Προς το περιεχόμενο

για απο οποιον εχει K800i

memtsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο 2μιση χρονια σκληρης χρησης το κινητο μου σημερα μου επεσε και ψοφισε! εσπασε η TFT LCD οθονη του, αλλα απ οτι φαινεται απο μερικες αλλαγες της φωτεινοτητας της οθονης λειτουργει ακομη σχετικα καλα εσωτερικα.

αυτο που θελω ειναι καποιος να μου γραψει πως παω με ¨κλειστα ματια" (χωρις την οθονη μου που χαλασε) στη επιλογη "αποστολη ολων" του τηλεφωνικου καταλογου με το joystick για να στειλω τις επαφες μου σε μεσω Bluetooth σε ενα αλλο κινητο. το ιδιο και για τις φωτογραφιες μου μετα.

ξερετε, ξεκιναμε απο την οθονη αναμονης και μετραμε. τοσα κλικ αριστερα, τοσα κατω, πατας μεσα, πας 2 κατω και πατας μεσα. καπως ετσι!!

ακομη καλυτερα θα ηταν με συντομευσεις πληκτρολογιου.

ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Για τον τηλεφωνικό κατάλογο: δεξί πλήκτρο - 8 - δεξί πλήκτρο - πάνω - αριστερό πλήκτρο - πάνω - πάνω - πάνω - αριστερό πλήκτρο - αριστερό πλήκτρο...... και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... θα σου βγάλει λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές που μπορείς να το στείλεις οπότε θα διαλέξεις στα τυφλά!! με το αριστερό πλήκτρο....

Για τις εικόνες: δεξί πλήκτρο - 7 - κάτω - κάτω - δεξί πλήκτρο - αριστερό πλήκτρο - κάτω - κάτω - αριστερό πλήκτρο....επίσης επιλέγεις στα τυφλά το κινητό που θέλεις να το στείλεις και πατάς αριστερό πλήκτρο.

Σημείωση..... τα έκανα σε ελληνικό μενού.... δεν ξέρω αν παίζουν σε αγγλικό. Καλή επιτυχία!!!

Δημοσ.

Με το W810i μου(πρέπει να είναι ίδιο το μενού) είναι:

δεξί κλικ(η πάτημα του joystick)-->8-->δύο φορές πάνω-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή)-->μια φορά πάνω-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή)-->τρεις φορές πάνω-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή)-->αριστερό πλήκτρο(επιλογή) και κάνεις αναζήτηση για συσκευές bluetooth.

Δημοσ.
εναλλακτικα θα μπορουσες να το κανεις και απο το pc με κανα προγραμμα π.χ. το myphone explorer.

Ακριβώς.

Γιατί πρέπει να εξασκηθείς στο τυφλό σύστημα για να πάρεις τον κατάλογο;

Δεν έχεις εγκαταστήσει το SE PC Suite στον υπολογιστή σου;

Δημοσ.
yparxei mia epilogi "apostoli olon" etsi den einai???den einai amagki na epilekseis enena ta onomata.gia des to ligo...

ευχαριστω

thanks

ναι αυτό που σου έγραψα είναι για αποστολή όλων.... και για τις εικόνες αποστολή όλου του φακέλου....

Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά!!!! σύνδεσε το σε έναν υπολογιστή και κάνε σαν άνθρωπος τη δουλειά σου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...