Προς το περιεχόμενο

ATI Flash bios Program

nikos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω καποιο προγραμα για τιν 2600 pro 256 mb να διαβασω τα bios τις καρτας και να τα πιραξω οστε να μενει μονιμα υπερχρονιζμενει?

Δημοσ.
RBE + Winflash

Κι αν δε θες flash-αρισμα μεσω windows ΑTIFlash

οκ τα εχς αυτα τα 3 προγραματα αλλα δεν εχω καταφερι κατι καποια βοηθεια?Πως μπορω να διαβασω τα bios της καρτας γραφεικων που εχω μεσο του RBE οστε να πειραξω χρονισμους??

Δημοσ.

Θα το αποθηκευσεις με το gpu-z(εκει που λεει bios version τερμα δεξια) και μετα θα το ανοιξεις με το rbe.Πειραζεις οτι θες αποθηκευεις και flash-αρεις.

Δημοσ.
Θα το αποθηκευσεις με το gpu-z(εκει που λεει bios version τερμα δεξια) και μετα θα το ανοιξεις με το rbe.Πειραζεις οτι θες αποθηκευεις και flash-αρεις.

Μου λεει οτι δεν υπαρχη ATI καρτα γραφεικων γτ?

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Μου λεει οτι δεν υπαρχη ATI καρτα γραφεικων γτ?

??????? καποια βοηθεια ???:-(

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

?????????? τπτ??????:-(

Δημοσ.
Δοκιμασε καμια προηγουμενη εκδοση. ::)

προβλημα εβαλα τα πιραγμενα βιος αλλα δεν ξεκηνανε τα win πως μπωρο να ωαλω παλι το παλιο βιος??δεν με αφηνει το win flash λεει Critical file missign. Pleae download and run

video flash drives again.τι κανω???

Δημοσ.

:confused:Προηγουμενη εκδοση εννοουσα του gpu-z.Τωρα δεν ξερω πως μπορεις να επαναφερεις το bios.Περιμενε να σου πει κανενας αλλος.:rolleyes:

Ισως να δοκιμασεις να flash-αρεις απο usb εκτος windows??

Δημοσ.
:confused:Προηγουμενη εκδοση εννοουσα του gpu-z.Τωρα δεν ξερω πως μπορεις να επαναφερεις το bios.Περιμενε να σου πει κανενας αλλος.:rolleyes:

Ισως να δοκιμασεις να flash-αρεις απο usb εκτος windows??

προσπαθω να κανω bootable usb stick αλλα δεν βγαζω ακρι

Δημοσ.

Λοιπον θα κανεις το usb bootable με το format tool οπως σου λεει εκει, θα πεταξεις μεσα το atiflash.exe και τo bios και μετα restart και θα διαλεξεις απο το bios της μητρικης 1st boot device το usb.Τελος θα δωσεις εντολη

atiflash -p 0 ονομααρχειου

(πχ atiflash -p 0 RV770.bin)

πατας enter κι ελπιζω να γινει.

Δημοσ.
Λοιπον θα κανεις το usb bootable με το format tool οπως σου λεει εκει, θα πεταξεις μεσα το atiflash.exe και τo bios και μετα restart και θα διαλεξεις απο το bios της μητρικης 1st boot device το usb.Τελος θα δωσεις εντολη

atiflash -p 0 ονομααρχειου

(πχ atiflash -p 0 RV770.bin)

πατας enter κι ελπιζω να γινει.

οκ βρηκα αλλο κολπο...εβγαλα τους drivers εκηνησε κανονικα και εφτιαξα καινουργιο βιος και ειναι οκ τωρα :-D αν δεν παθεις δεν μαθενεις χιχι .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...