frenzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν έχω τις κάρτες του τίτλου και είμαι σε δίλλημα. Τώρα έχω στο HTPC την 4670. Σκέφτομαι μήπως βάλω την 9600GT όμως γιατί θα μου προσφέρει κάποια πράγματα που δεν τα έχει η 4670. και ζυγίζω τα pros + cons και δεν μπορώ να αποφασίσω, οπότε είπα μήπως βγάλετε άκρη εσείς. 1) Κατανάλωση = 4670 Υπερισχύει σαφώς και με το γεγονός πως δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία, αλλά και με το γεγονός πως ρίχνει συχνότητες όταν δε χρησιμοποιείται. 2) Θόρυβος = 4670 Η Asus 4670 που έχω έχει μια γομαρόψυκτρα που και με 30% στροφές είναι κρύα. Της 9600 (Albatron) είναι single slot και θορυβώδης. Τέλος πάντων αυτό πες διορθώνεται με after market. 3)Επιδόσεις 3D = 9600GT με ελάχιστο προβάδισμα Έχω ένα PES κι ένα Race Driver Grid που παίζω όλα κι όλα κι αυτό μια φορά το μήνα. Αλλά σχεδόν μία από τα ίδια σε frame rates 4)Εικόνα = 4670 με ελάχιστο προβάδισμα (υποκειμενικό) 5) Video Acceleration = 9600GT Σε DXVA η Nvidia έχει μεγαλύτερη συμβατότητα από τις ΑΤΙ. Επίσης, ο CoreAVC χρησιμοποιεί το CUDA για offloading πλέον. 6) Λειτουργικότητα = 9600GT Mε την 4670 έχω τρελαθεί στα bugs. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί τα περισσότερα έχουν να κάνουν με το MediaPortal. Ρυθμίζονται αυτά τα bugs μεν, χάνω δε κάποια καλούδια. Ποιά είναι προτεινόμενη για αποχώρηση? Μήπως δεν κοιτάζω κάτι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.