Προς το περιεχόμενο

θεατρο προτασεις

adimitrakou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ρε παιδια να δω μια καλη θεατρικη παράσταση αλλα δεν θελω να παω ετσι στην τυχη και δεν εμπιστευομαι αθηνοραμα κλπ. Μπορει καποιος να προτεινει κατι;

Αλεξανδρα

Δημοσ.

Στο Badminton μεχρι τις 18/2 εχει τα 100 τσιγγάνικα βιολιά.

Δεν ειναι θέατρο ειναι μουσική αλλα ειναι εξαιρετικο πηγα εχθές το βράδυ.

Για θέατρο ο Μπακαλόγατος στο θεατρο Μουσούρη ειναι απλα εκπληκτικός η τριάδα Φιλιππίδης, Σαλταμπάσης( ετσι νομιζω λεγεται), και Κωστης τα σπάνε.

Ειχα πάει τον Νοέμβριο νομίζω οτι παίζεται ακόμα.

Δημοσ.

Το αμάρτημα της μητρός μου, με Λογοθέτη στο ρόλο του Βιζυηνού, στο Κάρολος Κουν. (έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και μέσα στη βδομάδα θα πάω κι εγώ να το δω)

Δημοσ.
Το αμάρτημα της μητρός μου, με Λογοθέτη στο ρόλο του Βιζυηνού, στο Κάρολος Κουν. (έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και μέσα στη βδομάδα θα πάω κι εγώ να το δω)

το χω δεί αυτο πριν πολλά χρόνια στο σχολείο, το είχα πιο μπροστά διαβάσει και σε βιβλίο... είναι τρελό... το βιβλίο τουλαχιστον. Το θέατρο ειναι και αυτό καλό.

εμένα παντως ένα έργο μάρεσε, το ειδα πριν πολλά χρόνια στο θέατρο στα εξάρχεια, είχα πάει και μόνη μου με ένα κουπούνι του Αθηνοράματος, Και παρολο που ντρεπόμουν αφάνταστα για την όλη φάση είπα "θα πάω". Και ο θεός λες και για να με ανταμοιψει

έπαιζε το Θάνατο του αρουραίου

Δημοσ.

Ναι, μια ανάγνωση του κειμένου είναι σημαντικό να κάνει κάποιος πριν πάει να το δει, καθώς είναι απόλυτη μεταφορά του πρωτότυπου.

Δημοσ.
Ναι, μια ανάγνωση του κειμένου είναι σημαντικό να κάνει κάποιος πριν πάει να το δει, καθώς είναι απόλυτη μεταφορά του πρωτότυπου.

Το έχω εξεταστέα ύλη στις πανελλαδικές. το έχω ξεσκίσει στην ανάλυση το βιβλίο. btw για το έργο έχω ακούσει πως είναι πολύ καλή μεταφορά. πρέπει να αξίζει.

Δημοσ.

Το απόλυτο must μαύρης κωμωδίας

"Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης."

Κωμωδία με πρωταγωνιστικό ρόλο της Σοφίας Φιλιππίδου.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

DSC02981.jpg

Απλά must see.

edit: η αφίσα είναι παλιά, τώρα παίζεται εδώ

Μη μου πεις ότι στο τέλος λείπει και ένας θεατής; :-)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά, πως και δεν έχουμε κανένα ''official'' θέμα για το θέατρο? Anyway.

Σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα ανέβει ο ''Κατα φαντασίαν ασθενής'' του Μολιέρου στο θέατρο Δάσους με τον Γιάννη Μπέζο, την γυναίκα του Ναταλία Τσαλίκη, τον τηλεοπτικό ''Μάκη'' απο τους Ευτυχισμένους μαζί (κατα κόσμον Τάσο Γιαννόπουλο) και πολλούς άλλους ηθοποιούς απ'ότι είδα στην αφίσα.

Εγώ προμηθεύτηκα εισητήριο. Πολύ ήθελα να δω τον Μπέζο σε παράσταση και επιτέλους ήρθε η ευκαιρία.

Edit: Για Θεσσαλονίκη είναι οι μέρες που είπα...

Δημοσ.

Πωωωω τι μου θυμησες τωρα. ειχα δει τον κατα φαντασιαν ασθενη παλι με τον Μπεζο αλλα δεν θυμαμαι το υπολοιπο επιτελειο... πρεπει να ηταν το 1995-96, ημουν 6η δημοτικου. θυμαμαι τοτε μου ειχε αρεσει παρα πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...