kostandinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα,θελω να αγορασω Η/Υ,αλλα δεν εχω ουτε καρτα,ουτε μετρητα,πως μπορω να αγορασω απο καταστημα ? ξερετε καποιο ? π.χ. στον Κοτσοβολο, ψωνιζω,με αντιγραφο της Φορολογικης Δηλωσης και μονο,χωρις τιποτα αλλο,ξερετε καποιο καταστημα που ν'ακολουθει καποια παρομοια τακτικη ?
glitsa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 νομιζω οτι καποιοι βαζουν δοσεις χωρις την βοηθεια καρτας..
adamakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 αφου δεν εχεις ουτε μετρητα εκτος απο την καρτα δεν αφηνεις την αγορα για οταν θα εχεις για να μην ψαχνεσαι πιο μετα????
georgemarios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καποτε στο πλαισιο ηθελα να παρω λαπτοπ (τελικα δεν εκατσε για αλλους λογους). Τοτε ειχαν προσφερθει να φτιαξουν επιτοπου μια καρτα για την αποπληρωμη δοσεων χρησιμοποιοντας μονο το εκκαθαριστικο μου. Στην ουσια, η τραπεζα σου κανει (μεσω του καταστηματος) ενα δανειο και σου δινει καρτα για την αποπληρωμη των δοσεων. Το ιδιο εγινε και με τη μηχανη μου, η αντιπροσωπεια κανονισε το δανειο και τωρα δινω τις δοσεις στη τραπεζα. Δηλ δε χρειαζεται να εχεις καρτα, αρκει να εχεις τα προσοντα ωστε να δεχθει η τραπεζα να σου δωσει το δανειο. Ρωτα στα καταστηματα να σου πουνε........ PS το καλυτερο ειναι να τα εχεις μετρητα και να μη μπλεξεις με δοσεις, ειναι πολυ αγχωτικες. Απ την αλλη, αν χρειαζεσαι τον υπολογιστη ΤΩΡΑ γιατι εχεις εργασιες... go for it
Xaralambos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζεσαι φορολογική ενημερώτητα (για να την βγάλεις δεν πρέπει να χρωστάς στη εφορία) 'Ομως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το να μην μπλέξεις με δόσεις, τόκους ,επιτόκια κτλ βάλε και καμιά καθυστέρηση στην πληρωμή των δόσεων θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.. Άπο τη στιγμή που δεν έχεις μετρητά θα τον πληρώσεις χρυσό τον η/υ .. If you can't afford it..DON'T BUY IT !!!!!!!
nurse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 αφου δεν εχεις ουτε μετρητα εκτος απο την καρτα δεν αφηνεις την αγορα για οταν θα εχεις για να μην ψαχνεσαι πιο μετα???? Θα προσαυξήσω σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.