Προς το περιεχόμενο

[Φήμη] Εξαφανίστηκαν οι σκληροί δίσκοι της Lannet

gega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν εξαφανιστει συμφωνα με επισημες πλεον καταγγελιες,οι σκληροι δισκοι της LANNET η οποια εχει χρεωκοπησει,μεσα στους οποιους βρισκονταν τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα ολων των συνδρομητων της μεχρι τωρα...

Source.png Πηγή: troktiko.blogspot

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά τι δουλειά έχουν τα <<ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα>> σε εταιρία τηλεπικοινωνιών;

Αν μιλούσαμε για ασφαλιστική εταιρία,εντάξει,αλλά στη λανετ..

Μήπως υπερβάλλει το δημοσίευμα;

Δημοσ.

50 σκληροι για να στοραρεις προσωπικες πληροφοριες συνδρομητων ? Υπερβολικο μου ακουγεται...

Περα απο αυτο καλα θα κανουν να ετοιμαστουν για μπαραζ διαφημιστικων τηλεφωνων ολοι αυτοι.

Δημοσ.
Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά τι δουλειά έχουν τα <<ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα>> σε εταιρία τηλεπικοινωνιών;

Αν μιλούσαμε για ασφαλιστική εταιρία,εντάξει,αλλά στη λανετ..

Μήπως υπερβάλλει το δημοσίευμα;

εγώ πάλι "αναρωτιέμαι" για το πόσο έγκυρο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο δημοσίευμα...(και σε τι βαθμό)

Δημοσ.

Ελα μωρε , οι εργαζομενοι κανανε πλιατσικο οπως σε ολες τις εταιρειες που κλεινουν. Δεν τα πηραν για κακο σκοπο απλα τα πηραν αλλοι επειδη ηθελαν σκληρο αλλοι για να τα πουλησουν. Εδω ο ξαδερφος μου οταν ειχε κλεισει η εταιρεια που δουλευε ειδε 2 ατομα να παιρνουν 3 σερβερ και να τα φορτωνουν στο αμαξι τους. Ο ιδιος ηταν τοσο βλακας που πηρε μοναχα ενα φωτιστικο γραφειου :P

Δημοσ.

Ναι ειχε λαμπα παλι καλα....Αφου ηταν χαζος, του ελεγα Παρε και εσυ ενα σερβερ, θα τους παρουν οι αλλοι...Τιποτα αυτος, ελεγε πως δεν ειναι σωστο....Ε οταν αδειασαν ολα τα γραφεια απο οθονες και σερβερ αυτος βουτηξε ενα φωτιστικο...Σαινι :P

Δημοσ.

Τι μ@#!ες είναι αυτές.

Αν η Λαννετ είχε 900.000 συνδρομητές δεν θα είχε κλείσει. Αντιλαμβάνεστε τι νούμερο είναι 900.000? Μιλάμε για σπίτια, όχι για ατομα.

Κατα τα άλλα, αν υποθέσουμε πως ένας πελάτης είναι... πόσο... ? 100kb? Τρίχες, ούτε ένας δίσκος δεν είναι... ΑΧαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...