκαταστήσεις το λειτουργικό σου στον τεράστιο και αργό σκληρό. Πάρε έναν πιο μικρό και γρήγορο για το λειτουργικό πχ τον μαύρο 640άρη της WD.

Δημοσ.
3 μην.

1. ΜΗΝ πάρεις οτιδήποτε asus p6t (έχω καεί δις)

Δε θα διαφωνήσω, DFI ftw :-)

2.Μην βάλεις seagate, εκτός και αν δεν χρειάζεσαι τα δεδομένα σου.

Εδώ διακρίνω ψήγματα fanboyσμού. Εγώ έχω χάσει δεδομένα από WD, τι να κάνουμε;

3. Μην εγκαταστήσεις το λειτουργικό σου στον τεράστιο και αργό σκληρό. Πάρε έναν πιο μικρό και γρήγορο για το λειτουργικό πχ τον μαύρο 640άρη της WD.

Ή το single platter 7200.12 ( :P )

Δημοσ.

αν οντως ενδιαφερει το gaming και θα γινεται απο 1680χ1050 και πανω δεν υπαρχει λογος να κοψεις τη 4870

επισης προσοχη στις green βλακιουλες που εχει βγαλει προσφατα η wd! 5400 rpm για να γινει το πιο αργο part των υπολογιστων ακομα πιο αργο

δες τις 3 αλλαγες με το ιδιο τελικο κοστος

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526799

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513350

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1043056&catalog=20&category=69977741

Δημοσ.

Εδώ διακρίνω ψήγματα fanboyσμού. Εγώ έχω χάσει δεδομένα από WD, τι να κάνουμε;

Ή το single platter 7200.12 ( :P )

Καθολου fanboyσμός, μέχρι πέρυσι σε όλους τους γνωστούς που τους πρότεινα συνθέσεις τους έλεγα seagate λογω εγγύησης.

Αφού η καινούρια γενιά έχει βγεί μούφα (firmware upgrades απαραίτητα και ΑΝ δουλέψουν σωστά), γιατί να στηρίξουμε την seagate? Ας πάει σε κάτι που θα δουλεύει.

Δημοσ.

Ας ανακεφαλαιωσουμε λοιπον :

CPU

PSU ειναι καλο?

MOBO Εδω εχω αμφιβολια, gigabyte UD4 ή UD4P?αξιζει η διαφορα?

RAM αφηνω τις ιδιες, πειτε μου αν δεν λενε...

GPU τελικα?

και Σκληρος

λειπει μονο η οθονη που δεν εχει προτεινει κανεις κατι ακομα...

σε αυτα υπαρχει καποια γνωμη για αλλαγη?

Συνολο 952 χωρις κουτι και οθονη...Μεχρι τα 1400 για αυτα τα δυο εχει κανεις καμια προταση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...