kalamari Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά με αυτά που μου λέτε, πραγματικά μου τονώνετε το ηθικό! Πλάκα κάνω φυσικά... Στα μεγάλα internet & gaming cafe τι internet να έχουν άραγε; Και από άποψη τύπου και από άποψη ταχύτητας ρωτάω...
Street-Fighter Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 50 mbps εχουν για ολα τα αλλα θα σου απαντήσει καποιος αλλος καθώς δεν ειμαι και σιγουρος.
Sotosgl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ok αλλα δεν εισαι ο κανονας αλλα η εξαιρεση man! Ποσα ατομα ξερεις με αντιστοιχο πακετο να εχουν τετοιες ταχυτητες; Και επειδη βλεπω τις 1080p αμα ξεπερασεις το οριο για ας πουμε 5gb + ποσο παει;
timekeeper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ok αλλα δεν εισαι ο κανονας αλλα η εξαιρεση man!Ποσα ατομα ξερεις με αντιστοιχο πακετο να εχουν τετοιες ταχυτητες; Και επειδη βλεπω τις 1080p αμα ξεπερασεις το οριο για ας πουμε 5gb + ποσο παει; Επειδή είναι φοιτητικό το πακέτο, έχει 2 ζώνες χρέωσης. Δηλαδή, για 28 ευρώ το μήνα, έχεις 3gb από τις 8πμ μέχρι της 8μμ και απεριόριστα (δηλαδή 30gb) από τις 8μμ μέχρι τις 8πμ. Δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ, αλλά μάλλον θα "τσούζει" αρκετά!!! Απ' όσα έχω δει και εγώ, μάλλον είμαι όντως η εξαίρεση...
kalamari Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Οπότε, ύστερα από όλα αυτά, τι μου προτείνετε; Cosmote ή Vodafone? Μιλάμε για Τούμπα Θεσσαλονίκης πάντα...
skar1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι πολύ άσχημη η wind. Εδώ και η forthnet ωρες ώρες είναι ....
kalamari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας και πάλι, παιδιά! Σας έχω κάποια πληροφορία που ίσως σας βοηθήσει να... με βοηθήσετε ! Στο σπίτι μου στην Τούμπα, διαπιστώνω ότι από άποψη σήματος για κινητή τηλεφωνία πιάνω τα πάντα και πάντοτε καμπάνα, ακόμη και wind!!! Sorry για το "ακόμη και wind", αλλά στη Λάρισα (από τις μεγαλύτερες σε έκταση και πληθυσμό πόλεις της χώρας) από την εποχή της Telestet μέχρι και τη μετεξέλιξή της σήμερα σε wind, για να πραγματοποιήσει κανείς αξιοπρεπή κλήση, πρέπει κυριολεκτικά να βγει στην Κεντρική Πλατεία!!! Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στο θέμα μας , γνωρίζω πως μία επιτυχής σύνδεση διαδικτύου δεν έχει σχέση με το σήμα που η αντίστοιχη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου προσφέρει στις κλήσεις ομιλίας, αλλά θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη για το αν θα μπορώ να πιάνω εξίσου καλά ίντερνετ; Το τέλειο σήμα της wind, με άλλα λόγια, στις απλές κλήσεις ομιλίας, θα μπορούσε να διασφαλίσει και άψογη σύνδεση στο internet της wind? Δυστυχώς, αμφιβάλλω για το αν οι εταιρείες αυτές μπορούν να σου προσφέρουν στικάκι δοκιμής προτού συνάψεις συμβόλαιο... Ευχαριστώ και πάλι και... συγγνώμη για τα πολλά!!!
