Προς το περιεχόμενο

κλοπη scooter sym200i-BZY 943

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλημερα.εκλεψαν απο ενα φιλο ενα sym200iHD γκρι χρωμα απο περιοχη ηλεκτρικου πειραια ,την πεμπτη 12/2/2009.αριθμος ΒΖΥ 943. οποιος φιλος το πηρε ματι ,ασ ριξει π.μ.θα δωσουμε και μια αμοιβη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φανταζομαι ενα καλο ψαχτηρι στην γυρω περιοχη το κανατε οπως και δηλωση στο αστ. τμημα.

Γνωμη μου μην μπλεξετε με αμοιβες πολλοι χασανε μηχανακι και αμοιβη μαζι συν οι τυποι που ερχεσαι σε επαφη ειναι βρωμικοι ας το παρει αποφαση αν το βρη το βρηκε.

Φανταζομαι ενα καλο ψαχτηρι στην γυρω περιοχη το κανατε οπως και δηλωση στο αστ. τμημα.

Γνωμη μου μην μπλεξετε με αμοιβες πολλοι χασανε μηχανακι και αμοιβη μαζι συν οι τυποι που ερχεσαι σε επαφη ειναι βρωμικοι ας το παρει αποφαση αν το βρη το βρηκε.

το ξερω φιλε μου.αλλα το παιδι το χρωσταει ακομα ,χωρια που ειχε παει για δουλεια του καραβιου που δουλευουμε.και κερατας και δαρμενος που λεμε.:cry:

Kαντε κανα ψαξιμο ακομα ανοιξτε και αλλο την εμβελεια με επικεντρο το σημειο που το πηρανε.

Κοιταξτε εξω απο τα αστ. τμηματα μην περιμενει να τον ειδοποιησουνε.

Μου εκανε παντως εντυπωση το sym200iHD σιγουρα δεν ειναι το αγαπημενο των κλεφτων ισως το πηρανε να μετακινηθουνε.Ριξτε και καμμια ματια στις πιατσες της πρεζας μπορει να το κυκλοφορουνε οπως το πηρανε και με τον αριθμο επανω(μου εχει τυχει). Αν το βρειτε με αναβατη προσεξτε πως θα εμπλακειτε ευχομαι να βρεθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...