Προς το περιεχόμενο

Μοριοδότηση γάμου

nadinkar85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πόσα μόρια μπορείς να πάρεις αν κάνεις έναν γάμο (είτε πολιτικό, είτε θρησκευτικό, φαντάζομαι το ίδιο θα είναι), ώστε να χρησιμοποιηθούν αυτά για διάφορες προκηρύξεις ΑΣΕΠ (για μόνιμο προσωπικό). Δεν έχω ιδέα και αν κάποιος ξέρει θα ήθελα να με διαφωτίσει! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Και μόνο το γεγονός ότι τίθεται μια τέτοια ερώτηση με βγάζει από τα ρούχα μου... Ναι μοριοδοτείται, δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο ότι έχουν γίνει πολλοί ψεύτικοι γάμοι μόνο και μόνο για να ''σιγουρέψουν'' το διορισμό... :mad:

Δημοσ.

Εγώ πάλι το βρίσκω ενδιαφέρον το θέμα. Προσωπικά δεν ήξερα ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα προς τι η ειρωνεία. Μια ερώτηση έκανε η κοπέλα και αμέσως να τη πάρετε από τα μούτρα... και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί...

Δημοσ.

τα χουμε ξανα πει.......στα διαφορα fora ακομη και οτι η γη δεν ειναι επιπεδη να πεις καποιος θα χει προβλημα..καποιος θα το αμφισβητησει...τι να πω......ο καθενας με τα απωθημενα του.....

χρειαζεται υπομονη,ανοχη, αγαπη και proderm :P

ελπζω να μην προσβαλα κανεναν.......δεν ειχα τετοιο σκοπο..γενικα μιλαω...

Δημοσ.

Αυτή είναι η Ελλάδα.Ψάχνουμε πως θα πάρουμε μόρια με το παραμικρό,πως θα πάρουμε τα διάφορα επιδόματα και ταυτόχρονα παραπονιόμαστε για το κράτος.

Greece sucks.

Δημοσ.

ελα μου ντε!!! ο αλλος πηγαινει φροντιστηρια ξενων γλωσσων για δευτερη και τριτη γλωσσα για μορια (αλητες) ενω εγω παιζω ολη μερα ταβλι.......greece sux......the world sux.....everyone sux.....i hate the world.....

i rule........

Δημοσ.
Ναι μοριοδοτείται, δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο ότι έχουν γίνει πολλοί ψεύτικοι γάμοι μόνο και μόνο για να ''σιγουρέψουν'' το διορισμό

Φαντάζομαι αστειεύεσαι. Αν όχι λυπάμαι αλλά είσαι ελλιπώς ενημερωμένος.

Εννοείται οτι ΔΕΝ γίνεται μοριοδότηση για έγγαμους πριν το διορισμό (αυτό έλειπε..), παρά μόνο μετά, και για θέματα όπως τόπος διορισμού πλησιέστερος στον τόπο κατοικίας κλπ όπου ο έγγαμος παίρνει κάποια επιπλέον μόρια προτεραιότητας, ανάλογα και με την ύπαρξη τέκνων κλπ. καθώς και διαφόρων τύπων επιδόματα, αλλα ξαναλέω όλα αυτα ΜΕΤΑ το διορισμό.

Δημοσ.
ελα μου ντε!!! ο αλλος πηγαινει φροντιστηρια ξενων γλωσσων για δευτερη και τριτη γλωσσα για μορια (αλητες) ενω εγω παιζω ολη μερα ταβλι.......greece sux......the world sux.....everyone sux.....i hate the world.....

i rule........

yeah yeah we go your point.

Κι εγώ μαθαίνω ξένες γλώσσες αλλά αυτοσκοπός δεν είναι τα μόρια αλλά η γνώση.Get a life ρε που θέλετε να γίνεται και δημόσιοι υπάλληλοι.

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν έχω.Απλά εχεις χάσει το νόημα.Κάνεις κάτι όχι επειδή το αγαπάς αλλά για να βολευτείς σε κάτι άλλο.

Αν το πτυχίο θηριοδαμαστή έδινε μόρια μέχρι κι αυτό θα κάνες ενδεχομένως.

Δημοσ.

αν το παμε ετσι......κανω κατι που δεν αγαπω για να βολευτω σε κατι αλλο που....αγαπω!

αν και δεν ισχυουν τα παραπανω απλως το λεω για να σου δειξω οτι με την μπουρδολογια και αμπελοφιλοσοφια δεν βγαζουμε πουθενα.....

αντι να κοιταξουμε την σαπιλα με τα βυσματα και διορισμους σε ατομα με μηδεν προσοντα.....τα χωνουμε σε αυτους που "παλευουν" να μαζεψουν μορια για ενα καλυτερο αυριο?.... απλα ελεος......

το παραχεσαμε και στο offtopic

Δημοσ.

Μαζί σου σ αυτό που λες.

Αλλά είπαμε όταν αυτοσκοπός δεν είναι η γνώση αλλά το βόλεμα τότε ξεφεύγουμε.

Ξέρω ατομα με δίπλωμα για νταλικά,χωρίς να μπορούν να την οδηγήσουν αλλά το πήραμε γιατί βόηθησε σε μια προκύρηξη.

Επίσης γνωρίζω κατόχους ECDL.Το πήραν για τα μόρια αλλά σε υπολογιστή μπροστά δε νιώθουν.

Τι να τον κάνω εγώ τον δημόσιο υπάλληλο που είναι καταρτισμένος μόνο στα χαρτιά?

Τι να τον κάνω τον δημόσιο υπάλληλο που μοριοδοτήθηκε επειδή παντρεύτηκε?

Αν δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει να τον χέσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...