Προς το περιεχόμενο

Να τολμήσω internet της Wind?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω internet της Wind με usb modem. Είναι ίσως η πιο συμφέρουσα προσφορά αυτού του είδους, ιδιαίτερα στο φοιτητικό προγραμματάκι. Δείτε και http://diodos.gsrt.gr/PackagesISP.aspx?isp=36&f=s . Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ευχαριστημένος θα μείνω από άποψη σήματος... Πώς πιστεύετε ότι θα είναι τα πράγματα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης;

Δημοσ.

φιλε δυστηχως σε αυτην την "τελεια" χωρα που ζουμε πιστευω θα φτασεις σε σημειο να προσκυνας τον Αλλαχ μηπως κ πιασεις σημα 3G. θα σου προτινα να μεινεις μακρια απο mobile internet σε οποια περιοχη κ να ζεις ακομα κ απεναντι απο κεραια Vodafone

Δημοσ.
φιλε δυστηχως σε αυτην την "τελεια" χωρα που ζουμε πιστευω θα φτασεις σε σημειο να προσκυνας τον Αλλαχ μηπως κ πιασεις σημα 3G. θα σου προτινα να μεινεις μακρια απο mobile internet σε οποια περιοχη κ να ζεις ακομα κ απεναντι απο κεραια Vodafone

Ούτε καν της cosmote δηλαδή;;; (Θέλω σώνει και καλά τέτοιου είδους internet, βλέπεις)... :lol: Μία φίλη μου πάντως έχει της cosmote σε αυτήν την περιοχή και δεν της έχουν δημιουργηθεί σπουδαία προβλήματα, παρά μόνο κάτι ψιλοπράγματα που συμβαίνουν και στις "συνηθισμένες" συνδέσεις...

Δημοσ.

Για τι πράγμα το θέλεις το ίντερνετ? Αν θέλεις απλά να βλέπεις καμιά σελίδα τότε οκ, βάλε. Αν το θέλεις για Online παιχνίδια σε καμία περίπτωση. Downloads από torrents με full σήμα 3g που είχα δει, στη Θεσσαλονίκη που ρωτάς μάλιστα, είμασταν υπερευχαριστημένοι όταν έπιανε 100kb, σαν σύνδεση 1mbps δηλαδή.

Προσωπικά δε θα έβαζα με τίποτε τέτοια σύνδεση. Μου φάνηκε τελείως απάτη το τι πληρώνεις και το τι παίρνεις. Επίσης δεν έχεις περιθώρια να το μετανιώσεις αφού θέλει να πληρώσεις 70 ευρώ αν το κόψεις πριν τον ένα χρόνο. Σκέψου είχαμε απηυδήσει τόσο πολύ που μπαίναμε τελικά για λίγο καιρό με τη σύνδεση ενός γείτονα που είχε ξεκλείδωτο ασύρματο και όχι με τη δική μας! Α, αυτή που είχαμε ήταν wind, αλλά φαντάζομαι στα ίδια επίπεδα θα είναι όλες.

Δημοσ.
Για τι πράγμα το θέλεις το ίντερνετ? Αν θέλεις απλά να βλέπεις καμιά σελίδα τότε οκ, βάλε. Αν το θέλεις για Online παιχνίδια σε καμία περίπτωση. Downloads από torrents με full σήμα 3g που είχα δει, στη Θεσσαλονίκη που ρωτάς μάλιστα, είμασταν υπερευχαριστημένοι όταν έπιανε 100kb, σαν σύνδεση 1mbps δηλαδή.

Προσωπικά δε θα έβαζα με τίποτε τέτοια σύνδεση. Μου φάνηκε τελείως απάτη το τι πληρώνεις και το τι παίρνεις. Επίσης δεν έχεις περιθώρια να το μετανιώσεις αφού θέλει να πληρώσεις 70 ευρώ αν το κόψεις πριν τον ένα χρόνο. Σκέψου είχαμε απηυδήσει τόσο πολύ που μπαίναμε τελικά για λίγο καιρό με τη σύνδεση ενός γείτονα που είχε ξεκλείδωτο ασύρματο και όχι με τη δική μας! Α, αυτή που είχαμε ήταν wind, αλλά φαντάζομαι στα ίδια επίπεδα θα είναι όλες.

Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για on-line gaming. Μόνο για να βλέπω καμιά σελιδούλα ή να κατεβάζω κανένα τραγουδάκι ή βιντεάκι. Α! Και για να κάνω video chatting στο msn. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. Και πάλι λες να μην το προτιμήσω; Εσύ πού έμενες όταν είχες wind? Και πλήρωσες μόνο 70 ευρώ για διακοπή; Για πες κι άλλες λεπτομέρειες... :-D

Δημοσ.

