prgo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εχω εναν επεξεργαστη Intel Pentium 4 630 και πρεπει να αλλαξω μητρικη γιατι σε αυτη που εχω εχουν χαλασει οι usb θυρες και δεν αναγνωριζεται καμμια usb συσκευη. Επειδη η μητρικη δεχεται ddr1 και agp, υπαρχει τετοια ή πρεπει να παω οπωσδηποτε στη νεα πλατφορμα? Αν ναι, και υπαρχουν μητρικες για τον Intel 4 630, μπορειτε να μου προτεινετε ενα φτηνο πακετο mobo+ddr2+pci-express? Μόνο απο Αθηνα γιατι επειγομαι για αμεση αγορα.
Tenshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Κρίνεις επιτακτική την ανάγκη να αλλάξεις πλατφόρμα για λόγους αναβάθμισης ή εξαιτίας της βλάβης στις usb θύρες;Αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι μόνο οι USB,μπορείς να αγοράσεις μια pci κάρτα,που σου βγάζει 4 θύρες. Ενα φτηνό πακέτο (στην τύχη) Μητρική Μνήμες x2 Κάρτα γραφικών
prgo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εχουν μπλοκαριστει τα usb της μητρικης. Αρχικα χαλασαν οι μπροστινες θυρες(σε σημειο που δεν ανοιγε ο υπολογιστης) και μετα επηρεαστηκαν και οι πισω. Εχω usb hub αλλα δεν αναγνωριζονται τα usb φλασακια και ο εξωτερικος σκληρος που συνδεω σε αυτο.
Tenshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Κατάλαβα... Βρήκα και αυτή τη μητρική,που έχει τις δυνατότης που ζητάς άλλα πιστεύω οτι είναι υπερβολικά ακριβή γι αυτά που προσφέρει.
prgo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, την ειδα κι εγω αυτη, εχει agp και ddr1 αλλα ειναι στο e-shop κι εγω επειγομαι να αγορασω σημερα. Μαλλον θα παρω απ το Πλαισιο ενα φτηνο πακετο σαν αυτο που προτεινεις στο #2. Ελπιζω να αρκει το 450ρι psu μου(3 σκληροι, 1 dvd, 1 καρτα fax/modem, usb συνδεσεις).
Tenshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 To τροφοδοτικό σου,αν είναι ποιοτικό, είναι υπερ-αρκετό για το σύστημά σου. Η Foxconn G31MX-K φαίνεται συμπαθητική απο Πλαίσιο,το θέμα της διαθεσιμότητας στο ίδιο το κατάστημα όμως είναι μια άλλη ιστορία. Όπως και να χει,καλές αγορές εύχομαι...
prgo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Eιναι ενα Chieftec. Tωρα ενταξει, ολα ποιοτικα δηλωνουνε. Δεν εχω δει κανενα που να λεει οτι δεν ειναι ποιοτικο (εκτος απο κατι noname που απλα δε λενε τιποτα). Τελικα πηρα μια φτηνη mobo, την Asus P5KPL-CM και εβαλα αυτη τη καρτα γραφικων:Sapphire HD 2400 Pro. Εχω 2 ερωτησεις γιαυτην: 1) Ειναι καλυτερη ή χειροτερη απ την AGP GeForce 6600GT(128ΜΒ) που ειχα? 2) Η Sapphire που πηρα(pci-e, παθητικη ψυξη) λεει οτι εχει "256ΜΒ ταχύτατης μνήμης DDR η οποία μπορεί με την τεχνολογία "Hyper Memory" να αυξηθεί στο 1GB shared μνημης βίντεο". Η φυσικη μνημη ειναι 2GB. Δηλαδη η Sapphire θα μπορει να δανειζεται αυτοματα μεχρι 750ΜΒ απ τη φυσικη μνημη εαν χρειαζεται? Επισης πηρα και μνημη DDR2 2GB, 2 dimmάκια Transcend 1GB 667 PC2 5400 5-5-5-15. Αρχικα ηθελα να παρω καποιες αλλες στα 800 αλλα δεν τις ειχαν και τελικα χωρις να το καταλαβω πηρα αυτες. 3) Υπαρχει σημαντικη διαφορά μεταξυ 667 και 800ΜΗz?
giorgis4886 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μονο και μονο που πηγες σε pci e εισαι καλυτερος..shared μνημη δεν νομιζω οτι θα σου χρειαστει καλυτερα να την αφησεις για το υπολειπο συστημα..για τις μνημες σου τωρα καλυτερες οι 800αρες σιγουρα αλλα δεν θα καταλαβεις εντονη διαφορα πιστευω .. καλη συναρμολογιση ..
caution Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ...δεν τον διώχνει και τον καταραμένο τον Prescott να γίνεις σωστά
giorgis4886 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εε σιγα σιγα ολα θα γινουν.. Ψωνισε βλεπεις στα πετρινα χρονια τις Intel...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.