Προς το περιεχόμενο

αγορα τηλεορασης LCD Full HD 37' + home theater

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπιζω να ποσταρω στο σωστο μερος.εχω ενα budget κοντα στα 1000-1100 για αγορα τηλεορασης και home theater.

αποφασισα οτι δεδομενου πως θα μπουν σε ενα καθιστικο που θα βλεπω απο τα 3-3,5 μετρα μια 37ρα θα με καλυπτει, αν και στα ιδια λεφτα παιρνεις και 40ρα.

σκεφτηκα λοιπον να παρω κατι αναμεσα σε samsung-sony διοτι μονο αυτες μπορω να πω πως εμπιστευομαι απο την εμπειρια μου και οσα εχω διαβασει.

στις 37 λοιπον και full hd ειδα αυτην

Samsung LE37A558P3F LCD TV 37" Full HD

και δεδομενου οτι δεν υπαρχουν μεγαλες απαιτησεις σκεφτηκα να την συνδυασω με αυτο

ή αυτο

εχει να προτεινει κανεις κατι καλυτερο; ειδικα στην τηλεοραση, το αλλο καταλαβαινω πως ειναι μαλλον off topic

Δημοσ.

Βασικα δεν εχω κατι να αντιπροτείνω σε σχεση με τις τηλεορασεις απλα παιζουν αρκετες προσφορες τελευταια σε οθονες οπως για παραδειγμα 37LG5000 Full HD στα 500euro απο το Praktiker τελεια τιμη και αξιολογη τηλεοραση!

Βεβαια με το Budget σου υπαρχουν πολλες λυσεις αλλα εσυ αποφασιζεις στην τελικη!

Λιωσε τα Reviews...

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να πάρεις τηλεόραση Full HD μιας και δεν θα συνδέεις καμία πηγή High Definition?

Θα πρέπει να βλέπεις και HD υλικό στην HD τηλεόραση σου, αλλιώς τι νοήμα θα έχει?

Οπότε σου προτείνω τον Western Digital HD TV Media Player για να παίζεις τα πάντα. Το DVD έχει ανάλυση μόνο 720×576 όμως ένα video 1080p έχει την ανάλυση που έχει και η τηλεόραση σου Full HD ή 1080p ή 1920×1080.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.
Γιατί θέλεις να πάρεις τηλεόραση Full HD μιας και δεν θα συνδέεις καμία πηγή High Definition?

Θα πρέπει να βλέπεις και HD υλικό στην HD τηλεόραση σου, αλλιώς τι νοήμα θα έχει?

Οπότε σου προτείνω τον Western Digital HD TV Media Player για να παίζεις τα πάντα. Το DVD έχει ανάλυση μόνο 720×576 όμως ένα video 1080p έχει την ανάλυση που έχει και η τηλεόραση σου Full HD ή 1080p ή 1920×1080.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

εχω και ps3 και ετσι με βολευε η samsung που εχει 3 θυρες hdmi

Δημοσ.
εχω και ps3 και ετσι με βολευε η samsung που εχει 3 θυρες hdmi

Τότε θα σου κάνει το full HD αλλά ψάξε να βάλεις κανένα player που να υποστηρίζει αρχεία x264 για 720p και 1080p..Μιλάμε για μέρα με την νύχτα!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Να τι μπορείς να βάλεις για media player

Popcorn A-110

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...