million_voices Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 με βαση ολα τα παραπανω βαζω και το Kia Ceed στο παιχνιδι το οποιο ναι μεν ειναι μικρομεσαιο αλλα πληρει ολα μου τα κριτηρια και 7 χρονια εγγυηση το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ωραιο το καινουριο φιεστα, τωρα το ειδα...εχω οδηγησει το παλιοτερο μοντελο και για μικρο ειναι αξιοπρεπες και ποιοτικο..για το μαζντα δεν εχω αποψη..Κατι σε opel corsa (το καινουριο) η golfακι δεν θα σ ενδιεφερε λογικα λογω τιμης ετσι? Παντως σ αυτη την κατηγορια των μικρομεσαιων αυτοκινητων βρισκεις καλες προσφορες και δεν σε γδερνει η αντιπροσωπεια οπως σε μεγαλυτερου κυβισμου αυτοκινητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 για Skoda και Seat δεν το συζηταω καν Γιατί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 θεωρω τα Skoda αδικαιολογητα ακριβα οσο για τα Seat εχω 2 φιλους με Ibiza και τα 2 με παρα πολλα ηλεκτρολογικα προβληματα,οι ιδιοι μου ειπαν οτι δεν ξαναγοραζουν SEAT με τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 θεωρω τα Skoda αδικαιολογητα ακριβα Μήπως αδικαιολόγητα φθηνά θέλεις να πεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως αδικαιολόγητα φθηνά θέλεις να πεις? δες ποσο κανει το Fabia και τα λεμε το Octavia ειναι αλλη ιστορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 οσο για τα Seat εχω 2 φιλους με Ibiza και τα 2 με παρα πολλα ηλεκτρολογικα προβληματα,οι ιδιοι μου ειπαν οτι δεν ξαναγοραζουν SEAT με τπτΌου.Τσιμπήσαμε ένα τέτοιο σαν δεύτερο πριν κανά μήνα.Αδιαμφισβήτητα κατώτερη οδηγική συμπεριφόρα από το Ford focus κι ας του ρίχνει 10 χρόνια.Ελπίζω να μην είναι γενικό το φαινόμενο. Aν δεν έπαιζε φιλική υποχρέωση για την τωρινή αγορά ,είχαμε φύγει για το φιέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.