Street-Fighter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας και πάλι, παιδιά! Σας έχω κάποια πληροφορία που ίσως σας βοηθήσει να... με βοηθήσετε ! Στο σπίτι μου στην Τούμπα, διαπιστώνω ότι από άποψη σήματος για κινητή τηλεφωνία πιάνω τα πάντα και πάντοτε καμπάνα, ακόμη και wind!!! Sorry για το "ακόμη και wind", αλλά στη Λάρισα (από τις μεγαλύτερες σε έκταση και πληθυσμό πόλεις της χώρας) από την εποχή της Telestet μέχρι και τη μετεξέλιξή της σήμερα σε wind, για να πραγματοποιήσει κανείς αξιοπρεπή κλήση, πρέπει κυριολεκτικά να βγει στην Κεντρική Πλατεία!!! Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στο θέμα μας , γνωρίζω πως μία επιτυχής σύνδεση διαδικτύου δεν έχει σχέση με το σήμα που η αντίστοιχη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου προσφέρει στις κλήσεις ομιλίας, αλλά θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη για το αν θα μπορώ να πιάνω εξίσου καλά ίντερνετ; Το τέλειο σήμα της wind, με άλλα λόγια, στις απλές κλήσεις ομιλίας, θα μπορούσε να διασφαλίσει και άψογη σύνδεση στο internet της wind? Δυστυχώς, αμφιβάλλω για το αν οι εταιρείες αυτές μπορούν να σου προσφέρουν στικάκι δοκιμής προτού συνάψεις συμβόλαιο... Ευχαριστώ και πάλι και... συγγνώμη για τα πολλά!!! Οχι γιατι στην περιοχη σου μπορει να εχεις καμπανα σημα αλλα μπορει να μην εχεις ταχυτητες 3g το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια συσκευη 3g και να δεις ποσο σημα 3g πιανεις.. Και καμπανα να πιανεις παντως δεν εστι οτι θα εχεις και καλη ταχυτητα γιατι εχει να κανει και με το δικτυο το ποσο φορτομενο μπορει να ειναι
Tigran Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά αυτές οι συσκευές δεν εκπέμπουν τρελές ακτινοβολίες; Ουσιαστικά όσο θα σερφάρεις, θα ειναι σαν να έχεις δίπλα σου ένα τηλέφωνο να κάνει κλήση όλη την ώρα. Εδώ λέμε να ελλατώσουμε την χρήση των κινητών κι εσείς βάζετε ίντερνετ που χρησιμοποιεί τις κεραίες της κινητής;
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Η wind για μένα έχει το καλύτερο σήμα στη Θεσσαλονίκη. Cosmote κάνει συνέχεια διακοπές πρέπει να είσαι και λίγος μάντης για να καταλάβεις τον άλλον.
kalamari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά αυτές οι συσκευές δεν εκπέμπουν τρελές ακτινοβολίες; Ουσιαστικά όσο θα σερφάρεις, θα ειναι σαν να έχεις δίπλα σου ένα τηλέφωνο να κάνει κλήση όλη την ώρα. Εδώ λέμε να ελλατώσουμε την χρήση των κινητών κι εσείς βάζετε ίντερνετ που χρησιμοποιεί τις κεραίες της κινητής; Συμφωνώ απόλυτα κι επαυξάνω με όσα λες. Φαντάζομαι ότι σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα έχει επιβληθεί ένα όριο εκπομπής ακτινοβολιών που συσχετίζονται με το ίντερνετ και με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό, ίσως, από ένα σημείο και μετά τα δίκτυα να υπερφορτώνονται σχετικά εύκολα...
timekeeper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ... Sorry για το "ακόμη και wind", αλλά στη Λάρισα (από τις μεγαλύτερες σε έκταση και πληθυσμό πόλεις της χώρας) από την εποχή της Telestet μέχρι και τη μετεξέλιξή της σήμερα σε wind, για να πραγματοποιήσει κανείς αξιοπρεπή κλήση, πρέπει κυριολεκτικά να βγει στην Κεντρική Πλατεία!!! ... Φίλε μου, τις ταχύτητες που είδες τις πιάνω στην Λάρισα...
kalamari Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή είναι φοιτητικό το πακέτο, έχει 2 ζώνες χρέωσης. Δηλαδή, για 28 ευρώ το μήνα, έχεις 3gb από τις 8πμ μέχρι της 8μμ και απεριόριστα (δηλαδή 30gb) από τις 8μμ μέχρι τις 8πμ. Δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ, αλλά μάλλον θα "τσούζει" αρκετά!!! Απ' όσα έχω δει και εγώ, μάλλον είμαι όντως η εξαίρεση... Στα λόγια μου έρχεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.