zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Φτιάχνω το γραφείο μου και θέλω τα πολύμπριζα που έχω να τα βολέψω κάπως ώστε να μην υπάρχουν καλώδια κλπ διάσπαρτα από εδω κι από κεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα έχω συγκεντρωμένα όλα κάπου είτε κάτω είτε και πάνω στο γραφείο ώστε η πρόσβαση να είναι εύκολη για τις συσκευές;
we_will_rise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Από το ΙΚΕΑ πριν μερικούς μήνες, είχα αγοράσει κανα δυο, "σπιράλ" μαύρα, είναι σαν χοντρό λάστιχο, πλαστικό ριγέ. Έχουν αρκετά μεγάλο μήκος και μπορείς να το κόψεις όπου σε βολεύει... Κάτι τέτοιο ψάξε..
SCORPIO777 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 για κοιτα εδω.θα τα βρεις σε καταστηματα ηλεκτρικων ειδων.
zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω τρόπους να συμμαζέψω τα εμφανή καλώδια, μάλλον ζητάω να βρώ μπρίζες σε κανάλια ώστε να τα κρύβω και να τα εμφανίζω σε σημεία της επιλογής μου κλπ. πάνω στο γραφείο ή κάτω σε σημεία που βολεύει κλπ.
thief7710 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μια καλη αλλα ακριβη λυση (σε συγκριση με τα απλα πλαστικα καναλια κτλ) ειναι η γυψοσανιδα...οχι τα καλωδια,και το γραφειο το ιδιο μπορεις να κρυψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.