memtsas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μετα απο 2μιση χρονια σκληρης χρησης το κινητο μου σημερα μου επεσε και ψοφισε! εσπασε η TFT LCD οθονη του, αλλα απ οτι φαινεται απο μερικες αλλαγες της φωτεινοτητας της οθονης λειτουργει ακομη σχετικα καλα εσωτερικα. αυτο που θελω ειναι καποιος να μου γραψει πως παω με ¨κλειστα ματια" (χωρις την οθονη μου που χαλασε) στη επιλογη "αποστολη ολων" του τηλεφωνικου καταλογου με το joystick για να στειλω τις επαφες μου σε μεσω Bluetooth σε ενα αλλο κινητο. το ιδιο και για τις φωτογραφιες μου μετα. ξερετε, ξεκιναμε απο την οθονη αναμονης και μετραμε. τοσα κλικ αριστερα, τοσα κατω, πατας μεσα, πας 2 κατω και πατας μεσα. καπως ετσι!! ακομη καλυτερα θα ηταν με συντομευσεις πληκτρολογιου. ευχαριστω!!!
Gigenis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Για τον τηλεφωνικό κατάλογο: δεξί πλήκτρο - 8 - δεξί πλήκτρο - πάνω - αριστερό πλήκτρο - πάνω - πάνω - πάνω - αριστερό πλήκτρο - αριστερό πλήκτρο...... και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... θα σου βγάλει λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές που μπορείς να το στείλεις οπότε θα διαλέξεις στα τυφλά!! με το αριστερό πλήκτρο.... Για τις εικόνες: δεξί πλήκτρο - 7 - κάτω - κάτω - δεξί πλήκτρο - αριστερό πλήκτρο - κάτω - κάτω - αριστερό πλήκτρο....επίσης επιλέγεις στα τυφλά το κινητό που θέλεις να το στείλεις και πατάς αριστερό πλήκτρο. Σημείωση..... τα έκανα σε ελληνικό μενού.... δεν ξέρω αν παίζουν σε αγγλικό. Καλή επιτυχία!!!
memtsas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 yparxei mia epilogi "apostoli olon" etsi den einai???den einai amagki na epilekseis enena ta onomata.gia des to ligo... ευχαριστω thanks
johnykim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Με το W810i μου(πρέπει να είναι ίδιο το μενού) είναι: δεξί κλικ(η πάτημα του joystick)-->8-->δύο φορές πάνω-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή)-->μια φορά πάνω-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή)-->τρεις φορές πάνω-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή)-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή) και κάνεις αναζήτηση για συσκευές bluetooth.
vaggelisk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εναλλακτικα θα μπορουσες να το κανεις και απο το pc με κανα προγραμμα π.χ. το myphone explorer.
gfilippas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εναλλακτικα θα μπορουσες να το κανεις και απο το pc με κανα προγραμμα π.χ. το myphone explorer. Ακριβώς. Γιατί πρέπει να εξασκηθείς στο τυφλό σύστημα για να πάρεις τον κατάλογο; Δεν έχεις εγκαταστήσει το SE PC Suite στον υπολογιστή σου;
eSATA Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 παρε απο ενα φιλο σου ενα sony και πατα τα κουμπια ταυτοχρονα
Gigenis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 yparxei mia epilogi "apostoli olon" etsi den einai???den einai amagki na epilekseis enena ta onomata.gia des to ligo...ευχαριστω thanks ναι αυτό που σου έγραψα είναι για αποστολή όλων.... και για τις εικόνες αποστολή όλου του φακέλου.... Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά!!!! σύνδεσε το σε έναν υπολογιστή και κάνε σαν άνθρωπος τη δουλειά σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.