Η σύνδεση δεν ήταν δική μου, ήταν της κοπέλας μου. Λάθος έκανα, 170 ευρώ ήταν για τη διακοπή. Καλαμαριά που το δοκίμασα εγώ έπιανε 3g κανονικά. Και τούμπα πιστεύω θα πιάνει. Για τη χρήση που λες βασικά ίσως και να σε ικανοποιήσει. Για browsing και κανένα download που και που δηλαδή. Τώρα για video chat..λίγο δύσκολο μου φαίνεται.. Δεν ξέρω κιόλας αλλά έχω την εντύπωση πως θα έχει μεγάλη καθυστέρηση-lag. Πάντως αν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις έστω και μικρή κανονική σύνδεση, τότε ναι μην το προτιμήσεις. Ακόμα και σε σελίδες με 3g σήμα καθυστερούσε τόσο που ήταν πολύ εκνευριστικό..

Δημοσ.

Μακριαααααααα!

Εστω και το να πιασεις το 1 απο τα 7,6345Mbit που και καλα σου προσφερουν θα πρεπει να εισαι τρομακτικα τυχερος!

Και μην ξεχνας οτι θα μπαινεις απο το σπιτι που κανεις δεν ξερει τι απωλειες θα εχεις απο τους τοιχους..

Σε καμοια περιπτωση μην το επιχειρησεις επειδη επεσαν στα χερια μου 2 notebooks το ενα της Cosmote και το αλλο Vodafone ακομα και αν επιανε το κινητο καμπανα ηταν αναξιοπιστα του κερατα επρεπε να κανουμε βολτες στο σπιτι μπας και βρουμε λιγο σημα εστω και για λιγο browsing msn και βιντεοκληση ουτε για πλακα!

Αν τωρα το εχεις τοσο αναγκη καντο αλλα πρωτα δοκιμασε απο εναν φιλο σου αν εχει κανεις δλδ και βλεπεις.

Γνωμη μου η μεγαλυτερη απατη marketing που παιχτηκε ποτε!

Δημοσ.
ηταν αναξιοπιστα του κερατα επρεπε να κανουμε βολτες στο σπιτι μπας και βρουμε λιγο σημα εστω και για λιγο browsing

Εγώ θυμάμαι έβγαζα το modem από το παράθυρο μήπως και βρει καλύτερο σήμα! Θα συμφωνήσω στο "απάτη". Βλέπουμε όλοι τόσες διαφημίσεις κλπ που τα δείχνουν όλα τέλεια και σκέφτεσαι "ε δεν μπορεί, κάτι θα πιάνει για browsing τουλάχιστον.."

Δημοσ.

Μια χαρουλα ειναι..

Εγω ενα χρονο που το ειχα επιανα 2 mbps βεβαια...

Προς το τελος ομως οσο πηγενε γινοταν και ποιο χαλια και αυτο εχει να κανει λογικα επειδη αρκετα ατομα βαλανε adsm και επειτα μπουκωσε το δικτυο της...

Βασικα πλεον δεν αξιζει ειναι πανακριβω οχι οτι οταν το εβαλα εγω δεν ηταν...

Α και αμα βαλεις να ξερεις οτι την μεγιστη ταχυτητα που μπορεις να πιασεις στο μερος που βρησκεσε καθε στιγμη θα την πιανεις μετα τις 2 το βραδυ και εμενα αυτο μου γινοταν απο το 2ο 6μηνο βεβαια....

Μακρια βρε ;)

Οταν παει 20 € το πολυ τον μηνα ξανα σκεψου του ;)

Δημοσ.

τον αλλο μηνα

τελειωνει το συμβολαιο που ειχα με τη βοδιαφον,

27 εβρα το μηνα για 5 γιγα,

δοξα τω θεω,

μου βγηκε η παναγια,

συνδεεται και ξεσυνδεεται 100 φορες το λεπτο,

αργο,

εχει μερες που ειναι αχρηστο και νεκρο,

δοκιμαστε το τζαμπε γουαιφαι,

στα 24μβπερσεκοντα,

βρειτε χοτσποτ,

μην ειστε κοροιδα,

βρειτε κοροιδα,

Δημοσ.

Εγώ από ότι ακούω από γνωστούς, ανεξάρτητα από εταιρία, υπάρχουν σημεία που η σύνδεση πάει αέρα και άλλα που σέρνεται η δεν πιάνει καθόλου.

Δημοσ.
Εγώ από ότι ακούω από γνωστούς, ανεξάρτητα από εταιρία, υπάρχουν σημεία που η σύνδεση πάει αέρα και άλλα που σέρνεται η δεν πιάνει καθόλου.

+ 1 απο μενα.η καλυψη ειναι χαλια.

Δημοσ.

Και απο μενα +1

Και οτι μπουκωνει το δικτυο σε αρκετα σημεια ;)

Α και αν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη γη που να επιασε εστω τα 3.2mbps σε cosmote & vodafone εγω να μην ξανα σώσω να κανω ποστ στο insomnia :P

Θα κανω και εγω μια εταιρια πλακα στην πλακα και θα λεω για σταθερο εως 50mbps και adsm εως 15μβπς :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...