Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει ελληνικά!!!

losta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως τα συνδιαζεις τον υποτιτλους με την ταινια??βαζεις το ιδιο ονομα και στα δυο??αλλιως νομιζω ..ανοιξε το φακελο με τους υποτιτλους*στο wordpad <<εγω το ανοιγω στο microsoft office 07>> )και βαλτω στα widows ελληνικα..ή κατεβασε αυτο VLC media player ειναι σαν το windows media player απλως υποστηριζει και divx , mkv..αν θυμαμαι καλα..

Δημοσ.

Μάλλον έχεις Windows σε English version εε??Πήγαινε στον ''πίνακα ελέγχου'' στις ''τοπικές ρυθμίσεις'' να το βάλεις unicode τα ελληνικά!!!Στην τελευταία καρτέλα νομίζω το γράφει!!!;);)

Δημοσ.

το wordpad δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά.o player μια χαρά λειτουργεί με subs.ναι έχω xp english version.Aρα μάλλον εχει δικιο ο antwni.Το έκανα αλλα ζητάει cd το οποίο δεν εχω.Μπορώ να το κατεβάσω απο καπου?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον έχεις Windows σε English version εε??Πήγαινε στον ''πίνακα ελέγχου'' στις ''τοπικές ρυθμίσεις'' να το βάλεις unicode τα ελληνικά!!!Στην τελευταία καρτέλα νομίζω το γράφει!!!;);)

λοιπον, εστω και μετα απο 2 χρονια που δημοσιευσες το μηνυμα, οφειλω να σου ενα τεραααααααααστιο ευχαριστωωωω το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με τον φιλο, αγγλικα windows και δεν μπορουσα να παιξω υποτιτλους. 2.5 ωρες αλωνιζα το ιντερνετ να βρω λυση, μεχρι και στο γιουτιουμπ πηγα. να σαι καλα ομορφε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...