Προς το περιεχόμενο

Cedega δεν κάνει install

miza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβαλα το Cedega και πήγα να περάσω το warcraft III , πάτησα install έγραψα και game folder διάλεξα το install.exe από το cd πάτησα continue και tipota δεν έκανε tipota.Δοκίμασα και το autoplay.exe πάλι tipota. Έχετε να μου προτείνεται κάτι?

Επίσης υπάρχει τρόπος χωρίς να κάνω install να παίξω, δηλαδή από ένα directory που έχω κάνει copy paste.

Το λειτουργικό μου είναι debian unstable και έχω το cedega 6 μαζί με ένα local update που είχε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτείνω να χρησιμοποιήσεις το Wine αντί του Cedega. Είναι ελεύθερο και τεχνικά πιο εξελιγμένο.

Το Warcraft 3 τρέχει μια χαρά μέσω wine.

το wine χρησιμοποιούσα αλλα είχα ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ έτρεχε κυριλέ άμα έβγαινα desktop για κάποιο λόγο τα γραφικά χάλαγαν όταν ξαναέμπαινα στο game, ενώ σε αλλα game όπως wow δεν το έκανε.

Δε ξέρω για το πρόβλημα με το Cedega, όμως για το πρόβλημα με το Wine δοκίμασε να παίξεις με τις επιλογές "Emulate a virtual desktop", "Allow the window manager to control the windows" και "Allow the window manager to decorate the windows" (μπορείς να τις αλλάξεις τρέχοντας "winecfg"). Επίσης τρέχε το παιχνίδι με -opengl στο τέλος.

Αν τίποτα δε δουλέψει, υπάρχει και η έσχατη λύση να το τρέχεις σε άλλο X11 session, στο δικό του Virtual Terminal.

Σε ευχάριστο πολύ φιλε,λύθηκε το πρόβλημα μου έτσι όπως μου είπες, opengl το είχα αλλα αυτό για το virtual desktop δεν το είχα βάλει. Μιας και σε βρήκα μήπως μπορείς να μου λύσει άλλο ένα προβληματάκια , πως μπορώ να hostaro; έχω ανοιχτά τα ports αλλα δεν μπορώ να hostaro.

Κάνε ό,τι κάνεις κανονικά για να "hostάρεις", πήγαινε σε μια κονσόλα και γράψε, κατά προτίμηση ως root:

>netstat -lptu

Έτσι θα δεις κατ' αρχήν αν η υπηρεσία ακούει στη διεύθυνση του network interface που θέλεις. Αν ακούει, θα πρέπει να κοιτάξουμε παραπέρα -λογικά είτε ο router δε θα κάνει Destination NAT (port forwarding) είτε θα τρέχεις κάποιο firewall-.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...