firewalker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ας τις πάει στο Μοναστηράκι για σκότωμα. Ας βγάλει την βολίδα με μία πένσα, να κάψει το μπαρούτι και να πυροδοτήσει το καψούλι ρίχνοντας τις σε φωτιά. Μετά ας τις πετάξει.
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ας βγάλει την βολίδα με μία πένσα, να κάψει το μπαρούτι και να πυροδοτήσει το καψούλι ρίχνοντας τις σε φωτιά. Μετά ας τις πετάξει. το προσπάθησα... εεεεε.... προσπάθησε αλλά κάπου στα μισά τα χρειάστηκε... μην γίνει και καμιά τσακουρδελιά και τρέχουμε.
firewalker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ας πάει σε καμιά οικοδομή και ας τα τσιμεντώσει στα θεμέλια. Να στείλετε από μία σε κάθε γραφείο Έλληνα Βουλευτή. Ας τα ρίξει βαθιά στην θάλασσα. Full metal jack ήταν και δεν έβγαιναν οι βολίδες; Ήταν κολλημένες με κόλλα μάλλον.
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Θα τα ρίξω στα θεμέλια της αποθήκης που θα κάνουμε στο γήπεδο... να τις θυμάμαι όταν βλέπω τους παίκτες μας που πάνε σφαίρα... χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχαχαχα.... πως τα λέω......
some1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 και γώ λέμε τώρα είμαι στρατιωτικός, αστυνομικός, κάτι βρε παιδί μου, κτλ... και συμφωνώ μαζί σου να τα πάρω εγώ.. και σε συναντώ.. και σε πιάνω υπό κατοχή στρατιωτικού υλικού... Πόσο "ΕΞΥΠΝΟΣ" είσαι ρε φίλε που κάθεσαι και λές τέτοιες μπούρδες online?? δηλαδή τι να πώ...
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 πώς προέκυψε αυτή η απάντηση ροζούλι? που θίχτηκες? ναι τώρα που το διαβάζω παραήμουν απότομος και άδικος... στο "μπούρδες" ήθελαν να απαντήσω αλλά μαλακία έκανα με τον τρόπο μου... σόρρυ.
Tenshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 και γώ λέμε τώρα είμαι στρατιωτικός, αστυνομικός, κάτι βρε παιδί μου, κτλ... και συμφωνώ μαζί σου να τα πάρω εγώ.. και σε συναντώ.. και σε πιάνω υπό κατοχή στρατιωτικού υλικού... Πόσο "ΕΞΥΠΝΟΣ" είσαι ρε φίλε που κάθεσαι και λές τέτοιες μπούρδες online?? δηλαδή τι να πώ... Ναι και ξαφνικά ο κρατικός μηχανισμός θα δουλέψει άψογα,με την υπόνοια οτι κάποιος άγνωστος έχει μια σφαίρα στην κατοχή του,αφού το δήλωσε ευθαρσώς στο intenet. Εδώ δέν πιάνουν τους πρεζέμπορούς στην Παν.Τσαλδάρη,όπου σε σταματάνε (τον οποιοδήποτε με πολιτικά) κάθε 2.25μέτρα και σου λένε "Filo,thes mavro?". Α ναί,έχω μια κεφαλή 50κιλοτόνων για όποιον ενδιαφέρεται,την δίνω σε τιμή χώμα...Oh wait! Πετάνε ελικόπτερα πάνω απο το σπίτι μου με άσπρα γράμματα....Εφ.....Μπίιιι...............
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα είναι ότι υπάρχουν... και από το να γίνει τίποτα σοβαρό με αυτά καλό θα είναι να βρεθεί μια όσο το δυνατόν πιο σίγουρη λύση. Δεν είπε κανείς ότι θα χαριστούν σε κάποιον... να καταστραφούν θέλουμε. Από το να ρωτήσω γνωστούς και φίλους face to face προτιμώ να το κάνω μέσω ιντερνέτ... αν τώρα αποφασίσουν να βρουν την ip μου και να με βρουν από κοντά... χαλάλι. Για αυτό καλύτερα να μην πεις τίποτα some1... εκεί το πήγαινα... από το "να την λες" καλύτερο θα ήταν
SCORPIO777 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Έχω έναν φίλο που έχει έναν γνωστό που έχει ακούσει από τον ξάδερφο του γηρασκω αει διδασκομενος.οταν ενας ποντιος λεει ο φιλος του γνωστου του ξαδερφου μου εννοει τον εαυτο του..αλλα στο τελος δεν μπορει να το κρυψει και το μαρτυραει.με ανεκδοτο μοιαζει. ποντιε την πατησες ειμαι της ΕΥΠ ξερεις τι ξυλο πεφτει στην ανακριση. πλακα κανω.
Fan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εάν οι κάλυκες είναι από 0.50 Πολ/λο Μπράουνινγκ ή 0.45 από πιστόλι τότε είναι από ορύχαλκο και μπορεί να τις πουλήσει.
liopyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ντούσκο Μπάεβιτς βρήκε τελικά αρχηγό τους. Τώρα αρχηγό τους πληρώσει! Άλτερ έχω αρχίσει και ανυσηχώ για το περιβάλλον σου. Μία τσακώνουν τους θείους σου με σακούλες, μία ο φίλος του ξαδέρφου του γνωστού κυκλοφορεί με πυρομαχικά... Που θα πάει αυτή η δουλειά? Θα σε δούμε σύντομα στις εφημερίδες?
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 γηρασκω αει διδασκομενος.οταν ενας ποντιος λεει ο φιλος του γνωστου του ξαδερφου μου εννοει τον εαυτο του..αλλα στο τελος δεν μπορει να το κρυψει και το μαρτυραει.με ανεκδοτο μοιαζει. λίγο μυστήριο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Άλτερ έχω αρχίσει και ανυσηχώ για το περιβάλλον σου.Μία τσακώνουν τους θείους σου με σακούλες, μία ο φίλος του ξαδέρφου του γνωστού κυκλοφορεί με πυρομαχικά... Που θα πάει αυτή η δουλειά? Θα σε δούμε σύντομα στις εφημερίδες? Με μαθηματική ακρίβεια άλτερ...
status Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Πουλησέτες σε κανένα ebay ή fleamarket:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.