gk33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 μου ηρθε εχθες ενα mail που λεει τα παρακατω :οτι πεθανε καποιος που ειχε το ιδιο επιθετο με το δικο μου και αφησε 18.5 εκατομυρια δολαρια και δεν υπαρχει αλλος να τα παρει , και δινοντας του τα στοιχεια μου θα τα παρουμε μισα μισα με αυτον που εστειλε το μηνυμα Bernard A. PARAÏSO Avocat 01 BP 50 Cotonou, République du Bénin Telephone: 00229 96151151 Your Full Name and Address, Your Age, Occupation and Position, Your Telephone and Mobile for Communication Purpose. I await your reply ASAP. Best Regards, Avocate Bernard A. PARAÏSO Βλεπετε πως μπορειτε να γινετε γρηγορα εκατομυριουχοι ???? χαχαχαχαχα ας ειναι καλα ο Bernad A. PARAISO.
black_widow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Άσε και εγώ τις τελευταίες μέρες έχω κερδίσει κάτι εκατομμύρια δολλάρια:p
gk33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ποιο το οφελος απο αυτα τα μηνυματα ΄?? τι κερδιζουν αυτοι ??
nske Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 google://Nigerian+scam π.χ. http://en.wikipedia.org/wiki/Advance_fee_fraud Ναι, υπάρχει τόσο αφελής κόσμος
lefi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 1)Φυσικά και υπάρχει τόσο αφελής κόσμος. 2)Μία άλλη απάτη αυτής της κατηγορίας έχει αναφερθεί σε άλλο topic, πραγματικά είναι γελοίο να σου στέλνουν e-mail ότι κέρδισες χρήματα. Η εύρεση κληρονόμου (έτσι να το πούμε για την ιστορία) γίνεται με έρευνα που ξεκινάει από τον συμβολαιογράφο και τον κληρονόμο που συνήθως θα σε αναζητήση μόνο εάν είναι υποχρεομένος από την διαθήκη πέφτει η αστυνομία όπου μπορείς να ζητήσεις να τον βρουν εάν πρόκειτε για κάτι τόσο επίσημο, μία που έχεις πολλά λεφτά μπορείς να προσλάβεις ντεντέκτιβ. Στην τελική σιγά μην κάτσεις να στείλεις e-mail. Πείτε μου εάν κάνω λάθος.
pappous_soulis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Κάνεις λάθος. Αν είναι τσιγγούνις όχι e-mail θα σου στείλει, μέχρι και αναπάντητες θα σου κάνει.
glitsa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 καλα απο τη στιγμη που εφτιαξα e-mail πρεπει να εχω κερδισει ισα με 5 εκατομμύρια...δεν ηξερα οτι εχω τοσους συγγενεις..:devil:
lefi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Κάνεις λάθος.Αν είναι τσιγγούνις όχι e-mail θα σου στείλει, μέχρι και αναπάντητες θα σου κάνει. Δεν μιλάμε για κληρονομιά 50 ευρώ μιλάμε για πολλά λεφτά αν είναι να κάνεις το καλό το κάνεις ολοκληρωμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.