stefnast Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας ειμαι νεος στο site και στο αντικειμενο γενικως.Εχω ενα mio350(δανεικο) με destinator pn και χαρτη Ελλαδος.Προσπαθησα να εγκαταστησω destinator7 και χαρτες ευρωπης αλλα ματαια,αν και δεν το παλεψα πολυ μην κανω πατατια.Στις 10 Μαρτη θα χρειαστω χαρτες Ιταλιας-Ελβετιας-Γαλλιας-Γερμανιας,οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του,υποθετω οτι θα ναι κατι σχετικα ευκολο.Ευχαριστω εκ των προτερων!
anjo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 φϊλε κανε registration στο παρακάτω link : http://www.ipmart-forum.com/ και θα βρεις τα πάντα εκεί.... Γεια σας ειμαι νεος στο site και στο αντικειμενο γενικως.Εχω ενα mio350(δανεικο)με destinator pn και χαρτη Ελλαδος.Προσπαθησα να εγκαταστησω destinator7 και χαρτες ευρωπης αλλα ματαια,αν και δεν το παλεψα πολυ μην κανω πατατια.Στις 10 Μαρτη θα χρειαστω χαρτες Ιταλιας-Ελβετιας-Γαλλιας-Γερμανιας,οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του,υποθετω οτι θα ναι κατι σχετικα ευκολο.Ευχαριστω εκ των προτερων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.