TirkaS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασα στο dvd player (δεν θυμάμαι atm τι μάρκα είναι) ενός φίλου μου να βάλω ένα dvd με avi αρχεία, αλλά δεν τα αναγνώριζε. Λέω να κάψω ένα Video-DVD το οποίο αν και κάνει πολύ ώρα για να καεί, γράφει ότι παίζει σε όλα τα dvd players. Απλά επειδή τα avi ακολουθούνται και από srt υπότιτλους δεν ξέρω τι θα παιχτεί με αυτούς.. Γνωρίζει κανείς επί του θέματος;; Γενικά αν υπάρχει κάποια σίγουρη λύση για το πρόβλημά μου θα ήθελα να την ακούσω. Ευχαριστώ
kkalop Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Προτείνω άνετα το ConvertXtoDVD Πολύ δυνατό , κάνει τη μετατροπή με γρήγορα και απλά βήματα και καίει κατευθείαν το DVD !!!
TirkaS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Προτείνω άνετα το ConvertXtoDVDΠολύ δυνατό , κάνει τη μετατροπή με γρήγορα και απλά βήματα και καίει κατευθείαν το DVD !!! Τους srt υπότιτλους θα τους ενσωματώσει;; Η τουλάχιστον υπάρχει καμιά ρύθμιση γι αυτό;
kkalop Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Τους srt υπότιτλους θα τους ενσωματώσει;; Η τουλάχιστον υπάρχει καμιά ρύθμιση γι αυτό; ναι, τους ενσωματώνει και παίζουν κανονικά
TirkaS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Σ' ευχαριστώ kklop θα το δοκιμάσω!
1000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Και το DVD Flick είναι πολύ καλό. http://www.dvdflick.net/
parsifal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το συγκεκριμένο ερώτημα περιλαμβάνεται στα κοινά ερωτήματα που ξεφυτρώνουν κάθε λίγες μέρες στο φόρουμ και καλύπτεται επαρκώς - θέλω να πιστεύω - από το άρθρο Με ποιο πρόγραμμα; στο Insomnia Wiki...
TirkaS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά με το ConvertXtoDvD από το οποίο κατέβασα και έναν guide (pm αν θέλετε να σας τον στείλω) και ήταν εύκολο στη χρήση και γρήγορο αλλά παρότι είχα ρυθμίσει ροή υποτίτλων, ωστόσο δεν εμφανίστηκαν πουθενά! Τελικά τη δουλειά μου την έκανα με το burning software toast titanium από mac με το οποίο δεν έχω μεγάλη εξοικείωση αλλά τελικά τα κατάφερα. Οι υπότιτλοι μπήκαν κανονικά αλλά χρειάστηκε περισσότερος χώρος (γεγονός το οποίο δεν ξέρω γιατί). Το DVD Flick ακούγεται εξίσου καλό αφού είναι free και πρέπει να κάνει τη δουλειά του.. Φίλε Parsifal θα ψάξω στην κατηγορία που αναφέρεις απλά δεν έψαξα γενικά στο forum γιατί έπρεπε να κάνω τη δουλειά άμεσα και βιαζόμουν
linaaaaaaaaa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εγω δουλευω το ConvertXtoDvD πανω απο 2 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα με τους υποτιτλους... Ειδικα η 3η εκδοση κανει οτι θελεις... Ειναι το καλυτερο απο ολα εχω δοκιμασει.
frenzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 δεν έψαξα γενικά στο forum γιατί έπρεπε να κάνω τη δουλειά άμεσα και βιαζόμουν Γι' αυτό πρέπει να μπει υποχρεωτικό search κατά την δημοσίευση νέου τόπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.