Προς το περιεχόμενο

avi > dvd(vob) + υποτιτλους

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γει σας

θελω να μετατρεπω τα avi(ταινιες που κατευαζω) σε dvd(vob) ευκολα και να προσθετω τους υποτιτλους στην ταινια.

Επιδη το Post μπορει να σε μπερδέψει σου λέω το εξής.

Ενσωματώνεις υπότιτλους με το <Submerge>. Αυτό σου βγάζει

ένα αρχείο <.mov> το οποίο το γράφεις σε Dvd με το <iDvd>.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)Open submerge

2)Open file(πχ avi)

3)Choose srt

4)Save to disk/Export to(iphone, divx, και ενα σωρό άλλα...)

Eυχαριστω. Λοιπον το κανω αυτο και μου βγαζει στην επειφανεια εργασιας ενα αρχειο mov. Aν αυτο τωρα το παρω και το γραψω με το toast (μιας και δεν ξερω πως γινεται με το idvd) θα φαινοντε μετα κανονικα οι υποτιτλοι?

Ρωταο γιατι το mov. προσπαθησα να το ανοιξω με quicktime και μετους εβγαζε μισους μαζι με κατι συμβολα, ενω με το movist δεν τους βλεπει καν.

Στο enconding τι κωδικοποιηση υποτιτλων πρεπει να διαλεξω?

οκ , λοιπον...

Οταν το σωζεις στο submerge πατα την επιλογη

<<αυτονομο αρχειο>>.

Μετα ανοιξε το iDvd και <<open movie>> και

Διαλεξε το αρχειο που εσωσες με το Submerge.

πηγα να κανω μια ταινια με το iDvd αλλα μου εβγαλε οτι ειναι πανω απο 120 λεπτα κ δεν χωραει σε απλο dvd επελεξα χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα παλι τπτ, δεν εχει καμια επιλογη να την κανει πιο μικρη?? Την εκανα με το Toast αλλα απο ενα σημειο κ μετα ο ηχος ξεφευγει απο την εικονα.

πηγα να κανω μια ταινια με το iDvd αλλα μου εβγαλε οτι ειναι πανω απο 120 λεπτα κ δεν χωραει σε απλο dvd επελεξα χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα παλι τπτ, δεν εχει καμια επιλογη να την κανει πιο μικρη?? Την εκανα με το Toast αλλα απο ενα σημειο κ μετα ο ηχος ξεφευγει απο την εικονα.

Βάλε Double Layer δισκάκι... :P

επειδη εχω καμια 100αρα απλα dvd ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να γινει με αυτα. Οσο για double layer δεν θελω να ξαναζησω την εμπειρια που ειχα οταν εψαχνα double layer στην λαρισα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...