Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 μου μυρίζει ράδιο αρβύλα... (obvious radio arvula is obvious?)
StavrosD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά τι δουλειά έχουν τα <<ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα>> σε εταιρία τηλεπικοινωνιών;Αν μιλούσαμε για ασφαλιστική εταιρία,εντάξει,αλλά στη λανετ.. Μήπως υπερβάλλει το δημοσίευμα; Αν κάποιοι πελάτες έχουν επιλέξει πληρωμή λογαριασμού μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού, τα στοιχεία της κάρτας τους πιθανόν να είναι σε αυτούς τους δίσκους.
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Όπως και να έχει δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση το όνομα μου, η ηλικία μου, η διεύθυνση μου και άλλα πολλά στοιχεία (όπως ποσό λογαριασμού, νούμερα που καλώ) να κυκλοφορούν έτσι ελεύθερα χωρίς να ξέρω τι γίνονται. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Βέβαια όπως είπαν κι άλλοι, δεν μου φαίνεται λογικό 900.000 πελάτες..έλεος, όταν η forthnet.. κι όποιος δεν με πιστεύει παραθέτω από την forthnet Η Forthnet, μέσα Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, έσπασε το φράγμα των 200 χιλ. συνδρομητών στο ιδιόκτητο δίκτυό της αποδεικνύοντας και στην πράξη ότι είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών στη χώρα.
Αδμιν Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 troktiko.blogspot Θελετε και αλλες αποδειξεις;
gega Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Θελετε και αλλες αποδειξεις; τι ενοεις με αυτο?
mohic4n Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εγινε λεμε κανονικο πλιατσικο στη Lannet Οπω, εχει να πεσει διαφημιση και εκβιασμος... Μαυρο φιδι που τους εφαγε... Κι αντε να βρεις ποιοι τους πηρανε... Θα τα εχουν ξηλωσει ολα εκει μεσα...
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Έχει μπει κάπως περιέργα το θέμα στην πρώτη σελίδα του Insomnia..
dimitris2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Έχει μπει κάπως περιέργα το θέμα στην πρώτη σελίδα του Insomnia.. εχει διαγραφει το περιεχομενο μεχρι να σβηστει ολο το θεμα απο κεντρικη. επισης ειδηση με περιγραφη μισης σειρας και απο blog χωρις πηγη δεν μπορω να βαλω στις ειδησεις
kazantzidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Στην τηλεοραση σε μια διαφημιση για μια εφημεριδα (οχι κ τοσο .."γνωστη") το ελεγε... ειναι δημοσιευμα εφημεριδας λοιπον... (Οικονομικης)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εχουν εξαφανιστει συμφωνα με επισημες πλεον καταγγελιες,οι σκληροι δισκοι της LANNET η οποια εχει χρεωκοπησει,μεσα στους οποιους βρισκονταν τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα ολων των συνδρομητων της μεχρι τωρα... Πηγή: troktiko.blogspot Ποιές είναι οι επίσημες καταγγελίες; Γιατί πρέπει να πιστέψουμε την κάθε μπούρδα που ανώνυμοι γράφουν σε διάφορα ψευδοειδησιογραφικά sites; Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι αναπαράγουμε άκριτα και ανέλεγκτα. Ιδίως όταν αυτά που αναπαράγουμε έχουν και έννομες συνέπειες... Σημειωτέον ότι η παραπάνω "είδηση" δημοσιεύθηκε αρχικά στην ενότητα Ειδήσεις - Lobby όπου και διαγράφηκε γιατί: α. ΔΕΝ είναι είδηση που αφορά τεχνολογία β. ΔΕΝ τηρήθηκαν οι όροι που ρητά αναφέρονται στο σχετικό thread περί υποβολής ειδήσεων και γ. ΔΕΝ υπάρχει ειδησιογραφικό site ως πηγή αλλά ένα ανώνυμο δημοσίευμα σε ένα ψευδο-ειδησιογραφικό "blog".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.