Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Netbook 10'

lamarko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία.. Εδώ και μερικές μέρες διαβάζω σχετικά τόπικ με netbook και έχω χάσει την μπάλα. δεν ξέρω τι να πάρω..

θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου προτείνατε κάποιο με κυριότερα τα παρακάτω χαρακτηριστηκά:

1)βάρος (πολύ μεγάλη σημασία)

2)πληκτολόγια (πολύ μεγάλη σημασία)

3)σχήμα (δηλαδή να μην είναι τεράστιο σαν μπαούλο)

4) 10αρα οθόνη

5) xp (μεγαλη σημασία

6)τιμη (μέχρι 450)

αυτό που έχω παρατηρήσει είναι το Samsung NC10 mini-laptop γιατί έχει λένε μεγάλο πληκτολόγιο...

Γενικά ποια άλλα προτείνετε με βάση τα παραπάνω...ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν ξέρω γιατί αλλά το asus δεν με πείθει δεν ξέρω γιατί. το έιχα δουλέψει για πολύ λίγο και δεν μου άρεσε η επαφή. δεν ξερω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ με αυτό...

Δημοσ.
δεν ξέρω γιατί αλλά το asus δεν με πείθει δεν ξέρω γιατί. το έιχα δουλέψει για πολύ λίγο και δεν μου άρεσε η επαφή. δεν ξερω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ με αυτό...

Παρολα αυτα δεν θα βρεις κατι καλυτερο στην ελληνικη αγορα απο το ασους,εφοσον δινεις μεχρι 450.

μονο το σαμσουνγκ το συναγωνιζεται επαξια,αλλα δεν εχει απο πισω του τοσο μεγαλη κοινοτητα, δεν πωλειται επισημα στην ελλαδα και δεν εχει σερβις στην ελλαδα.

η επομενη εναλλακτικη ειναι να περιμενεις για τα νεα μοντελα, με πιο κοντινο της ασερ

Δημοσ.
Γεια σας παιδία.. Εδώ και μερικές μέρες διαβάζω σχετικά τόπικ με netbook και έχω χάσει την μπάλα. δεν ξέρω τι να πάρω..

θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου προτείνατε κάποιο με κυριότερα τα παρακάτω χαρακτηριστηκά:

1)βάρος (πολύ μεγάλη σημασία)

2)πληκτολόγια (πολύ μεγάλη σημασία)

3)σχήμα (δηλαδή να μην είναι τεράστιο σαν μπαούλο)

4) 10αρα οθόνη

5) xp (μεγαλη σημασία

6)τιμη (μέχρι 450)

αυτό που έχω παρατηρήσει είναι το Samsung NC10 mini-laptop γιατί έχει λένε μεγάλο πληκτολόγιο...

Γενικά ποια άλλα προτείνετε με βάση τα παραπάνω...ευχαριστώ

Με βάση τα παραπάνω σου προτείνω τα οποία έχουν και μεγάλη αυτονομία από άποψη μπαταρίας..

Samsung NC10 ή Asus 1000ΗΕ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
βασικά ειμαι Αγγλία τωρα οπότε μαλλον πως μπορώ να την σκαπουλάρω σε επίπεδο service

Ε άμα είσαι Αγγλία, τότε το NC10.

Πάντως και το Advent 4211 + 9cell μπαταρία από ebay αξίζει στο νησί. Ειδικά από άποψη service. Οπου και να πας θα υπάρχει κοντά ένα Dixons ή Currys Digital ;)

Δημοσ.
Ε άμα είσαι Αγγλία, τότε το NC10.

Πάντως και το Advent 4211 + 9cell μπαταρία από ebay αξίζει στο νησί. Ειδικά από άποψη service. Οπου και να πας θα υπάρχει κοντά ένα Dixons ή Currys Digital ;)

Αλλιώς το hp 2140 είναι μια πολύ καλή επιλογή... και τιμή στα 459 δηλαδή 10 ευρώ πιο πάνω από τη τιμή που έθεσες.+ του ότι έχει σκληρό 160 gb και απίστευτο πληκτρολόγιο,xp,μικρό βάρος και φοβερό σχεδιασμό.

Δημοσ.

Advent 4211. Δοκιμασμένο, αξιόπιστο, αναβαθμίσιμο, με βολικό πληκτρολόγιο, και αρκετά οικονομικό.

Με τα 450 που διαθέτεις, βάζεις και 2GB μνήμη (@800) και παίρνεις και μια μεγαλύτερη μπαταρία και σου μένουν και για θήκη μεταφοράς :P

Α....και έρχεται με ΧΡ ;)

Y.Γ. Με απλή αναβάθμιση bios παίζει overclocking +24% (στην πράξη - όχι στα λόγια).....

Eγώ είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος απ το "μικρο".

Δημοσ.

εχω το ACER ONE με τον 160ρι δισκο. θαλεγα πως ειναι καλη αγορα!!!ειναι αρκετα γρηγορο,ελαφρυ,πρακτικο,και με Xp. αλλα στην θεση σου θα εκανα υπομονη για το touchscreen mini της Asus. (κατι που δεν εκανα εγω :PPp )

Δημοσ.

Εγω λεω ASUS 1000H δαγκωτο. Πλεον το βρισκεις και σε πολυ καλη τιμη απο 360 ΕΥΡΩ (http://www.skroutz.gr/s/54989/Asus-Eee-PC-1000H.html). Ειναι πλεον η συμφερουσα αγορα. Ουτε δευτερες μπαταριες, ουτε τιποτα. Και επωνυμο και αυτονομια 5+ ωρες με την μανισια 6cell μπαταρια και βαρος σε καλα νουμερα, πληκτρολογιο πολυ καλο, δισκος 160GB, WIFI b/g/n, 10άρα οθονη, ΧΡ Ελληνικα και ποιοτητα αλλα και τιμη :lol: Οτι ακριβως ζητας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...