Προς το περιεχόμενο

αυξηση εμβελειας wi-fi σηματος σε πολυκατοικια!

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε kavaliotis το access point δε χρειάζεται να το ρυθμίσω με router? Μπορεί δλδ να πιάνει ότι σήμα υπάρχει στη περιοχή και απλά μετά να το φέρνει στο pc μου? Δε το πολυκατέχω.. Thanks.. Αυτό TP-LINK TL-WA601G 108M EXTENDED RANGE SUPER G WIRELESS ACCESS POINT είναι καλό ?

Δημοσ.

Απλά επειδή δε ξέρω και πολλά, πως κάνεις το access point να συνδεθεί με κάποιο δίκτυο? Όταν εγώ κάνω αναζήτηση δικτύων από το laptop μου, θα βλέπει και το access point? Πως θα γίνει η σύνδεση μέσω αυτού? Thanks..

Δημοσ.

Εσυ θα βλεπεις μεσα απο το web configuration του access point σου (ή απο το προγραμμα που θα κανεις εγκατασταση και θα δουλευει μαζι με το access point σου) τα εξωτερικα δικτυα και εσυ στο λαπτοπ σου θα βλεπεις σαν δικτυο το ονομα του access point σου και θα συνδεεσαι σε εκεινο.

Δημοσ.

Στο σπίτι του ξαδερφού μου είχα κάνει το εξής:

Αρχικά συνδέθηκα με το repeater με καλώδιο ethernet, και πέρασα με το χέρι τις ρυθμίσεις του δικτύου στον υπολογιστή. Στην συνέχεια πήγα στο web interface του repeater, και είχε επιλογή να ψάξει για ασύρματα δίκτυα. Επέλεξα το δίκτυο που είχα φτιάξει στο adsl router, πέρασα τον κωδικό (είχα κλειδώσει το ασύρματο), και συνδέθηκε.

Στην συνέχεια ρύθμισα το ασύρματο δίκτυο το οποίο θα δημιουργήσει το repeater.

Η γενική ιδέα είναι κάπως έτσι

wireless%20repeater.jpg

Τυχαία σήμερα έπεσα πάνω σε αυτό

http://www.davisweathergadgets.com/product.asp?itmky=581325

Wireless repeater με ηλιακές κυψέλες, για εξωτερικούς χώρους.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και αυτο το προϊον δεν θελει καποια ρυθμιση με το μοντεμ?

εγω μενω κοντα σε χοτ σποτ αλλα για λιγο δεν πιανω το σημα με το λαπτοπ στο σπιτι μου...

τι απο ολα αυτα να κανω?

μενω στο πισω μερος τησ πολυκατοικιας καισ το μπροστα ειναι ι περιοχη εμβελειας του χοτ σποτ...

Παρακαλω βοηθειστε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...